Jump to content

Vw Scirocco 2.0TSI

PCA

Postare recomandată

dap. frumusica . jantele alea se potrivesc foarte bine

niste poze....normale cu toata masina nu ne oferi si noua, sa ne bucuram ochii...ca astea gen desktop sunt prea artistice

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PCA

16

• opkbv

2

• adryan69

2

• frnscr

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc frumos domnilor. Poze o sa mai fac si promit ca o sa mai pun.

Impresiile mele despre aceasta masina sunt de la foarte bune in sus. Masina s-a comportat excelent pana acum, cu mult peste asteptarile mele. In principiu stiam cam pe ce-am dat banii pentru ca roby(if xx BYE) mi-a facut o prezentare a masinii inainte sa-mi vina. Am facut o configuratie si a trebuit sa astept vreo 4 luni grele , pline de calcule financiare, cautari pe forumuri etc. Ei bine acestea au meritat din plin. Prin ianuarie am plecat din romania, in cehia si satisfactia pe care am avut-o pe valea oltului cu aceasta masina a fost imensa. Atunci mi-am dat seama cam pe ce-am cheltuit banii. Curbele sunt atu-ul acestei masini. Chiar daca nu am profitat la maximum de calitatile ei, cat s-a putut, am ranjit ca un copil. Nu mi-am dorit o masina 100% sport dar nici o masina 100% confortabila. Consider ca alegerea pe care am facut-o este foarte buna pentru mine. Sigur, in momentul cand va veni un copil voi trece pe o masina mai confortabila, deocamdata 100% FUN. Pe o scara de la 1 la 10 confortul este undeva la 7 si pe aceeasi scara sportivitatea la un 8( din punctul meu de vedere). Modificari deocamdata nu voi aduce pentru ca inca nu m-am plictisit de ce poate acum, intr-un viitor este posibil sa urc la 300+ cp, sigur daca vor fi posibilitati financiare. Am ales acest 2.0 TSI pentru ca(virgula) m-au incantat cei 200 de cai, inainte am avut 100 si practic simteam nevoia de mai multi, nu pentru curse ci pentru depasiri, si am dorit neaparat turbo. Consider ca pentru un coupe masina este spatioasa, sigur, nu este un Mercedes CL,SL in care dormi fara probleme in spate insa este spatioasa. Suspensia este sport si asta se simte. Evacuarea isi face si ea simtita prezenta dupa 2000 rpm. Masina se conduce foarte usor. Daca ar sa cataloghez masina intr-un singur cuvant, acesta ar fi: distractiva.

Incerc sa mai uploadez poze dar imi da eroare ca-s prea mari( ca numar de kb).

Salut,

picture040o.jpg

picture059in.jpg

picture075a.jpg

post-49202-1284573190_thumb.jpg

post-49202-1284573206_thumb.jpg

post-49202-1284573799_thumb.jpg

Modificat de PCA
Link către comentariu

de invidiat masina ... cel putin mie .. imi place nou look care il dau cei de la volkswagen... e mai agresiv

imi place mult masina... multi km fara evenimente neplacute si altceva nu stiu ce sa iti mai urez ca am ramas fara cuvinte SUPERBA MASINA

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos! Optionalele sunt de vis...eu si acum tanjesc dupa xenon!

Cand ti-a venit? Ca si eu am facut zilele trecute 15.000km si vad ca si tu, ca si mine, ai prins volanul nou, dar nu si noul climatronic. Asta inseamna productie intre saptamana 22 si 45 in 2009 (eu am 43, dar am primit-o prin 50).

ps: cum te-ai distrat pe valea oltului in ianuarie? Eu am injurat de mama focului pe acolo, in aceeasi perioada, si cred ca daca nu aveam jantele pe iarna pe 16 spargeam un Interlagos.

