Jump to content

Golf IV

andigolf

Postare recomandată

Salut tuturor. Masina pe care mi`o doresc de cand eram mai mic.....Volkswagen Golf IV (Edition). Are o inima asa potrivita zic eu 1.6 16v cu destule dotari cum ar fi geamuri electrice, oglinzi electrice, climatronic, cotiera spate. Anul este 2003 iar nmarul de km la bord este de 106500 reali (cumparata de la prieten de familie). Ca "bube" pielea de la schimbatorul de viteze trebuie inlocuita, sertarul de deasupra casetofonului zgariat la fel si plasticul unde ar trebui sa fie suportul de pahar, lipseste grila de la bara din fata (niste baieti au avut nevoie pt masina lor banuiesc) si capacul de la janta din stanga spate lipseste tot asa au avut nevoie pt janta lor si e mai usor sa furi decat sa cumperi de la magazin dar asta e alta poveste. Niste poze cum arata la inceput iar pe parcurs micile schimbari pe care le`am facut. Bafta tuturor si la cat mai multi km.

PS: In prima poza este cum arata masina inainte.

post-69509-1284063179_thumb.jpg

post-69509-1284063277_thumb.jpg

post-69509-1284063325_thumb.jpg

post-69509-1284063346_thumb.jpg

Modificat de andigolf
Link către comentariu

Foarte frumos Golful...sa ai parte de el si la cat mai multi km fara incidente!

E foarte ingrijita!Sa ai parte de ea :)

Link către comentariu

Multumesc mult. O sa prezint pe parcurs cat de mult am ingrijit`o. In primele poze nu arata prea bine.

Link către comentariu

Cam asa arata..

I`am gasit intr`un final capac la roata din spate. Iar grila nu stiu ce sa fac am gasit la un magazin adica la comanda dar mi`a aratat o poza si parca avea 2 gauri nu stiu cum sa explic si nu era grila cu proiector. Iar in primul post cum aratau jantele inainte si cum arata acum.

post-69509-1284064372_thumb.jpg

post-69509-1284064380_thumb.jpg

post-69509-1284064515_thumb.jpg

Modificat de andigolf
Link către comentariu

Frumoasa - dar CD este cam in contrast cu interiorul si "saritor" in ochi.

De ce nu ai ramas pe original ?

Altfel , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea .

Link către comentariu

Hai ca ajungem si la CD. Nu am vrut sa spun asa repede despre tot ce am facut dar voi spune. Stiu ca nu avea nici o treaba nici cu interiorul nici cu nimic si de aceea l`am inlocuit cu un Pioneer 2200ub dupa indelungi cautari si review`uri de care ma declar super super multumit. E o poza facuta cu telefonul nu prea e cine stie ce si nici nu e aprins

post-69509-1284064749_thumb.jpg

post-69509-1284064952_thumb.jpg

Modificat de andigolf
Link către comentariu

Ai in topicul acesta tot ce-ti trebuie ca sa reconditionezi elmentele zgariate din jurul casetofonului, consola dintre scaune(zona scrumierei) si pentru manson vorbeste cu TIBI_84

Link către comentariu

Multumesc Circoloco. Da am vazut ca TIBI_84 face manson dar stiu niste baieti in Constanta care fac si am vorbit cu ei mai demult dar inca nu am ajuns acolo.

Acum sa vorbim despre interior adica tapiterie. Am frecat vreo 2 ore la ea dar in final cred ca a iesit bine. Postez poze de cum arata inainte si dupa.

Si scaunele + alte "bibilituri"

post-69509-1284065501_thumb.jpg

post-69509-1284065525_thumb.jpg

post-69509-1284065532_thumb.jpg

post-69509-1284065550_thumb.jpg

post-69509-1284065562_thumb.jpg

post-69509-1284065570_thumb.jpg

post-69509-1284066107_thumb.jpg

post-69509-1284066115_thumb.jpg

post-69509-1284066127_thumb.jpg

post-69509-1284066137_thumb.jpg

post-69509-1284066148_thumb.jpg

post-69509-1284066187_thumb.jpg

post-69509-1284066194_thumb.jpg

Modificat de andigolf
Link către comentariu

Am mai multe planuri dar o iau incetisor. Prima oara as vrea sa va intreb ce parere aveti de niste pleoape tot caut de vreo luna si am gasit 2 modele daca pot sa zic modele.

post-69509-1284104890_thumb.jpg

post-69509-1284104954_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu as merge pe poza din stanga ecranului. Cea din dreapta, arata ca un Golf somnoros.

Link către comentariu

Multumesc Florin la aia ma gandesc si eu dar sincer tot nu sunt hotarat. Treaba e urmatoarea. Trebuie sa fac comanda pe net si nu stiu sigur daca e de incredere persoana respectiva :rolleyes:.

Link către comentariu

Sper sa nu fie cu suparare. Eu as merge pe niste faruri GTi look sau golf V look mai degraba decat pleoape care sunt kitch tuning if you ask me :rolleyes:

Link către comentariu

Daca ii vopsesti manerele usilor si bandourile in culoarea caroseriei deja e alta masina. Avand in vedere ca e o culoare deschisa, schimbarea e majora :) In rest, sfatul meu e sa o pastrezi cat mai OEM. Adica fara pleoape si alte asemenea "artificii".

Modificat de Cata_B
Link către comentariu

Am vrut sa vopsesc bandourile plus spoliere de la bari in culoarea masinii dar pana la urma am lasat`o asa a zis tata ca e mai complicat cu vopseaua deoarece e plastic si bla bla.

Link către comentariu

Nu e complicat deloc daca cel care o face stie ce face. Procedura este intr-adevar mai complicata dar nu presupune cunostinte stiintifice. Se spala, se slefuiesc, fuller si vopsea + lac si gata. Asa cum sta vopseaua pe bari fara sa se cojeasca asa sta si pe bandouri si manere. Pe mine m-a costat treaba asta 150 de lei fara montat/demontat de care m-am ocupat eu. Ieri am pus manerele inapoi gata vopsite, astazi sunt gata si bandourile, maine sper sa le montez la loc daca nu ploua si sa pun poze.

Cu incredere deci, cauta un vopsitor adevarat si fa pasul. Merita. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc DeathRider dar am gasit deja insa nu mi`am facut timp inca. Probabil ca peste vreo luna ma voi ocupa serios de masina.

Blodrdc- Multumesc mult ma bucur ca iti place :rolleyes:

Deci pana la urma pleoape ziceti ca nu... Plafonul negru oare ar fi ceva sau tot....kitsch tuning

Modificat de andigolf
Link către comentariu

Incearca sa mergi pe o anumita linie, inspira-te eventual de la ceilalti colegi, in principiu modific-o asa cum crezi ca iti place tie, dar ai grija sa nu-ti para rau dupa.

Link către comentariu

Multumesac de sfat. Atunci am sa o las asa poate o folie mai incolo dar vroiam ceva si la exterior sa arate mai "altfel". Ma gandeam ca pleoapele o face putin mai "agresiva". Am vazut si la colegul theonae pe variantul sau si arata binisor cu pleoape..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!