Jump to content

Vw Scirocco 2.0TSI

PCA

Postare recomandată

Salut,

Perla mea alba are un motor 2.0 TSI care dezvolta 200cp si un cuplu de 290 nm. Este dotata cu o cutie manuala in 6 trepte pe care abia o simti in momentul in care schimbi treapta, este finuta, este silentioasa, este usor de manevrat, este o placere sa schimbi vitezele. Volanul este de mare exceptie si nemtii au dat lovitura cu aceasta creatie, chestie confirmata de mai multi, intradevar este o placere sa-l invarti, sa-l manevrezi, sa-l atingi. Scaunele masinii sunt foarte confortabile exceptie facand cele din spate care la drum lung prespun ca nu-s foarte confortabile deoarece ele sunt intr-o pozitie foarte apropiata de un unghi de 90 de grade, but really, who cares?! Usile masinii sunt din punctul meu de vedere de mare senzatie, sunt groase, sunt mari, sunt late si n-au rama. Sunt usile necesare oricariu coupe cu pretentii. Jantele sunt foarte bine finisate si foarte bine desenate, tot timpul ai impresia ca privesti niste pale de la motorul unui avion. Privita din fata masina asta ai impresia ca este foarte suparata pe tine, fara motiv, parca i-ai gresit cu ceva si iti arunca o privire de incruntare si mai-mai ca ii vine sa te alerge. Privita din lateral masina arata intr-un mare fel, o sa-l citez pe Testosul(un amic) " Asa trebuie sa arate un hothatch coupe", cu asta cred ca am spus totul. Ei bine privita din spate masina este usor ciudata, poate nu suntem obisnuiti, poate nu ne-am asteptat la asa ceva, poate ca cu timpul ne vom obisnui, poate si iar poate, eu m-am obisnuit si chiar imi pare foarte frumoasa.

Evacuarea are un sunet foarte frumos, si tot timpul iti va confirma ca te afli intr-o masina sport. Ei bine dupa pragul de 2000 rpm, treaba se schimba, atunci vei primi confirmarea ce ai asteptat-o in momentul in care ti-ai ales aceasta masina, da, chiar este tare!

Masina a atins 15.000 km, am facut prima revizie totul ok. Pana acum sunt 100% multumit!

Optiunile Perlei sunt urmatoarele:

Scirocco 2.0 TSI/200 CP,M6

Aer conditionat "Climatronic"

Alarma antifurt Plus,cu functie de

deschidere individula a usilor

Computer de bord"Plus"

Covorase textile fata-spate

DVD Europa de Est

Faruri bi-xenon ,instalatie spalare

faruri si indicator nivel lichid spalare

Jante aliaj usor "Interlagos" 8Jx18,cu

anvelope 235/40 R18

Lumini si vizibilitate-lumini de drum

permanente si functie"Coming

Home",oglinda retrovizoare interioara

cu sistem automat antiorbire,senzor de

ploaie,lumini la picioare pt.sofer si

pasager

Media-In si cotiera centrala fata

Pachet oglinzi:oglinda retrovizoare

interioara cu sistem automat

antiorbire;lumini la picioare

fata;oglinzi exterioare

rabatabile electric;

lumini de drum permanente si

functie Coming Home;senzor de ploaie

Pachet Sport-jante aliaj usor

"Donington" 8Jx17 cu anvelope 235/45

R17,covorase fata/spate,pedale cu

aspect de aluminiu,tapiterie stofa

Alcantara,geamuri laterale spate si

luneta cu 65% absorbtie a luminii

Park - Pilot

Radio sistem de navigatie RNS 510

DYNAUDIO Volkswagen Individual,display

TFT cu touch screen,30 GB hard-disk,SD

card reader,DVD drive,antena

Diversity,8 incinte acustice,conector

multimedia

Sistem de monitorizare a presiunii in

pneuri prin senzorii de viteza a

rotilor ABS

Trapa actionata electric

Volan multifunctional

Alb (candy-white)

Scaun: Stofa

Culoarea tapiteriei: negru titan

Podea: negru

ps: Scuze ca am prezentat-o atat de tarziu dar timpul ne omoara pe toti.

post-49202-1284499577_thumb.jpg

post-49202-1284499613_thumb.jpg

post-49202-1284499625_thumb.jpg

post-49202-1284499645_thumb.jpg

Modificat de PCA
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PCA

16

• opkbv

2

• adryan69

2

• frnscr

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

E superba .. eu sunt obisnuit cu spatele .. si .. IMI PLACE FOARTE MULT! SA O STAPANESTI SANATOS!!!

Link către comentariu

Arata intr-un mare fel.O prinde bine culoarea, jantele sunt super iar de motorizare nu are rost sa mai zic. S-o stapanesti sanatos si sa mai pui poze cu ea ca e frumoasa.

Link către comentariu

Superba, superb dotara. One of my favourites. Felicitari si la cat mai multi km alaturi de ea, fara incidente!

Link către comentariu

Multumesc frumos tuturor, si dvs km cat mai multi fara probleme!

@Cosmin_TDI Trebuie sa mai fac cateva. Timp sa fie... :)

@50ryn Deocamdata da. Cand ma voi plictisi si voi avea si posibilitatea financiara o sa urc la 300.

@TEFF Stiu povestea. N-am incercat dyno, probabil in viitorul apropiat cand o sa am timpul si banii necesari fac o incercare, numai de curiozitate caci stiu ca motorul asta are 200cp. De cand am luat-o ma tot gandesc sa-i fac un dyno.

Modificat de PCA
Link către comentariu

Felicitari

Cand ai facut sedinta foto asta seara eram pe langa voi la victoriei si am discutat putin ... superba ... si cu un consum chiar mic :)

Link către comentariu

Cu scuzele de rigoare cred ca este imposibil, masina eu am luat-o acum 1 an, si pozele sunt tot de acum 1 an De-asta am specificat in primul post ca are 15.000km . Posibil sa fie o super coincidenta! :) . Multumesc. Consumul pentru mine este ok, depinde de stilul de mers. Agresiv >15, Normal 7-9.

Modificat de PCA
Link către comentariu

Super tare sistemul media Rns510 dynaudio,si celelate dotari...jante de 18(ai aceleasi jante-Interlagos ca la passatul) meu.Felicitari inca o data pentru alegere.

Modificat de adryan69
Link către comentariu

Da...ca marea majoritate de pe aici nu pot decat sa te felicit pt aceasta bijuterie, mai ales ca are si mototrul 2.0 tsi :lol:

Cat mai multi km fara probleme si asteptam mai multe detalii si impresii din partea ta si nu in ultimul rand...mai multe poze ;)

Link către comentariu

felicitari pentru masina, este superba. sa o stapanesti sanatos. poti incerca in viitorul apropiat un chip, nu este asa costisitor si in schimb o sa simti o diferenta considerabila, nu ca acm 200 de cai sunt putini pt o masina de strada, dar dc se poate mai mult cu o investitie mica de ce nu.

Link către comentariu

Cea mai buna alegere a culorii din punctul meu de vedere pentru un Scirocco, pentru o masina sport. Optiunile alese..toate sunt de vis! (personal, volanul acela mi se pare absolut GENIAL) Felicitari, s'o stapanesti/conduci sanatos !

Modificat de opkbv
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!