Jump to content

golf 4 1.9TDI

costyserbanescu

Postare recomandată

costyserbanescu

A venit timpul sa imi prezint si eu masina , este vorba de un Golf 4 1.9 116cp AJM 350 NM an 2001 cu destule dotari pt mine :

-scaune incalzite cu reglaj pe inaltime

-computer bord

-oglinzi electrice heliomate si incalzite

-cutie manuala 6+1 trepte

-ESP

-ABS

-climatronic

-sistem audio original cu 8 boxe

-spalatoare de faruri

-proiectoare de ceata pe doua trepte

-4 x airbag

-inchidere centralizata pe telecomanda

-volan reglabil

Cam asta ar fi dotarile ( sau nu mi le mai amuntesc eu ) . Acum o sa atasez si niste poze (masina este cam murdara nu am avut timp sa o spal ) :

post-72880-1283930310_thumb.jpg

post-72880-1283930330_thumb.jpg

post-72880-1283930342_thumb.jpg

Modificat de costyserbanescu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Am si eu una cu acelasi motor si e o masina extrem, extrem de fiabila care se misca destul de bine. Totusi, cuplul acestui motor AJM stock nu e in niciun caz 350NM. El vine in 2 versiuni de cuplu, si anume 285 si 310 NM. Pune si poze din exterior :icon_thumright:

Link către comentariu
costyserbanescu

scz cuplul masinii in cartea mea technica este de 310 NM nu 350NM . scz de greseala

poze cu exteriorul :

post-72880-1283930916_thumb.jpg

post-72880-1283930934_thumb.jpg

Link către comentariu
costyserbanescu

multumesc pt urari . o sa schimb si jantele in curand :D knd o sa spal masina o sa ii fac si niste poze mai clare cu interiorul si exteriorul

Link către comentariu

Costy, verifica putin vasul de expansiune, e cam galbejit. sa nu cumva sa ai/avut urme de ulei(pete). vorbesc din experienta. cati km are neagra?

Link către comentariu

am zis sa nu ii pun cd player pt k mai bine mai strang putini bani si imi iau o navigatie originala vw . km are 140 mii reali am probat .

Link către comentariu
  • 4 months later...
costyserbanescu

masina a fcut 150k si se comporta nemaipomenit . azi am schimbat uleiul si am facut rost de la un prieten de ulei gulf SAE5W40 care am inteles ca este foarte bun si este facut de americani .

Link către comentariu

ai masina ca a mea,mai putin spalatoarele de far si incalzirea in scaune (ultima mi-o doresc si eu).

navigatia originala...depinde cat de mult folosesti gps si daca ai disc cu hartile. mie unul nu mi se pare ok,e pozitionata jos. prefer un gps care sa il pun mai sus,la vedere.fa-i o baie la motor,iti place asa prafuit? :P

vasul de expansiune si la mine e galbejit,asa e lichidul rosu-ruginiu. cel putin la mine nu sunt probleme cu uleiul sa intre in lichidul de racire.

ce planuri ai pt masina?

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
costyserbanescu

planuri pt. viitor nu am foarte multe : niste jante mai omenesti ceva gen santa monica sau bbs-uri o navigatie si o resoftare ca sa ajung aproate de 150 cp . la aceasta masinu nu am schimbat decat distributia , nu am avut probleme technice deci ma declar multumit . imi place cum trage dar cred ca se poate si mai bine

Link către comentariu
  • 2 months later...
costyserbanescu

buna ziua . nu am mai postat de mult si am crezut ca a venit timpul sa mai postez si eu aicea . ma gandeam sa pun un kit xenon pe masina . ce ma sfatuiti sa pun . vreau si faza lunga si faza scurta . multumesc anticipat

Link către comentariu

pt xenon cum vrei tu poti sa cumperi 2 kituri,faza scurta si lunga. dar de ce vrei sa dai bani pe faza lunga cand o vei folosi doar pt un flash?

mai bine faci un efort si cumperi lupe bi-xenon. folosesc un singur bec,ai raza de lumina reglata mai frumos,nu deranjeaza pe ceilalti,arata si raful mai bine.

eu am pus xenon doar pe faza scurta. urmatorul pas (cand voi avea bani de bagat) ar fi lupele.

ai grija si la temperatura de culoare,cu cat mai mare cu atat mai cool se vede dar tu cu atat mai putin vei vedea pe asfalt. cauta undeva intre 4500-6000k

Link către comentariu
costyserbanescu

la 6000k ma gandeam si eu . cat ar costa farul cu bixenon??? ar fi o alternativa si asa . astept in continuare pareri si sugestii

Link către comentariu
costyserbanescu

mai vreau sa ii fac o resoftare la masina dar nu sunt foarte hotarat . masina are 200k de km si nu stiu daca este indicat dar chiar as vrea sa aduc masina la aproximativ 150 cp . unde ar trebui sa fac sau daca face cineva de forum poate sa ma ajute si p mine ? poate imi spune cineva care a facut resoftare la masina sa cum se comporta si care sunt +/- masinii nupa resoftare . multumesc anticipat

Link către comentariu

poti lua un set de lupe,se monteaza in farul pe care il ai pe masina. preturile variaza...cel mai bine le gasesti singur.

resoftare poti face in multe locuri dar tine cont de starea in care se afla turbina si ambreiajul tau. o resoftare le va solicita mai mult

Link către comentariu
  • 3 months later...
costyserbanescu

a trecut ceva de cand nu am mai scris aici . modificari nu prea au mai fost doar o resoftare pana la 140-450cp si vreau sa spun ca sunt mai mult de cat incantat de rezultat . nu am erori , parca este alta masina are mult mai multa vlaga .

Link către comentariu
  • 1 year later...

din cate stiu consumul creste cand te dai la ea...daca mergi normal nu te sperie.

problema la soft este in starea ambreiajului si a turbinei,sa reziste

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!