Jump to content

VW Passat

Danny

Postare recomandată

Becuri i-ati de 6000k.Sunt un pic albastre.Daca iti iei de 4300k sunt prea albe si nu prea arata bine (am eu pe Passat).

Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Danny

59

• Mihai.Nechifor

15

• Circoloco

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci nu are nicio importanta instalatia de pe masina cu becurile (ma gandesc, nush .. balasturile poate nu rezista sau ceva de genul .. nu ma prea pricep)

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Am inteles. Merci frumos. Daca ma ajuta cineva si cu uleiul as fi recunoscator :icon_thumright: Vreau sa-mi iau uleiu si nu stiu ... sa-l iau pe ala mai ieftin? Ma gandesc ca poate-i facut pe vapor ..

Link către comentariu

Nu e vorba de copie, ci de adaos comercial. nu ai nicio garantie ca cel scump e original si pe cale de consecinta, cel ieftin e facatura. Ia-l pe care vrei, oricum eu nu as merge pe Castrol. S-ar putea sa ai surpriza sa-l manance. Oricum, fiind primul schimb pe care il faci la masina asta, vezi cum se comporta, si daca nu iti place, la urmatorul schimb, alegi altceva.

Link către comentariu

Castrol EDGE 5W40 am gasit si eu la mine in oras tot la 150 lei per 5 litri....e ft. bun, eu imi iau peste vreo 3000 de km cand trebuie sa fac schimbul;)

Link către comentariu

Pai majoritatea mi-au recomandat Castrol Edge .. unii ziceau ba chiar ca-i cel mai bun pt PD. Acum nah ... o sa incerc sa vad si ... daca nu e ok la urmatoru schimb :)

Link către comentariu

Pentru ca nu mi plac oglinzile actuale, mai ales cea de pe dreapta care e si mai mica, vreau sa le schimb cu unele de pe passat dupa 2004, cele cu semnalizare. Stie cineva daca se potrivesc? Se poate face semnalizarea functionabila?

Link către comentariu

Se potrivesc merge si semnalul dar ar cam trebui date jos cele de pe aripi apoi si investitia e cam mare. \mai bine cauti una mare de anglia si gata

Link către comentariu

Stie careva unde e seria motorului ? Motorul e AWX. Unde as putea s-o gasesc? Ca maine sunt programat la identificare

Link către comentariu

Din cate stiu , cum deschizi capota , e in coltul din stanga sus

Modificat de Vlad_F
Link către comentariu

aia e seria sasiului, seria motorului este undeva pe langa filtrul de motorina mai exact in spatele motorului spre cutia de viteze eu l-am vazut pe cel de la ITP ca o cauta pe acolo cu o lampa. eu am avf motorul dar cred ca si la tine e la fel.Stai linistit ca o s-o caute aia ca de aia sunt platiti .

Legat de ulei ai sa vezi ca dupa 5000de km o se dea la el Si eu am luat tot bidon de 5l Castrol si mi-a mai ramas un litru si ceva pt completare. Am cu el 4mi km si e tot la semn pe joja

Link către comentariu

Tocmai am venit de la VW de la verificare .. motorul e bun, nicio eroare .. dar am unele piese care ... :-" Tre sa-i schimb ambreiajul (si volant - care cica daca astea a mele is originale, le dau la schimb si imi dau ei originale la 200 lei volant si 200 lei ambreiajul), brate superioare stanga-dreapta fata-spate si EGR-ul ... preturile date de astia de la VW imi fac rau :D Sper sa gasesc o alternativa mai ieftina... ah si 2 jante pe fata ca cica astea-s deformate.. da oare unde gasesc eu modelul asta de jante ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Pana la a le schimba cred ca merg si indreptate. Daca erau atat de strambe iti facea volanul in toate partile. Deci daca nu ai simtit nimic in volan eu zic sa le faci o verificare inainte de a le schimba

Link către comentariu

Frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos.

Nu am inteles partea cu volant si ambreiajul ....adice le dai pe ale tale uzate si ei iti dau altele noi cu 200 ron bucata?

Link către comentariu

Da .. cica asta e promotie sau nush ce. Le dau pe ale mele uzate (daca is originale VW) si ei imi dau altele noi la 200 ron (bucata). Acu nush... si mie mi se pare cam suspect ptr ca la ei e vreo 15 mil placa presiune ... si alte 10 ambreiajul.