Link către comentariu

Multumesc frumos, multi km si voua fara incidente! Masina a venit in septembrie, dupa care la o saptamana am plecat, masina a stat pana in decembrie. In ianuarie am luat-o cu mine in Cehia. Era iarna dar soseaua era ok. Iti dai seama ca nu am facut cine stie ce, dar m-a fascinat modul in care sta pe curbe. Soseaua in principiu este ok si daca mergi usurel nu ai probleme. De recomandat ar fi sa mergi foarte usor pana la valcea, este o portiune teribila. Am ajuns la vama la nadlac unde m-au intors inapoi pe motiv ca n-am cauciucuri de iarna. M-am intors pana in arad si acolo un domn foarte amabil mi-a explicat cum sta problema cu nadlacul si mi-a recomandat vama de la turnu. Ei bine am fost la turnu si m-a lasat fara probleme. Situatia a fost mai delicata insa pe autostrada, de la vienna pana in brno. Autostrada nu era curatata si imagineaza-ti ca nu puteam depasi viteza de 60 km/h caci dupa aceasta viteza masina incepea sa patineze. Practic din slovacia pana in cehia(100km) am mers cu 40km/h. Asta este, mi-am zis! Nu mi-am cumparat cauciucuri de iarna pana acum pentru ca eu nu stau momentan in Romania si cand merg am masina plina si nu prea am cum sa-mi duc jantele si cauciucurile de iarna. Sper sa ma descurc si iarna asta fara probleme. Masina a facut senzatie in cehia. Practic a fost primul model din BRNO. In parcarea hypermarketului tot timpul o gaseam admirata, asta inclusiv in Praga, acolo insa am mai vazut cateva. Am ales nickname-ul "The white pearl" pentru ca mi-a placut foarte mult filmul Piratii din caraibe, si-ntr-un fel sau altul ma regasesc in Jack Sparrow vis-a-vis de perla lui neagra(corabia). :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Va salut domnilor, n-am mai scris nimic de ceva vreme. Am facut ceva poze noi astazi. Pozele sunt facute cu telefonul(n95). Nu sunt artistice dar sunt obiective. Km fara probleme tuturor :)

280920101160.jpg280920101159.jpg280920101164.jpg

post-49202-1285676186_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

PS Interesant ca a venit cu motorul de 200 cp si nu cu ala de 210. Stiam ca sunt disponibile din vara lui 2009. Doar daca ai comandat-o inainte de aceasta perioada.

Link către comentariu

Am o slabiciune deosebita pentru aceasta masina...

Felicitari pentru alegere si iti doresc multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc frumos domnilor! Masina a venit in septembrie, eu stiu ca are 200 cp.Cand o sa am timp si posibilitatea financiara o sa incerc un dyno, doar asa de curiozitate, deocamdata sunt prins cu altele. :)

Link către comentariu
  • 5 months later...

in primul rand felicitari pentru masina! e foarte frumoasa!

alternam si eu intre golf si scirocco....dar am inclinat spre practicalitate chiar daca designul coupeului m-a bantuit mult timp dupa... :) trebuie sa te interesezi de motor, chiar daca diferenta de putere nu e semnificativa (200-211 cp), motorul de generatie mai noua e diferit ba chiar are un consum mai mic...

toate bune!

Link către comentariu

Sigur e generatia noua de 211, generatia "veche" nu avea volanul pe care il ai tu ;)

Link către comentariu

Hartile disponibile pentru RNS510 cat de detaliate sunt pentru Ro. si pentru tarile in care ai calatorit?

Link către comentariu

Frumoasa masina,insa am o intrebare la Cliamtronic nu trebuia sa ai reglare individuală pentru conducătorul auto şi pentru pasagerul din dreapta?(aceea care e si pe G6)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut scuze ca n-am mai postat de ceva vreme, n-am mai avut timp.

@the_punkreas2003 Nimic nou, am facut 20.000km, masina se comporta foarte bine, nicio problema. S-a lasat motorul foarte bine, trage bine!

@corad0 Eu am vrut multe masini inainte s-o cumpar pe-asta. Nu regret alegerea facuta, e cam ce mi-am dorit eu .

@opkbv Cand am timp fac un dyno, si eu sunt curios, deocamdata n-am timp. Dupa dyno pun rezultatele aici!

@Oll Hartile sunt foarte detaliate, o sa incerc sa fac niste filmulete sa vezi exact cum funtioneaza, eu sunt multumit , pana acum am facut Romania, Ungaria, Vienna, Slovakia, Cehia. In Romania am traversat-o pe toata si a mers perfect, Ungaria la fel, Vienna la fel(inclusiv in oras), Slovakia( inclusiv in oras), Cehia la fel, merge foarte bine.

@frnscr Pai o poti seta pe individuala. Soferul 23 de grade, pasagerul 28, isi seteaza in fuctie de preferinta.

Revin cu pozele promise si filmuletele. :)

gopr0047.jpg

Uploaded with ImageShack.us gopr0042.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dupa un dus mic :D..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!