Jump to content

Stickere

razzvanu
 Share

Postare recomandată

dupa mine, nu e unul singur... avem si pe aici un topic unde a facut proprietarul tot acoperisu din multe stickere si este exact asa ca in poze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu topicul lui vovix, dar eu cred ca asta este un singur colant.

89953356.jpg

la passat-ul cc se vede ca sunt lipite pe bucati

41296680.jpg

57053716.jpg

64547561.jpg

59400260.jpg

77302619.jpg

post-21249-1286454500_thumb.jpg

post-21249-1286454507_thumb.jpg

Modificat de p-pm
Link către comentariu

daca are omu stickere cu "kilu" poa sa isi faca si asa :frigbaitata:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Foarte buna initiativa .Cand are cineva vreme sa puna in vectorial sticker-ul asta i-as fi tare recunoascator.

post-32190-1287344071_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte buna initiativa .Cand are cineva vreme sa puna in vectorial sticker-ul asta i-as fi tare recunoascator.

mai explicit putin!

Link către comentariu

Editate in Corel,ca sa le poata faca unii la imprimerii :D.Nu ma pricep ca as face eu. Scuze de OFF !

Modificat de mabial
Link către comentariu

Spus mai simplu, trebuie sa aiba niste linii de ghidare pe unde sa stie plotterul sa decupeze. Se ia o folie de o anumita culoare si aparatul taie dupa forma desenata in Corel = adica vectorial, cu vectori ....linii de ghidare daca se poate spune asa, deci conturul obiectului care se doreste a fi realizat.

Link către comentariu

stiu! :huh: nu am mai lucrat de vreo 3 ani buni in Corel si nu ma mai bag in el!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@ mabial - am atasat eu pe la inceputul topicului multe modele si toate sunt in vectorial. Cautale pe acolo.

Cred ca Eagle_&_VW.rar este.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Daca gaseste cineva varianta pentru passat 35i(B4) pe modelul asta post-32190-0-55570700-1298121830_thumb.j nu neaparat cu sagetile,va rog atasati-l !

Eu am gasit ceva dar mic si l-am modificat ,nu stiu cum ar arata daca il face mare la imprimerie post-32190-0-03330800-1298121938_thumb.j

Asta era cel care l-am gasit post-32190-0-99136900-1298121919_thumb.j

Modificat de mabial
Link către comentariu

Crucea Templierilor am avut-o pe bim'erul meu E39, pe aripi cate una si pe plafon

Arata demential, atasez si singura poza . Dupa ce am vandut-o, noul proprietar a dat-o jos din motive personale. Dpmdv reprezenta cu adevarat o istorie

post-2262-0-77103200-1298647879_thumb.jp

post-2262-0-65155400-1298647938_thumb.jp

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

• 10 months later...
  • 2 months later...

Salut baieti poate ca is off topic dar as dori si eu un sticker cu vwforum daca mai exista sau daca se mai poate, sunt din targu-mures

Link către comentariu

Voi incerca sa gasesc fisierul, dar slabe sanse, nu mai am hard-ul respectiv la munca. Spune-mi care te intereseaza si cand voi avea timp ti-l fac din nou.

Link către comentariu

• 1 month later...

ma poate ajuta careva cu stickere no free rides si no fat chicks in corel sau vectorial?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!