Jump to content

pasat cc 2.0 tdi 170cp

adryan69

Postare recomandată

Superba masina...sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km fara evenimente alaturi de ea. Si mama a avut unul cu motorizarea asta + DSG si e un motor senzational. Felicitari.

Link către comentariu
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adryan69

22

• DomaniG

2

• IONUTBLV

2

• Deadly

2

Nu i-am facut inca consumul mediu ,nu am decat 1000km si aia facuti asa prin oras si o data la Bucuresti....

:D

Link către comentariu

Combinatia perfecta CC+2.0 tdi de 170cp. Superb, sa-l stapanesti sanatos! Un Passat CC se remarca mereu in trafic. Abia astept sa-l vad prin Ploiesti. Bafta.

Link către comentariu

Sper sa nu te superi ca mi-am permis sa repostez pozele. E prea frumos ceea ce am vazut si nu trebuie sa scape privirii celorlalti colegi. :8:

passatcc6.jpg

passatcc4.jpg

Link către comentariu

E superba masina......sa ai parte de ea.De ce nu ti-ai pus si piele?

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

Multumesc

Astazi am avut o discutie la reprezentanta si s-ar putea sa existe posibilitatea sa-mi comande ei ,unul dintre sistemele

de navigatie de la kenwood ,pioneer sau zenec,contra unui comision mai mic si sa platesc la ei manopera sa nu pierd

garantia,bine toate acestea dupa un mail plin de reprosuri din partea mea in care le-am reprosat lipsa de loialitate

fata de clientii fideli....Bineinteles pretul o sa fie mai mare decat as comanda eu dar asta e....

Link către comentariu
E superba masina......sa ai parte de ea.De ce nu ti-ai pus si piele?

Sincer initial nici nu m-am gandit sa-mi cumpar cc,am vrut doar sa-mi schimb passatul 1.9tdi care avea doar 19000km in trei ani,

dar iesise din garantie.Am vrut sa-mi cumpar un passat normal 2.0tdi mai bine configurat....si pana la urma sti cum sunt dealerii

te incanta ....si am facut pasul acesta care initial era un cc mai prost echipat ca acesta (fara xenoane,fara camera,140cp,care avea o culoare totusi mai

frumoasa-mocca antracit si mai avea 5 locuri....era cu 2500eu mai ieftin),apoi l-am gasit pe acesta si nu am mai putut configura nimic in plus,eram si presat de timp

trebuia sa prind putin concediu...Piele merita dar pentru luxul acesta trebuia sa astept pana prin noiembrie .

Acum e adevarat am tot cautat pe situri tot felul de oferte de tapitat interioare auto cu piele dar tot garantia ma opreste sa fac pasul asta si sa comand acum prin

reprezentanta e foarte scump.Astept sa iasa din garantie si sigur daca o mai tin o tapitez cu piele. :vaidecapulmeu:

Daca iei ceva calitativ cum este pioneer si faci manopera la ei eu stiu ca ti-o pastreaza. Un prieten a montat pe o Honda Accord in prima sapatamana de cand o avea, o statie amplificare si un subwoofer. Erau second hand, neinsotite de garantie sau ceva hartii iar cei de la reprezentanta au acceptat sa-i pastreze garantia doar daca face montajul la ei. (de bine ce i-au prins statia de bancheta spate i-au iesit cu surubul prin pielea banchetei, dar este alta poveste). Deci parerea mea este sa suni la ei, sa le spui despre ce aparat aftermarket este vorba, le spui ca aparatul este insotit de garantie si ca doresti sa faci manopera la ei pentru ati pastra garantia masinii. Nu cred ca vor refuza mai ales ca toata ideea e sa treci prin mainile lor... si inevitabil prin tarifele lor exagerate :mad:. Atat timp cat platesti cred ca nu refuza, mai ales ca se dau afectati de criza :))

Multumesc,am discutat azi cu ei la reprezentanta varianta asta,dar trebuie sa fie noua si sa o comand prin ei cu un adaos .

Si sa-ti spun mi-au aratat oferta lor pentru un RNS510 era fara tva 9 500 roni cu tva ......

Link către comentariu

Azi mi-a venit si adaptorul pentru ipod( Intrare aux cotiera ). :D

Se aude super am incarcat ipod-ul cu fisiere flac si sunt redate super.

Link către comentariu

Astazi am comandat tavita premium(oferta afisata pe forumul vw) pentru portbagaj:icon_thumright:

Link către comentariu

Am facut in sfarsit o medie la consum,dupa 1100km ,in oras a ,,papat"cam10-12% si-n afara 7-8%,mi se pare cam

mult fata de passatul 1.9 tdi si 105cp ce l-am schimbat acum o luna.

Bine cand o sa vina si tempomatul o sa pot face un consum ,,real"afara.

Link către comentariu

Doresc sa achizitionez si 4 jante cu cauciucuri de iarna,acum nu stiu daca e mai bine ptr iarna sa comand

jante pe 17 si ce fel de cauciucuri m-ar ,,aranja"?

Link către comentariu

Mercy mult pentru compliment.

De a ta nu pot spune decat ca este "ceea ce visez".

Multi km fara probleme.

Link către comentariu
Doresc sa achizitionez si 4 jante cu cauciucuri de iarna,acum nu stiu daca e mai bine ptr iarna sa comand

jante pe 17 si ce fel de cauciucuri m-ar ,,aranja"?

E foarte bine sa ai iarna jante cu cauciucuri pt ca in primul rand nu iti strici jantele pe 18" si in al doilea rand e si mai comod. Cu siguranta poti pune roti de 17" poate chiar si 16". Cat despre cauciucuri poti vedea mai multe aici pe forum in partea dedicata; eu am folosit Michelin Alpin si am fost foarte multumit. Am inteles ca Dunlop Wintersport ar fi si mai bune. Ramane ca tu sa te documentezi cat mai bine si in final sa te decizi. Numai bine ;)

Link către comentariu

Dupa o baita o mica sedinta foto.

passatcc10.jpg

passatcc9.jpg

passatcc8.jpg

Modificat de adryan69
Link către comentariu

Am reusit sa folosesc functia de cititor de memory card ,a rcd-ului,am folosit de proba Memory Card SDHC de 8gb,

pe care am pus fisere wma,se aude super,este indeajuns,cred ca renunt deocamdata la schimbarea rcd-ului 510 cu

alt dvd(cu navigatie).Pentru navigatie o sa ma interesez de un sistem separat. :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!