Jump to content

seat cordoba coupe

nutzuXXL

Postare recomandată

va salut sunt de ceva timp pe forum si m-am gandit sa-mi prezint si eu masinuta :) chiar daca nu e vw , macar e din gama vag .

dupa cum scrie si in titlu este vorba de un seat cordoba sport ( coupe ) , motorizare 1.9tdi 110cai (ASV) iar ca dotari are trapa electrica , geamuri el , volan+schimbator piele , computer de bord , volan reglabil , magazie cd , cam atat imi amintesc pe moment

dealungul timpului a primit folie carbon pe bord si pe sigle , alte difuzoare ( in phase + hifonics ) , nuca schimbator cu led , ceas de boost powerchips , folie pe geamuri si pe stopuri , am facut-o clean look , discuri de frana brembo max ( 280mm) si placute ate pe fata , powerbox , alte jante ( aez paron p16" 7,5+9j ) ...cred ca astea-s toate . pe viitor aspir la o suspensie mai joasa + alte maruntisuri :)

21032010026.th.jpg28062010477.th.jpg13072010550.th.jpg 23032010052.th.jpg 14082010780.th.jpg 31072010637.th.jpg

05092010907.th.jpg 05092010911.th.jpg 05092010909.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nutzuXXL

49

• dreamer

4

• Auras

3

• ovidiu89

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata foarte bine , si surprinzator dotata. nu am mai vazut cordoba cu clima .

ceasurile de sus m-am lamurit ca sunt temperatura uleiului si incarcare, dar cel de jos nu m-am prins ce indica.

schimbatorul si jantele imi plac cel mia mult. de unde ai luat schimbatorul ala ..... mi-ar placea si mie unul

Link către comentariu

da , am uitat sa precizez , ceasurile temp ulei si tensiune baterie sunt de fabrica . cel de jos l-am pus eu e de boost ( presiune turbina) marca superchips . tot ce am pus pe masina am luat de pe ebay.de ( jante , ceas pres turbo , schimbator )

Link către comentariu

franeaza foarte foarte bine in comparatie cu vechile discuri care erau f uzate si cam ruginite . cele vechi cedau dupa 2 franari succesive 120-20km/h . astea rezista si inca fara semne de oboseala . pana acum nu am reusit sa ajung la limita lor . sunt foarte multumit de ele . totusi asi fi vrut discuri zimmerman dar am auzit ca-s mai zgomotoase . astea au scartait in primii kilometri la franari superficiale dar acum vad ca nu mai scot nici un zgomot .

Link către comentariu

Foarte tare masinuta!!!

Prima mea masina era cu aceleasi dotari, acelasi motor, numai ca avea caroserie break.

Motorul e foarte fiabil si trage bine, combinat cu o masa totala mica a masinii.

Ca sfat, daca vrei, scoate powerboxul si fa-i un chiptuning, chiar daca la modelul asta nu poti decat prin inlocuirea epromului.

Multi km fara probleme!!!

Link către comentariu

Arata bine Seatu'. Sa-l stapanesti sanatos !!!

O intrebare: cutia are 6 viteze sau e doar nuca ? Nu stiam de ASV cu 6 viteze.

Link către comentariu

mersi mersi :cool:

nu , e doar nuca :) pe asta am gasit-o . cutia e 5+1 .

initial vroiam sa-i fac un chiptuning dar m-am lovit de problema asta cu schimbarea epromului asa ca am renuntat si am ales powerboxul . sunt multumit de el . este reglabil . pot sa-l reglez pt consum sau putere . daca-l dau la putere da mai mult fum . acum l-am reglat la jumatate si e ok . da doar putin fum in treapta 1 daca calc pedala de acceleratie brusc . daca o calc treptat nu da deloc fum . asta e doar in treapta 1 pt ca din soft , in treapta 1 baga boost mai putin ( maxim 0.5-0.6bari) . de la treapta 2 incolo nu mai da deloc fum chiar daca ii dau blana . de tras , trage simtitor mai bn .

Link către comentariu

este din 2/2000 . am luato din belgia anul trecut . sunt foarte multumit de ea .

de cand am luat-o am schimbat filtrele , ulei , kitul distributie ( curele + role + pompa apa) , un releu , senzorul de la debitmetru si am curatat turbina . acum functioneaza impecabil

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

Foarte putine Cordoba Coupe trebuie sa recunosc! Felicitari pentru masina! In legatura cu ce spunea Mihai cu Climatronicul as avea de spus ca am vazut destule Cordoba cu Clima de genul acesta!

Keep it going! :)

Link către comentariu

mersi . asa este . toate cordoba/ibiza modelul 2000-2002 au bordul ca al meu cu ecran mare .

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

Frumos cordoba,si foarte bine dotata,foarte tare schimbatorul la ce pret te-a scos?

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

multumesc . multi km fara probleme va urez si eu !

da , stau in mazepa2

pe schimbator am dat aproape 40 euro cu tot cu transport . am nimerit o licitatie . normal pretul lui este 43 + 12euro transport din germania

Link către comentariu

Cred ca nu mai era cazul sa iti spun si aici ca ai o masina foarte ok cu potential mare :D

Iti urez sa o stapanesti sanatos in continuare si pun si 2 poze ;)

post-23327-1283853862_thumb.jpg

post-23327-1283853872_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa foc si speciala datorita faptului ca e coupe. o suspensie pe viitor si o sa arate super

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

mersi . este folie de carbon 3d . nu e vopsita . aceiasi folie ca si pe sigla fata si de pe bord

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

din pacate sau fericire azi am vandut jantele ...asta e . mergem mai departe . am revenit la jantele originale . urmeaza cauciucuri noi si o suspensie :mellow:

post-12723-1283973897_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu am mai vazut coupe ;) Sa te bucuri de ea si sa-i vopsesti bandourile + prelungirile da la bari si pragurile :D

Link către comentariu

mersi , asta o sa faca la primavara . acum urmeaza suspensia . cred ca h&r cup kit 60/40 . inca mai cercetez piata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!