Jump to content

seat cordoba coupe

nutzuXXL

Postare recomandată

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nutzuXXL

49

• dreamer

4

• Auras

3

• ovidiu89

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

205 pe 9j,let me guess?

L.E. acum am vazut 195...scz

Modificat de dreamer
Link către comentariu

azi mi-am luat ceva pt lucru manual in caz ca ma voi plictisi :)))

bbs 7j 15" et24 sunt foarte usoare . 6,9kg o janta fata de jantele borbet care au 9kg cele de 7,5j iar 9,6kg cele de 9j

important e ca sunt drepte. vopseaua se scorojeste pe ele ... este ceva de munca sa le scot fata . buzele vor fi polisate iar miezu vopsit gri clasic , antracit sau vreo culoare turbata ...inca sunt pe ganduri. oricum , mai am pana la stadiul alegerii culorii :rolleyes:

195/45 pe 9j ... e cam minimul ce se poate pune pe 9j "safe"

cand am fost la vulcanizare cei de acolo au zis ca nu se poate . au ramas masca cand le-am pus cu spray & bang :))

post-12723-0-36557200-1306956426_thumb.j

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

Cat te-au costat minunatiile astea? :rolleyes:

Link către comentariu

Excelent chiar. Si tot asa joasa va fi masina?Sau vrei so mai cobori? :icon_cool:

Imi dai si mie un link cu sait de unde le-ai luat? km multi in continuare :icon_thumright:

Link către comentariu

www.ebay.de

va fi mai joasa cu 60mm in fata si cu 40 in spate ...asa scrie pe ea. acum urmeaza sa o montez si sa vad daca e chiar asa.

mersi la fel!

Link către comentariu

azi am pus suspensia cu ajutorul lui doru.tanasoiu :beerchug:

pe spate mai merge sa o ridic putin iar pe fata sper sa se mai lase

post-12723-0-55308100-1307803945_thumb.j

post-12723-0-13989600-1307803966_thumb.j

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

vopseste prelungirile barilor in culoarea masiniiiiiiiiiii !!!! e ft frumoasa

Link către comentariu

mersi! nici a ta nu e mai prejos :) urmeaza sa le vopsesc si sa le astup trecerea ( adica sa para facuta din aceiasi bucata cu bara) si pragurile vopsite

5822118242_3905c39040.jpg

IMAG0175 by nutzu2010, on Flickr

mai fac niste poze maine. se vede in mare fel din spate :rolleyes: :icon_cool:

Link către comentariu

Tare bine ii sade daca ar cobori si fata cat e spatele ar fi super

Link către comentariu

Tot ta-technix am si eu dar nu te astepta sa se mai lase mult pe fata,o sa fie diferenta intre fata-spate din pacate...mie nu mi s-a lasat nici dupa un an,decat foarte putin...

Link către comentariu

tare ciudate is suspensiile astea mie mi s-a lasat fata si a ramas spatele sus

Link către comentariu

asta e... in fata au coborat ~60mm fata de cum era inainte dar in spate au coborat cred ca tot cam 60-70 in loc de 40mm cat ar trebui defapt. oricum , zilele astea o sa scot arcurile din spate si o sa le pun la ultimul canal de sus ( acum sunt la mijloc . mai au 2 in sus si 2 in jos diferenta intre ele cam de 1,5-2cm)) deci o sa o mai ridic de spate inca 3-4cm. acum e mult prea joasa si ating buzele in aripi la damburi cand se lanseaza. daca ar fi fost tot asa la linie si in fata asi fi roluit aripile din spate si o lasam asa dar acum parca nu prea se potriveste de spate lasata la maxim si in fata mai ridicata.

ca si senzatie e mult mai rigida ... nu se lasa deloc pe o parte/alta in viraje. inca nu i-am incercat limitele de frica sa nu atinga rotile din spate. o sa ii dau mai tare dupa ce o mai ridic.

deja era rigida din cauza anvelopelor 195/45 (mai ales pe spate intinse pe 9j si cu 2,8-2,9bari in ele :)) )

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

cateva poze .. masina va suferi cateva modificari: clean look prelungire bara fata/spate ( acel sant ce delimiteaza bara de prelungire va fi astupat si vopsit in culoarea masinii), pragurile vopsite de asemenea iar grila originala din bara fata a foast scoasa si va fi inlocuita de grila tip fagure sau plasa

momentan am demontat barele , le-am intarit cu fibra de sticla interior/exterior , am nivelat totul , am scos si grila din bara fata iar in curand urmeaza chit si vopsea

6023331970_7aa8e99d94.jpg6023330962_726402a49a.jpg

6022774641_870326f969.jpg

6023330538_132966f3bb.jpg

jantele brock b2 16" 9j toate 4 sunt de vanzare in caz ca e cineva interesat

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Daca erau pe fata de 7.5J le luam, eu am pe golful meu si nu ar mai strica un set de rezerva. Pacat :( .

Link către comentariu

daca nu le vand posibil sa mai iau un set 7,5j toate si sa le combin dar slabe sanse.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Tinem legatura. Sa auzim numai de bine si km cat incape.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

n-am mai scris de ceva timp pe aici...

brockurile s-au vandut. am luat un set de keskin kt1 pe care le-am polisat...le-am vandut si pe astea. acum am achizitionat un set de carline cm2 16" 8,5j pe care urmeaza sa le polisez iar la vara sa le pun pe masina.

cateva poze

keskin kt1 9j et25/15

6318310998_325a255c30.jpg

6318310496_3ff408ba72.jpg

6308111647_95e786b183.jpg

carline cm2 (vor fi curatate si polisate oglinda)

6400408609_2d1e9c96f9.jpg

si masinuta pregatita de iarna

6385001429_0a4429ff30.jpg

6384996489_d4e59a14cd.jpg

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!