Jump to content

Seat Leon 1P - 1.4 TSI

Syncro_R

Postare recomandată

Va salut! In primul meu post pe acest forum am vrut sa-mi prezint masina. Citesc vwforum de ceva vreme insa nu mi-am facut cont pentru ca eram detinator de reno si era imoral... :icon_thumright:

Sa trecem la subiect:

Masina:

Seat Leon 1P din 2009, 1.4 TSI, motor ce imi satisface momentan setea de viteza si adrenalina.

Am intrat in posesia lui acum 4 luni, la aprox 17.000 km. Acum avem impreuna aproape 26.000 km si 200% satisfactie.

Dotari:

- Bi-xenon adaptiv cu sistem spalare faruri

- Trapa

- Climatronic bi-zona

- Geamuri si oglinzi electrice

- Geamuri fumurii OEM

- Senzori parcare spate OEM

- Cruise control

- Senzor lumina si ploaie

- Senzor presiune roti

- Suspensie sport

- Scaune fata incalzite cu control separat si duze spalare parbriz incalzite

- Reglaj lombar si pe inaltime pt scaunele din fata

- 8 airbaguri + toate modulele de siguranta

- Jante aliaj 16"

- Sistem Bluetooth + comenzi audio si telefon pe volan + 8 difuzoare + intrare aux iPod

Momentan din lipsa de timp si cash este stock, atat estetic, cat si ca performante insa in curand va suferi cateva modificari estetice, apoi trecem la performante.

In cateva zile, spoilerul spate va fi customizat cu un difuzor de aer si vopsit in stilul celui de Cupra, voi vopsi sau colanta oglinzile, sunt in cautarea unui spoiler fata de Cupra, urmeaza navi si accesorii de interior, un filtru performance de la K&N, BOV, colant pe plafon, jante negre pe 17, soft revo... etc, numai cash sa fie ca idei sunt multe.

Poze:

post-69991-1283945461_thumb.jpg post-69991-1283945479_thumb.jpg post-69991-1283945580_thumb.jpg post-69991-1283945587_thumb.jpg post-69991-1283945593_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa si sportiva masinuta, sa ai noroc de ea si grija la fel. Motorul dupa mine se comporta superb si pe o masina mai mare ca Octavia...asa ca multi km fara incidente si toate cele bune...Andrei

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Ai grija cu bov, eu am avut si gaseam mereu o pelicula de ulei pe acele orificii cat si pe pompa de benzina din cauza orientarii lor. Filtru k&n cu capacu dat jos si e cam acelasi lucru - banii de bov ;P.

Link către comentariu

Bijuterie masina. Arata demential. Cand am achizitionat eu Seat-ul meu, langa el era unul ca al tau, si imi cam lungeam ochii dupa el. Felicitari pt alegere. Sa ai noroace de ea

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie!

Legat de bara spate,cred ca ai vrut sa zici ca-i vopsesti/colantezi bara pt ca difuzor FR/Cupra la bara stock nu poti pune.

kitul Fr/cupra merita din plin,il face sa para mult mai nervos.

multa bafta

Link către comentariu

Faina masina. Motorul se comporta mai bine pe Octavia, mi s-a parut mai usoara -posibil jante mai mici 15 ' cred.

Eu sunt de parere sa o pastrezi cat mai simpla. Ii strici farmecul mai ales ca e dinainte de facelift. Singura recomandare este sa fii atent la combustibil.

Link către comentariu

@blordc: Multumesc, insa la tine este unul din visurile mele. :)

Alex:Multam!

Andrei1980: Multam, primul care m-a impresionat a fost motorul.

davides: Am planuri mari si vreau sa le duc la bun sfarsit. De 4 luni de cand o am nu i-am facut nimic si ma cam roade. :)

mOFO:Am mai auzit la cineva. Nu stiu ce sa zic... depinde probabil cum a fost montat. Ideea e ca il las mai la sfarsit si nu e prioritate deloc. Si filtrul stock fara capac se aude bine. :D

snack: E mai complicata treaba. Am luat-o de la un prieten foarte bun. Am dat un Megane 2 Sedan din 2004 (aprox 5000E) si am preluat un leasing (vreo 9000E). Sunt constient ca am dat multicel dar nu ma intereseaza pt ca mi-am dorit-o mult. Nu stiu daca alta masina ma multumea asa. :)

raulraymond:Multumesc!

Tibi: Ai inteles gresit. O duc la Theo sa-mi faca pe bara stock pe care o am un difuzor de aer custom din fibra apoi toata zona o vopsesc in genul Cupra. :)

IONUTBLV:Multumesc!

Mrpain:Incerc. Bag doar 99. O sa fie simpla, nimic complicat. Doar alb si negru.

Va multumesc tuturor pt primirea calduroasa! :) Incep sa ma simt bine aici! ;)

Link către comentariu

Montajul este extrem de simplu, se pot obtine 3 orientari are gaurilor prin care iese presiunea, trebuie sa le incerci pe toate ca sa te poti convinge cu adevarat. La mine am observat dupa ce l-am dat jos de cateva ori, si fiind pe graba am orientat gaurile spre motor si asa am vazut efectele.

Cu filtrul de hartie se aude un pic mai gros decat cu un k&n, rezonanta mare cu primul.

Link către comentariu

Tibi, o sa vedem ce-o sa iasa. Inca astept sa vina niste banuti si sa ma apuc de treaba. Curand cred ca dau o tura spre Ploiesti. Daca ma hotarasc ce culoare fac interiorul, o sa apelez la tine pentru o husa pt schimbator. :D

TurboDIesel,multumesc. Si mie imi place foarte mult, spre deosebire de alte culori, mai ales cu Cupra look... Bara frontala schimba total masina. Acum e prea z

Link către comentariu

Multumesc, si eu astept cu nerabdare. :) O sa fac azi niste poze si simulari sa vad cum imi pot personaliza interiorul (fete de usi etc). Ma gandeam la un visiniu. :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
te astept la intalnire in seara asta :eek:

alba... superb.

Venit, vazut, cunoscut, placut. :))

Asa ceva nu-ti pui?

Ba chiar as vrea, Tibi, insa eu gasisem modelul fara proiector. Si parca ala arata mai bine. Si-asa proiectoarele n-au vazut curent pana acum... :blink:)))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!