Jump to content

seat cordoba coupe

nutzuXXL

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nutzuXXL

49

• dreamer

4

• Auras

3

• ovidiu89

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

au ajuns suspensiile . astea sunt . le-am demontat si gresat . la primavara le voi monta .

am cuparat si un volan din piele de cupra tot de pe ebay uk . sper sa ajunga zilele urmatoare . ( daca e cineva interesat volanul original este de vanzare ( tot din piele si complet cu airbag )

cateva poze

suspensiiiiii.th.jpg

si asta e volanul de cupra

10cordoba1ccupra00nc0.th.jpg

iar asa e al meu

q2grqqw0kgrhgooki4ejllm.th.jpg

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de cateva zile a primit 4 anvelope toyo 920+silica M&S . se comporta f bine pe ploaie insa cand e asfaltul uscat pierd aderenta mai repede decat vechile cauciucuri ( michelin de vara ) . oricum , ma asteptam la asta . :dry: deci sunt pregatit de iarna :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mi-am luat jante ATS ALUSTAR S exclusive line (16" 7j) . acest model de jante este foarte rar . le-am gasit pe ebay la un pret bun asa ca le-am luat . acum astept sa mi le trimita din germania .

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, pune te rog o poza cu modelul de jante sa vad si eu cum arata.

Jantele ATS le pui la primavara sau o sa faci iarna cu ele?

Link către comentariu

mersi . la primavara le pun . am deja pe masina jantele de aliaj originale cu anvelope de iarna toyo pe care le-am specificat mai sus .

astea sunt

b5k0btgcwkkgrhqmokjeeyt.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi am primit jantele .

am primit la ele si prezoane speciale + inele centrare + capace + carte "tuv" urmeaza sa le polisez buzele ca sa arate ca noi .

101120101019.th.jpg 101120101018.th.jpg

am vopsit si volanul . acum arata mult mai bine

28102010998.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

un scurt videoclip cu ceasul de boost . presiune aproape 1.5bari :blink: cu powerboxul setat aproape de maxim . acceleratie de la 60km/h intr-a 3-a , schimbat a 4-a pana pe la 135km/h :Driver:

Link către comentariu
  • 1 month later...

mi-am achizitionat un set de lupe h7 . urmeaza un retrofit si joeymod :) sper sa ma descurc

post-12723-0-12725400-1295448762_thumb.j

Link către comentariu

spor la treaba .

poate ai timp sa faci si cateva poze din timpul procesului, sa fie de ajutor celor mai putin experimentati cu asa ceva (gen eu)

Link către comentariu

Felicitari pentru tot ceea ce ai facut la masina pana in prezent, iar in legatura cu lupele daca iti iese treaba calumea poate ne apucam sa le modificam si pe ale mele cand se mai incalzeste(acum sunt si eu in cautare de lupe H7).

Foarte tare si ceasul de boost(doar ca montat cam incomod acolo jos si trebuie sa ai mare atentie cand te uiti la el si in acelasi timp si conduci), oare chiar arata bine presiunea la turbo ceasul asta, nu e cam mult 1,5bari in turbo, nu de alta dar sa nu ajungi cu ea la doctor, vreau sa comand si eu 2 ceasuri suplimentare printre care si 1 de boost, acum stau si ma gandesc unde ar fi cel mai potrivit sa le montez la mine in masina.

La primvara cand o sa pui noile jante si suspensia o sa fie criminala masina :rolleyes:

Link către comentariu

mersi . o sa pun si poze cand ma apuc de treaba .

ceasul de boost arata bine . inainte aveam boost stoc 1bar boost constant si 1,3 bari overboost . o sa vad care e faza ca intradevar acum baga prea mult si daca merg mai mult timp in blana , intra in limp mode din cauza ca senzorul de presiune citeste pana la maxim 1.5-1.4bari . in fine , oricum merg normal , nu ii dau blana . o s-o mai bibilesc cand se incalzeste .

ceasul de boost e amplasat cam jos dar nu aveam unde sa il pun in alta parte . nu am vrut sa tai sau sa modific altceva ( puteam sa il pun in una din gurile de aerisire sau pe stalp cu un suport) , asa ca aici o sa ramana si in continuare .

abia astept sa ii fac farurile si sa ii pun suspensia+jantele :)

pt toledo sunt deja faruri cu lupe . eu in locul tau asi lua deja facute . la mine nu exista asa ceva si din cauza asta am ales sa i adaptez eu .

