Jump to content

VW Passat

Danny

Postare recomandată

Eu unu as face altfel. M-as duce si la alt service ok din oras sa vad daca intradevar asa este. Ce ti-au dat tie cei de la reprezentanta mi se pare exagerat. Cum naiba sa ai toate bratele alea superioare bulite? A mers ala prin transeie cu ea inainte? Mergi la o a doua parere si daca e sa fie picate fa un efort si ia Lemforder sau TRW. Daca nu poti tot odata le iei pe rand in 1 luna 2 si le schimbi odata. Dar eu raman la parerea mea ca e foarte putin probabil sa fie toate duse pe acolo. Daca ar fi fost asa de fugarita si de rupta prin gropi se vedea, nu avea cum sa arate asa de bine...parerea mea

In legatura cu boxa e posibil sa fie dusa. Am mai vazut eroare pe intermitent la un passat cu membrana rupta la boxa. Cel mai bine cauta unele SH de pe un passat mai nout putin 2004 2005

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Danny

59

• Mihai.Nechifor

15

• Circoloco

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina mai ai...

Serios sau ... sarcastic? :blink:

Cat despre boxa, am rezolvat .. era melodia naspa, de aia nu auzeam :offtopic: Boxa merge.

Cat despre piese... si eu gandeam la fel, cum dracu sa fie asa bulita ? Drept urmare o sa ma duc la inca un service bun din oras, la un vecin, ptr o verificare si apoi vad exact.

Inca o intrebare (sunt cam curios) ... cam cat m-ar ajunge un spoiler pe spate second? Ca asta are unele elemente de prindere rupte cred .. ca sta cam naspa si se vede distanta pe laterale...

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Arata foarte bine masina, imi place culoarea mult de tot. Cred ca e rezistenta si la jeg, nu? S-o folosesti sanatos si spor la treaba, ca vad ca ai ceva de lucru pe la ea.

Link către comentariu

Multam. Cat despre jeg .. sincer nush, nu apuca sa se murdareasca prea tare ... :offtopic:

Cam asta ar fi comanda... dar intai o sa merg la un service sa vad exact ce spune si apoi o sa ma decid ce comand. Sa lasam piesele ... ca ne-am batut destul capul cu ele.

Am vazut la VW un modul la 1 mil caruia ii zicea "modul inchidere geamuri"... fiind cu capu' in alta parte, nu am intrebat ce face modulul ala ... asa ca va intreb pe voi, stie careva ce face? Ridica cumva geamurile din cheie?

post-75939-1285458484_thumb.jpg

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Treaba asta cu ridicatul geamurilor cand inchizi usile, se poate activa si cu Vagcom de cineva care il are si stie resepctiva codare. Daca nu, o poti afla de pe forum, exista topic :wub:. Nu merita sa dai 1 mil, mai bine faci cinste cu un suc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

NU iti trebuie un modul special pentru a ridica geamurile din cheie. Functia se activeaza cu vag-tacho/commander in 10 min. Cauta pe cineva din oras de la tine aici pe forum care are asa ceva si iesi mult mai ieftin

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Se poate activa din cheie!? Uite nu stiam... daca tin cheia rasucita in usa, se inchid/deschid ... dar din cheie nu. Sigur se poate si din cheie? Stie cineva si unde sa-i spun tipului sa se uite sa activeze functia? Si ar mai fi ceva ... se poate activa vreo functie care in momentul in care incui usile si a ramas vreun geam deschis sa il inchida singur ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Din centrala de confort se activeaza cu un cablu special. Nu exista functia de inchidere a geamurilor la armare. Doar la alarme aftermarket exista-am eu Pyle si inchide geamurile lasate deschise cand o activez

PS: Sa stii ca ai putea sa-ti rezolvi multe probleme si nelamuriri daca ai vorbi cu Cipos poate ajunge in Piatra

Link către comentariu

Astazi i-am desfacut pana la urma EGR-ul si l-am curatat .. era ceva mizerie pe acolo. Sa vad de-acum daca o sa mai arunce ulei ... si daca o sa se simta vreo modificare in mersul masinii (ar trebui sa fie vreo modificare? si daca da, care?)

Link către comentariu

Pai daca l-ai curatat ar trebui sa scapi de tremuratul de la oprirea motorului ( daca il aveai). Ulei sigur va da in continuare ptr ca toate dau :icon_thumright:

Link către comentariu

Mai spuneti ceva piese care trebuie curatate .. ca nu ma pricep ... si care se pot curata de mine, acasa.

Link către comentariu
  • Administrator

D-asta :

Regulament

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic doar pentru masinile din grupul VAG.

Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Link către comentariu
Deci nu stie nimeni nimic despre piese .. OK .. o sa comand pana la urma bratele, Febi Bilstein, bieletele si capetele de bara.

du-te frumos cu lista aia de piese la GM auto (pe bd Traian inainte sa ajungi la BCR, intre interauto si zetec)

si zi-le ca vrei preturi pentru toate piesele alea, si sa nu fie febi :)

sticker vwforum iti dau eu daca vii la intalnire joia la 6 la stadion

Link către comentariu

Razvan stii ce se spun despre reguli, nu? Ca sunt facute pentru a fi incalcate .. si sa fim seriosi .. ce-am putea discuta la masina mea daca nu tuning vizual, tehnic, probleme aparute dupa acel tuning, probleme de toata ziua .. etc..

Link către comentariu

EGR-ul curatat ... impreuna cu motorul (mai e de lucru putin la motor)

... mi-ar trebui niste capacele dintr-alea care sa mascheze suruburile ... am sa caut pe la dezmembrari sa vad

post-75939-1285684781_thumb.jpg

post-75939-1285684785_thumb.jpg

post-75939-1285684857_thumb.jpg

post-75939-1285684859_thumb.jpg

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Asa da...acum cumpara-i capacele de la capacul motorului ca e 1 leu si ceva bucata parca si apoi jos cu suporturile de numar

Link către comentariu

Sincer asta si vreau, sa pun capacelele alea.. dar nu stiu unde gasesc :)

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

La orice magazin respectabil de piese, dar mai ieftin cred ca la reprezentanta, dupa codul 038 103 937. Mai mult de 2,5 lei buc nu are cum sa fie

Link către comentariu

Merci! o sa caut.

EDIT

O intrebare mai proasteasca ... vreau sa schimb casetofonul cu cdplayerul si sa baga un DVD ceva .. ori un MFD original de VW. Cam ce ar trebui sa caut ? (ma refer la mufe, etc) ? O sa-mi mearga si comenzile din volan?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!