Deci lista prioritatilor (zic eu) e urmatoarea:

- Cap bara (2 buc) - 250 ron fara tva la ei

- Bieleta directia (2 buc) - 236 ron fara tva la ei

- Brate superioare stanga-dreapta spate-fata - 365 bucata fara tva la ei

- Brate inferioare stanga-dreapta spate - 680 fara tva la ei

- Ventil EGR - 733 fara tva la ei

- Garnitura EGR (2 buc) - 13 lei fara tva la ei

- Disc ambreiaj - 675 fara tva la ei - daca dau pe a meu la schimb, e 117 fara tva

- Placa presiune - 1000 fara tva la ei - daca dau pe a mea la schimb, e 117 fara tva

- Rulment presiune - 180 fara tva la ei

- volant (ma doare capul) - 2.850 fara tva la ei

Astea sunt preturile la ei ... acum pe autokarma vad preturi mai mici. Asta e masina .. stiam ca are probleme ca nu-i noua (da sincer nu ma asteaptam la asa multe). Cu timpul, treptat, o sa remediez tot .. dar momentan sa-i fac ce-i mai important (si cred eu ca bratele, capete bara, bieleta, egr si ambreiajul).

Acum ca o intrebare ... voi daca ati fi in locul meu, ati tine-o sau ati da-o ? Avand in vedere ca tipii de acolo au spus ca motorul e OK, nicio problema.

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Am rezolvat cu autentificarea .. totul e OK, seria la motor e undeva jos intre motor si cutia de viteze. De-acum sa termin cu inmatriculatu si sa ma apuc sa schimb din alea de sus..

Sa-mi pun originale de la VW sau sa iau de pe autokarma alte nume ? Ce-mi recomandati ? Adica merita diferenta de bani pt cele "orginale" ?

Link către comentariu

Pentru articulatii cauta Lemforder. Sunt piese oem, fara ambalaj vw, motiv pentru care pretul nu mai e influentat de reprezentanta (hotie) :Driver:. O sa vezi ca pe cutie au si codul de piesa originala care se gaseste in ETKA.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Am gasit la 230 ron bucata cu tva, dar sunt doar ptr fata. Pentru spate nu sunt sau .. n-am gasit eu ?

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos. Preturile de la reprezentanta sunt nesimtite. EGR-ul de ce ti-au zis sa-l schimbi? Pierzi ulei pe la el? Daca asta e singura problema la el, eu zic sa-l lasi asa pentru ca oricum dupa maxim un an va fi la fel. Eu il curat periodic sa fie curat si nu am probleme din cauza asta.

Link către comentariu

Nu mi-a spus de ce sa il schimb, dar de pierdut ulei pierde (se vede). Ce nu stiu eu .. care e defapt rolul acestui egr? Si ca sa sa nu-l schimb, ce sa-i fac, sa-l curat ?

Si de parca nu erau suficiente .. nenea de la vw mi-a spus ca i-a aratat pe diagnoza un scurt mic pe undeva la boxe .. si surpriza, boxa dreapta nu se mai aude.. Any ideea ? :icon_thumright:

Astazi am reusit de am inmatriculat-o .. deci cu actele am terminat. De-acu sa incep cu remedierea defectiunilor.

Mi-au facut cei de la autokarma o oferta de preturi pentru piese... ce spuneti? Cred ca placa de presiune si discul de la ambreiaj le schimb la VW (la oferta aia de 117 ron fara tva daca am piesele originale) ... EGR-ul il curat, nu-l mai schimb. Raman celalalte, care ajung undeva la ~3000 ron.

Sau alta varianta care ma gandeam e sa las ambreiajul pentru la vara (atata timp cat cupleaza, decupleaza, mai merge ... ce se poate buli mai rau de atat?) si sa schimb doar bratele (care zic eu ca sunt importante) si bieletele cu capetele de bare care ajung la ~1300 ron piesele + manopera .. sa zic 2000 ron in total

Le-as schimba pe toate acum, dar am cam ramas fara fonduri dupa achizitionare si inmatriculare.. si as repara-o treptat :Driver:

post-75939-1285351334_thumb.jpg

post-75939-1285351340_thumb.jpg

post-75939-1285351364_thumb.jpg

post-75939-1285351367_thumb.jpg

post-75939-1285351877_thumb.jpg

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Deci nu stie nimeni nimic despre piese .. OK .. o sa comand pana la urma bratele, Febi Bilstein, bieletele si capetele de bara.

Link către comentariu

Preturile sunt ok - pentru Febi. Pe original, masina e e chipata cu TRW sau Loemforder.

Link către comentariu

Ins Febi sunt net inferioare la capitolul bucse din cate am auzit de la mai multi mecanici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!