Jump to content

VW Passat

Danny

Postare recomandată

Am mai fost astazi o data la VW pentru a-mi pune un capacel pe cutia de la ambreiaj (rechemare de la producator) si l-am intrebat pe tipul de acolo cum mi-au verificat ei mie ambreiajul de-au ajuns la concluzia ca e dus si ambreiajul si volant. Si mi-a spus ca dupa cursa pedalei.. prin faptul ca tine "sus". Cica un ambreiaj bun tine la jumate... a mea tine peste jumate. Sa-i cred pe cuvant ? Este asta un argument pentru a schimba ambreiajul ? :rolleyes:

Si al 2lea lucru care l-am intrebat e referitor la ridicarea geamurilor din cheie.. daca se poate activa. A zis ca nu stie si ca se duce sa intrebe electricienii .. s-a dus, a intrebat in stanga in dreapta si a revenit spunand nu ca crede ca se poate, pentru ca nici golf 4 nu are functia asta si ca de la golf 5 in sus s-a pus (ce treaba are golfu cu passatu, nush...). Deci pana la urma, s-ar putea activa functia sau nu? Astept sa vina cipos in piatraneamt sa vad daca o poate activa sau nu..

Ce lichid frana ar trebui sa-i pun? Ca vreau sa-l schimb .. DOT 4 ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Danny

59

• Mihai.Nechifor

15

• Circoloco

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu mai deschide subiecte tehnice aici. Ai mai intrebat si aici despre ambreiaj.

Despre lichidul de frana, la fel gasesti tot ce te intereseaza aici.

Pentru deschidere/inchidere automata geamuri citeste aici.

Nu trebuie decat sa citesti. S-au obosit altii sa scrie...

Aria aceasta e pentru prezentarea masinii, nu pentru rezolvarea problemelor tehnice !

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Cateva poze noi si ... niste intrebari :)

Dupa o discutie cu cipos, ma bate gandul sa ii schimb turbina (ca asta imi da limp) si sa-i pun una mai mare, VNT20. Odata cu turbina, am inteles ca trebuie si resoftata, deci o sa-i fac si resoftarea si ca sa fie tot tacamul complet, am de gand sa-i pun si un ambreiaj sport. Toate astea, ar trebui sa ma duca undeva la ~220cp.

Ce spuneti de plan, merita? Ar mai trebui modificat ceva pe langa astea (inafara de intercooler)? Si m-ar interesa totodata daca mai e cineva pe aici care a facut asemenea modificari.

post-75939-0-99031300-1296415039_thumb.j

post-75939-0-16524300-1296415219_thumb.j

Link către comentariu

I-a legatura cu colegul C O S M I N . El a facut asta numa ca pe alt motor. prerea mea e ca daca vrei sa ajungi la ~220cp ti-ar trebui si alte injectoare.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ceva poze mai noi :Driver:

post-75939-0-01489000-1299357830_thumb.j post-75939-0-50981000-1299357835_thumb.j post-75939-0-25985900-1299357838_thumb.j post-75939-0-41896600-1299357923_thumb.j post-75939-0-42577400-1299357927_thumb.j post-75939-0-12941900-1299358010_thumb.j

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Un bec ars pe dreapta la numarul de inmatriculare :lol: Pune-i niste leduri sa lumineze mai frumos :icon_thumright:

Nice pics!Unde-s facute cele cu zapada?

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

La manastire :vaidecapulmeu:

Manastirea Horaita, pe langa Piatra Neamt pe-un deal (nush de ce au facut astia toate manastirile prin paduri ... cel putin asa-s astea din Moldova) :rolleyes:

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

La unele lucruri/locuri frumoase se ajunge mai cu greu.Dar merita! ;)

Bafta!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
  • 2 months later...

Masinuta inca traieste! :icon_thumright:

post-75939-0-76861700-1306698735_thumb.j

post-75939-0-10126700-1306698739_thumb.j

Link către comentariu

As vrea sa-i schimb bratele si am gasit un KIT Delphi KIT1900TC la 1360 RON (pe net e ~1500 ron). Ce spuneti de Delphi, sunt bune de ceva?

Link către comentariu

Eu am auzit de la mai multi mecanici ca sunt de f. proasta calitate. Iti recomand Lemforder pentru ce insemana articulatii ale masinii. La fel vin si pe OEM. O sa observi ca piesele Lemforder au cod de produs si cod de original pe ele. Sunt mai scumpe ca Delphi dar ma ieftine decat la reprezentanta

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

De acord ... dar un KIT Lemforder ajunge pe la 2500 lei ... prea scumpe ptr bugetul meu care se invarte undeva la 1500 lei ptr KIT

Link către comentariu

Mai bine mai astepti decat sa cumperi ceva de o calitate mai putin buna si dupa 20-25mi km sa ajungi la concluzia ca ar fi fost bine sa fi luat ceva mai bun.Si eu trebuie sa schimb bratele superioare si nici nu ma gandesc la alceva decat Lemforder, vb aia dai un ban dar stai in fata. :D Eu ti-am dat un sfat, acum alegerea e a ta.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
hangyouridols

Nu pune ieftineli!La fosta masina,tot un A4 am pus asa ceva,kit complet la service-ul de la Dumbrava pe stanga(cum te duci spre Savinesti,cred ca se numeste Interauto) si m-au tinut numai 25 k km!

Link către comentariu

Pai Delphi la 1500 ron ... e ieftin? :) Plus ca ... garantia de 2 ani ..

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Mi-e greu sa cred ca daca iei o groapa mai serioasa si se face vreo bucsa tandari...ti-o inlocuieste. Manopera oricum o suporti :D. Plus de asta ei dau garantie pentru defect de fabrica nu la agresiunea lor data de craterele de la noi. Asa de urgent trebuie sa faci schimbarea asta? In locul tau as mai pune un ban de o parte si faci o treaba ca lumea. E tare nasol sa dai bani multi si sa regreti... Oricum te hotarasti eu iti doresc drumuri bune :D

Link către comentariu
hangyouridols

Plus ca ... garantia de 2 ani ..

Cine iti da garantie 2ani?

Link către comentariu

Dupa lege, orice produs vandut cu bon si factura primeste garantie obligatorie de minim 1-2 ani...

Link către comentariu
hangyouridols

Pai eu am primit juma` de an,in nici un caz minim 1-2ani;si cum sa fie minim cand garantia la o masina noua e de 2ani?si daca vrei extinsa,mai scoti bani din buzunar.

In fine,suntem off topic.

Link către comentariu

Interauto e recunoscut ptr "profesionalism" si "seriozitate".. Uite la autodeutsch am schimbat in octombrie un cap de bara care acum e flenduri... si au spus sa ma duc sa l schimb ca are garantie

Link către comentariu

S a rezolvat pana la urma.. Se schimba cap bara stanga (trw 160 lei), brat superior dreapta sus spre fata (trw 233 lei) si brat inferior dreapta spre fata (trw 380 lei). Toate insumand 753 lei parca (pe lemforder ma ajungea 860 ron si mi s a spus ca nu merita diferenta de pret)..

Link către comentariu
hangyouridols

Sunt bune si TRW-urile;la ce se service faci manopera?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!