Jump to content

Vw Golf Variant 1.4 TSI 122 Masters (AJ53G2)

stefan-valentin

Postare recomandată

Motor: 1.4 TSI 122 cu turbosuflanta

Culoare:Reflex Silver (8E8E)

Jante:Aluminiu 6,5J x 16 cu 205/55 R 16

Consum:Amestecat 6,3 : in oras 8,3 : autostrada 5,3.

Comenzi volan: volum muzica plus schimbat progr, speaker pt tel ,oprit volum cand suna telefonul,comutator surse gen CD sau pe AUX.

Parbriz si geamuri cu nuanta verde pentru protectie soare

Suport de sprijin a bratului intre scaune fata si spate

Airbaguri laterale fata spate

Sistem franare ABS cu asistare electronica de imp

post-67484-1284235906_thumb.jpg

Modificat de stefan-valentin
Link către comentariu

Eu vreau sa vad cum arata si sa aud cat de bine se misca motorul acesta pe Variant :) ?

Daca a fost comandata in Suedia a venit cu ceva pachet iarna in standard ??

Link către comentariu

Huuuuuu este superba masina daca este cea din foto. Exact acest model cu acest motor si echipare am vrut sa iau si eu vara asta, dar perioada de asteptare de 4 luni , eu avand deja masina veche vanduta, nu m-am bagat ( si am cumparat un Octavia II FL tot cu acest motor) desi si acum ma uit pe strada dupa Golf VI variant daca vad pe strada. Chiar ai putea sa ne zici in Suedia la ce pret se vinde??? Poze mai multe, in rest toate cele bune si km cat mai multi fara evenimente. Numai bine, Andrei

Link către comentariu

Masina am comandat-o in Aprilie si a sosit in 27 iulie 2010.In bani romanesti vine cam 19500 euro.Masina a fost la ofert

post-67484-1284314294_thumb.jpg

post-67484-1284316531_thumb.jpg

post-67484-1284316918_thumb.jpg

Modificat de WNS
quote inutil
Link către comentariu

Micsoreaza fiecare poza in paint. .... click dreapta pe poza, edit, image, stretch treci de la 100% la 50% si se miscoreaza. Tot nu vei putea pune 30 de poze dar: Dupa aceea dai edit post, pui un punct (trebuie scris ceva) uplodezi alte poze, iar dai edit pentru a sterge punctul scris aiurea si gata. Sper ca ai inteles :D Sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cea mai scimpla metoda sa incarci poze pentru forum e sa le incarci de exemplu pe imageshack.us si selectezi acolo "Resize for message boards" sau 600x480 pixeli. Apoi, cand postezi, copiezi linkul pozei si il pui in post. Va aparea asa:

270720101557.jpg

Revenind la masina:

Pachetul de iarna de obicei contine incalzire in scaune, duze spalare parbriz incalzite, spalatoare de faruri, oglinzi incalzite si eventual alte cateva optiuni. De obicei cand iti configurezi masina (in orice tara) ti se da o lista cu optionale de unde iti alegi cam ce vrei si cati bani ai. In acea lista sunt explicate si pachetele, cu ce contine fiecare. E adevarat, cand ti se preda masina te invata doar cateva comenzi de baza, urmand sa descoperi tu restul. Noi, aici pe forum, incercam sa aflam cat mai multe despre masinile noastre. Daca vrei sa aflii si tu mai multe iti recomand sa cauti putin si gasesti foarte multe informatii despre modelul tau.

Imi place mult masina si sper sa imi iau si eu una la fel in catva timp. Bafta si cat mai mult km fara probleme!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Cea mai scimpla metoda sa incarci poze pentru forum e sa le incarci de exemplu pe imageshack.us si selectezi acolo "Resize for message boards" sau 600x480 pixeli. Apoi, cand postezi, copiezi linkul pozei si il pui in post. Va aparea asa:

270720101557.jpg

Revenind la masina:

Pachetul de iarna de obicei contine incalzire in scaune, duze spalare parbriz incalzite, spalatoare de faruri, oglinzi incalzite si eventual alte cateva optiuni. De obicei cand iti configurezi masina (in orice tara) ti se da o lista cu optionale de unde iti alegi cam ce vrei si cati bani ai. In acea lista sunt explicate si pachetele, cu ce contine fiecare. E adevarat, cand ti se preda masina te invata doar cateva comenzi de baza, urmand sa descoperi tu restul. Noi, aici pe forum, incercam sa aflam cat mai multe despre masinile noastre. Daca vrei sa aflii si tu mai multe iti recomand sa cauti putin si gasesti foarte multe informatii despre modelul tau.

Imi place mult masina si sper sa imi iau si eu una la fel in catva timp. Bafta si cat mai mult km fara probleme!

Toate cele mentionate de tine mai sus ca optiuni le are...incalzire in scaune,duze sp

Link către comentariu

Cred ca si ptr mine the next one o sa fie tot un MK6 variant.

As avea cateva intrebari in ce priveste diferente intre MK6 Variant si MK4 Variant:

-daca rabatezi bancheta spate complet spatiul din portbagaj este perfect plan? (ma mk4 este un prag de la scaune spre portbagaj si trebuie o salteluta sau ceva daca vrei sa dormi in masina)

-in spate la pasageri spatiul la picioare daca scaunul soferului este dat la jumatate in spate cam care ar fi? daca se da scaunul soferului aproape de tot in spate incap genunchii pasagerului in spate? (la mk4 daca dai scaunul in spate aproape ca un om la 1.90 ca nu-i mai incap picioarele ceea ce mi se pare nasol tare)

Fata imi place foarte mult, spatele insa ma enerveaza la culme cu stopurile alea imense si hidoase preluate de pe mk5 ... de ce nu vor sa puna niste stopuri gen mk4 la Variant eu nu pot sa-nteleg.

Ce fel de suspensie are pe spate este multilink?

In rest masina arata foarte bine, mie mi-ar placea de culoare neagra si cu interiorul bej cu negru :D

Link către comentariu

Ti-am editat postul sa apara pozele aici:

270720101566.jpg

270720101568.jpg

270720101573.jpg

270720101572.jpg

270720101571.jpg

270720101564.jpg

270720101560.jpg

270720101562.jpg

160820101631.jpg

270720101565.jpg

270720101558.jpg

160820101634.jpg

Singura optiune care mai merita sa o ai era Dublu-Climatronicul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!