Jump to content

VW Passat

Danny

Postare recomandată

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Danny

59

• Mihai.Nechifor

15

• Circoloco

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vezi cauta pe forum ca sigur gasesti multe lucruri despre tehnologia Pumpe Duse (e legata de injectie nu are rost sa scriem aici, sigur te lamuresti pe wikipedia).

La ulei daca a folosit Castrol mai mult ca sigur a fost EGDE 5W40. Eu recomand sa mergi tot pe el sau Aral PD 431 5W40

Link către comentariu

O sa merg pe acelasi ulei. Eram doar curios de unde sa-mi dau seama daca e PD sau nu motorul meu, nu ma intereseaza toata tehnologia... dar in fine.

Avand deja xenon pe faza scurta, vreau sa pun si pe faza lunga, dar am inteles ca trebuie sa caut un anume model/fel pentru a fi rezistente si la flash-uri. Ce-mi recomandati ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Pentru xenon pe faza lunga nu iti trebuie nimic in mod special, doar o instalatie xenon aftermarket. Merge pusa pe farul original fara probleme. Eu personal nu as pune si pe faza lunga pt ca nu prea ii vad rostul, becurile halogen OEM lumineaza chiar foarte bine si nu prea renteaza o astfel de investitie. Dar tu stii mai bine :salut:

Link către comentariu

Uleiul l-am completat si eu la a mea ieri...am pus Castrol EDGE 5W40, dar initial cand am cumparat-o vechiul proprietar mi-a dat-o cu uleiul schimbat si anume Castrol SLX Professional, care am inteles ca nu se mai fabrica. Peste 3000 km trebuie sa-i fac schimbul total...voi ramane la Castrol EDGE 5W40.

Link către comentariu
Pentru xenon pe faza lunga nu iti trebuie nimic in mod special, doar o instalatie xenon aftermarket.

Cristi nu prea ai dreptate aici. Exista in comert xenon cu descarcare a gazului mai rapida care nu mai are nevoie de timpul acela scurt pana ajunge la intensitate maxima. Am vazut pe net modelul pe site-uri care comercializeaza xenoane si era specificat ideal pentru faza lunga. Revin cu link daca mai gasesc iar site-ul

EdIT: uite aici gasisem ceva >> http://www.xenoane.ro/

"Balasturi PHILIPS

Ballast-urile PHILIPS au o descarcare foarte rapida (sub 0.5 sec) putand fi folosite la faza lunga (flash-uri) incarcarea fiind practic insesizabila."

Deci nu sunt xenoane speciale, balasturile ajuta

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

am sa caut sa pun si pe lunga. Puteti sa mi spuneti dimensiunile la tweetere si la difuzoarele de jos? Le stie cineva? Vreau sa mi achizitionez si nu stiu dimensiunile.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Legat de xenoane, NU EXISTA kituri HID Philips! Cand le gasiti la Philips pe site mai vorbim...

Orice bec xenon are timp de incarcare, inclusiv folosit in instalatiile OEM

Link către comentariu

Nu sunt expert in xenoane eu doar am gasit acolo informatia. Scuze daca am indus in "oroare" :)

Link către comentariu
Cristi nu prea ai dreptate aici. Exista in comert xenon cu descarcare a gazului mai rapida care nu mai are nevoie de timpul acela scurt pana ajunge la intensitate maxima. Am vazut pe net modelul pe site-uri care comercializeaza xenoane si era specificat ideal pentru faza lunga. Revin cu link daca mai gasesc iar site-ul

EdIT: uite aici gasisem ceva >> http://www.xenoane.ro/

"Balasturi PHILIPS

Ballast-urile PHILIPS au o descarcare foarte rapida (sub 0.5 sec) putand fi folosite la faza lunga (flash-uri) incarcarea fiind practic insesizabila."

Deci nu sunt xenoane speciale, balasturile ajuta

Sincer nu stiam si daca sunt au si un pret mai ridicat decat celelalte si sincer cred ca nu merita. Am xexon aftermarket pe faza scurta si pot spune ca este mai mult un moft. Becurile halogen cu care a venit masina faceau aceeasi treaba la fel de bine. Toata treaba e ca se vede mai "frumos" din afara masina. Cu xenonul OEM e alta treaba.

