Jump to content

pasat cc 2.0 tdi 170cp

adryan69

Postare recomandată

frumoasa masina;interiorul pastreaza asemanari cu passat.

singura obiectie e legata de covorasele din cauciuc,mi se pare ca nu ar fi de acolo,nu se muleaza frumos pe contur

Link către comentariu
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adryan69

22

• DomaniG

2

• IONUTBLV

2

• Deadly

2

Faina masina, s-o stapanesti sanatos.

Voiam si eu sa-mi iau asa ceva, insa, dupa o rumegare mai indelungata a problemei, am ajuns la concluzia ca mai bine nu :D

Referitor la jante +cauciucuri de iarna, recomand cu maxima caldura jante de tabla pe 16 cu Dunlop sau Michelin. Decat sa dai nush'cate sute de ieuroi pe alu, mai bine tabla de 100 de ori; gandeste-te ca iarna n-ai aceleasi conditii de rulare ca vara si cand dai in ditamai gropalau' acoperit de o pojghita subtire de gheata cu zapada si faci buba la alu, pe langa ca e mai greu de indreptat decat tabla, e si considerabil mai scump, ca sa nu vorbim ca e de-a dreptul pacat :(

Jante tabla+cauciucuri pe 16+capace n-ar trebui sa fie mai mult de 550 euro. Pe alu e alta socoteala...

A, era sa uit de aspectul mai tehnic: iarna, la interiorul jantelor de tabla, se aduna muuult mai usor mazga si nisipul si mizeria care, prin rotatie, formeaza o crusta dura de mizerie, care poate descentra roata; la tabla sta altfel problema, in sensul ca nu se intampla acelasi lucru.

Multi kilometri pe drumuri netede :))

Link către comentariu

Covorasele de cauciuc le-am pus peste covorasele de mocheta originale,nu prea am chef sa

stau mereu sa le aspir sau sa le spal,asa astea de cauciuc imediat le scutur,cele de mocheta au si un

sistem de prindere special ,deci nu ma incurca. :))

Link către comentariu
Faina masina, s-o stapanesti sanatos.

Voiam si eu sa-mi iau asa ceva, insa, dupa o rumegare mai indelungata a problemei, am ajuns la concluzia ca mai bine nu :D

Referitor la jante +cauciucuri de iarna, recomand cu maxima caldura jante de tabla pe 16 cu Dunlop sau Michelin. Decat sa dai nush'cate sute de ieuroi pe alu, mai bine tabla de 100 de ori; gandeste-te ca iarna n-ai aceleasi conditii de rulare ca vara si cand dai in ditamai gropalau' acoperit de o pojghita subtire de gheata cu zapada si faci buba la alu, pe langa ca e mai greu de indreptat decat tabla, e si considerabil mai scump, ca sa nu vorbim ca e de-a dreptul pacat :(

Jante tabla+cauciucuri pe 16+capace n-ar trebui sa fie mai mult de 550 euro. Pe alu e alta socoteala...

A, era sa uit de aspectul mai tehnic: iarna, la interiorul jantelor de tabla, se aduna muuult mai usor mazga si nisipul si mizeria care, prin rotatie, formeaza o crusta dura de mizerie, care poate descentra roata; la tabla sta altfel problema, in sensul ca nu se intampla acelasi lucru.

Multi kilometri pe drumuri netede :))

Da asta intentionez sa-mi iau un set de jante si cauciucuri de iarna,dar in manualul de utilizare se recomanda jante de 1/2jx17" ET39,deocamdata nu am gasit dimensiunea asta...

Link către comentariu

Ai o masina de invidiat , imi place mult passatul cc .Jantele sunt super se potrivesc cel mai bine. S-o stapnesti sanatos si mil de km fara probleme .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!