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi , la -7grade m-am apucat sa schimb volanul :))) dupa cateva ore de chin , i-am dat de capat . mi-a luat cam 4 ore toata treaba dar a iesit foarte bine si functioneaza cum trebuie ! :glasses

cateva poze (scuzati murdaria din masina :( )

prima poza cu volanul vechi iar celelalte cu volanul de cupra :)

310120111122.th.jpg 310120111123.th.jpg 310120111128.th.jpg310120111127.th.jpg 310120111126.th.jpg 310120111125.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

frumoasa si cordoba ta :) am avut si eu una dar in 4 usi cu un motor de imi consuma apropape nimic :)) dar ma facea si un logan.Sa ai bafta cu ea si 4985720397503289570328975 km in continuare :) fara pb

Link către comentariu

mersi la fel !

si asta mica consuma foarte putin zic eu ... 6-7 urban , 4-5 extraurban :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

nu am mai postat de ceva timp pe aici :) din cauza vremii nu prea am mai apucat sa fac nimic la masina . nu am pus nici suspensia nici jantele dar m-am jucat putin cu niste poze mai vechi :))

:(in viitorul apropiat va trebui sa schimb kitul de ambreiaj pt ca da semne de oboseala . vreau sa pun kit ambreiaj de vr6 . are cineva cunostinta daca e compatibil kitul ambreiaj vr6 cu volant originala bimasica sau trebuie volant de g60 singlemass ?

post-12723-0-32977800-1302867609_thumb.j

post-12723-0-76073000-1302867617_thumb.j

Link către comentariu

Iti trebuie si volant te G60. La sistemul cu volant dual mass, amortizarea vibratiilor se face cu arcuri din volant, iar discul de ambreiaj e fix. La kitul de Vr6+G60, amortizarea socurilor se face prin discul de ambreiaj care are incorporate arcurile, iar volantul e simplu.

Daca ai vrea volant dual mass+ kit vr6, ai avea 2 seturi de arcuri care sa amortizeze socurile si nu prea se pupa.

Eu am adoptat varianta VR6+G60 si ma declar multumit de rezultat.

Mare grija la achizitie insa, pt ca mare parte din firmele de tuning de la noi si din afara, ofera kitul ca fiind "performance" la pret exagerat de mare, in timp ce piesele pot si cumparate direct de la VW la un cost normal.

Pe mine m-a ajuns cam 1900 ron cu tot cu montaj

Link către comentariu

mersi pt sfaturi . am gasit pe ebay kit ambreiaj vr6 de 228mm cu 150euro . o sa caut si volant de g60/2.016v . sper sa ma ajunga mai ieftin asa

Link către comentariu
  • 1 month later...

revin cu noutati . deocamdata e ok ambreiajul . mai merge cateva mii de km asa ca nu o sa il schimb . masina va primi jante borbet t . sapt asta sper sa le montez .

jantele ats m-am hotrat sa le vand .

post-12723-0-60605400-1305570925_thumb.j

post-12723-0-26358900-1305570950_thumb.j

post-12723-0-32450600-1305570991_thumb.j

Link către comentariu

Nu stiu ce se intampla dar parca prea multi trec pe Borbet T :blah: , felicitari pentru jante, o sa arate senzatie pe masina.

P.s- mama ce de jante in casa langa calculator, eu cateva zile cat am reconditionat Borbet T-urile am zis ca raman burlac, facea crize asta mica, apai la tine la 2 seturi de jante :lol:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

mersi mersi :)

eu le-am polisat rpd pe o masina la tara . in casa doar le-am depozitat ... asi mai lua un set dar deocamdata stept sa vand ats-urile :))

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de ceva timp jantele sunt pe masina cu anvelope yokohama 195/45. inafara de faptul ca acum simt si daca trec peste un gandac, e ok :)) merg cu mult mai multa atentie si evit drumurile cu gropi :( am renuntat la suspensia reglabila iar in schimb am dat comanda in germania de una sport completa amortizoare+arcuri cu drop 60/40.

poze am unele vai de ele. o sa fac cand voi pune suspensia unele cu un aparat foto

post-12723-0-10490900-1306696082_thumb.j

post-12723-0-03126800-1306696510_thumb.j

post-12723-0-63064600-1306696531_thumb.j

Link către comentariu

Arata fain cu ele strech,dar parca abia asteapta suspensia aia :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!