Link către comentariu

Imi poate spune cineva ce model de cdplayer are masina? Se poate vedea in pozele de la inceput... o serie ceva ca sa pot cauta niste specificatii sa stiu ce boxe sa caut (putere)

Link către comentariu

De fapt casetorofonul e baza. Daca e beta e 2X20W, Daca e gamma e 4X40W. Beta are doar boxe fata, gamma si spate. Dar intrebarea ce are sistemul orignal?

Link către comentariu

Problema e ca nu prea are .. am o singura boxa fata stanga... si tweeter stanga/dreapta. In rest ... nimic :) Ce recomandati sa fac .. sa pun amplificator sau sa schimb cdplayerul/casetofonul ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum! Felicitari pentru achizitie. De cate ori nu m-am gandit sa-mi dau Golfuletul pe un Passat b5,5 (dar sa fie pe benzina). E generatia mea preferata de Passat. Dar gata cu offtopicul... iti urez sa stapanesti sanatos masinuta fara incidente, si iti doresc km fara limita si fara incidente. Daca vrei audio calumea iti recomand sa schimbi si cd playerul OEM + boxe, si sa-i adaugi si boxe pe spate (nu stiu daca are firele trase pe spate la boxe). Oricum iti recomand un player 2DIN care sa se incadreze foarte bine in bord (ca altfel ar arata aiurea).

Link către comentariu

Eu iti recomand navi MCD sau Gamma V cu 4 boxe originale si 4 twetere ( din dezmembrari de pe un passat mai nou putin 2004-2005), se aude foarte bine si suficient de tare. Acum depinde si cat de tare iti place sa asculti muzica

Link către comentariu

nu vreau sa dau discoteca. Vreau doar sa se auda bine in masina. Ce e acest 2din? Eu ma gandeam sa mi iau un dvd cu navi (gasisem pe la 20mil). Si un mcd de la vw (daca e navigatia aia de la vw care e mare, cat casetofonu si cdu la un loc) ar fi interesant. Acum sa vad, ca nu prea gasesc.. Tot urmaresc zona dezmembrarilor de cateva zile in cautarea unor boxe si tweetere.

Sper sa am firele trase ca altfel e belea :(

Link către comentariu

Mai bine EDGE ca e special PD.

Navi MCD e ceea ce stii tu. Daca acum nu ai boxe pe spate nu ai nici fire dar sunt foarte usor de tras. Eu am facut singur toata operatiunea fara nici un fel de ajutor si a iesit ok.

Link către comentariu

Am rezolvat astazi si cu boxa pe fata dreapta. Era o boxa replica VW (made in Taiwan parca) si era bulita ... am gasit la cineva o boxa originala de VW (Made in Belgium parca) si am montat-o azi. Alta viata :lol: Acum sa vad cum fac sa schimb casetofonul si sa pun si pe spate boxa + tweeter. Poate totusi am cablu tras ... din fabrica.

Link către comentariu

Xenoanele mele se vad unu de-o culoare si unu de-o culoare ... cum sa remediez? Sa schimb doar becurile (2 identice) sau e de la kit-ul xenon si trebuie schimbat ?

Link către comentariu

Schimba doar becurile, ai nevoie de becuri H7. Gasesti doar chinezarii, destul de ok de altfel.

Modificat de Calin78
Link către comentariu

merci! Trebuie sa caut vreun bec anume ? Adica stiu ca e treaba aia cu 6000 K, 12000 K etc ... tre sa ma uit in functie de aia sau orice bec xenon H7 ?

Si inca o intrebare referitoare la uleiul de motor ... pe autokarma am gasit castrol edge la 180 ron 5 litri si la un magazin in oras (auto stefan) am gasit la 150 ron 5 litri. De ce diferenta ?! Ca nush pe unde auzeam ca autokarma ar avea printre cele mai bune preturi... sau sa fie ala mai ieftin o "copie" ?

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!