Jump to content

Contact marsarier la Passat B3

coliscip
 Share

Postare recomandată

Salut!

Imi poate spune si mie cineva unde este contactul de marsarier la passat B3?L-am cautat ieri si nu l-am gasit....Nu-mi merge becul corespunzator din spatele masinii.Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

buna intrebare, mie imi merge cand il taie capu`, in general, la 15-20 de secunde dupa ce intra in marsarier!

Link către comentariu

sub masina pe cutia de viteze.....cum te uiti la motor undeva in partea dreapta(daca mai tin minte bine) daca nu uita-te pe partea stanga tot pe cutia de viteze...e ca un bulb care la capat are un fir...desfa firele si fa un scurt pe ele sa vezi daca se aprinde becu de la marsarier sau nu...si dupa aia incearca sa degresezi mufele pt ca s-ar putea ca din cauza murdariei sa nu mai faca contact calumea....

Link către comentariu

Senzorul e situat pe cutie pe selectorul de viteze.

post-65440-1284485869_thumb.jpg

Link către comentariu

• 3 months later...

buna..am si eu o problema..nu merg becurile de marsarier. am un B4 95' stie careva unde gasesc releul sau cum pot remedia problema? va multumesc

Link către comentariu

• 1 year later...

salut .. am si eu o problema .. cand pun contactul .. chiar daca masina este in punctul mort sau in viteza .. luminile de marsarier raman tot timpul aprinse.

problema e de la sonda de marsarier?

se poate schimba usor sau trebuie mers la mecanic? poate pune cineva poza cu locatia? multumesc

Passat B5 2002

Link către comentariu

• 2 years later...
  • 2 months later...

Salut...am si eu o problema cu gasirea contactului de marsarier la un passat 1.9 tdi 2002 .multumesc.

Link către comentariu

Intreaba in topicul unde se discuta de passat B5,5.  Este pe cutia de viteze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!