Jump to content

VW GOLF VR6 Syncro

yawa_x99

Postare recomandată

Este o masina Stock...am optat pentru schimbarea culorii (cea veche mi se parea a fi prea des intalnita), masina are suspensie sport reglabila, jante aliaj Antera 15', o sa primeasca scaune recaro si poate un pachet exterior de R32, faruri si stopuri tuning si multe altele...printre care si poate un turbo

astept sugestiile si parerile voastre

Cam asa arata masina dupa transformarea care a suferit-o

post-55090-1283667928_thumb.jpg

post-55090-1283667990_thumb.jpg

post-55090-1283668655_thumb.jpg

post-55090-1283668664_thumb.jpg

post-55090-1283668723_thumb.jpg

post-55090-1283668763_thumb.jpg

post-55090-1283668830_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

prin 2000 cand mi-am luat Golful IV visam la jantele astea :) . Acum am ajuns sa am BBS CH pe R32 mk5

Link către comentariu
prin 2000 cand mi-am luat Golful IV visam la jantele astea :) . Acum am ajuns sa am BBS CH pe R32 mk5

E super modelul ala de BBS

Link către comentariu

Model de exceptie atunci si acum :D Pacat ca acum te cam indoaie impozitul dar probabil pentru satisfactia care ti-o da, merita. Nu te baga la kit r32, replica evident. Este un vr6 autentic si pastreaza-i elementele lui originale. Multi cu golf 3 normal isi pun accesorii de vr6 si tu vrei sa o strici cu un kit care nu a fost facut pentru masina asta. E ca si cum pui pe un C class din 90 un kit AMG de la C classul din 2000. Bafta multa si ai grija de ea :icon_cheesygrin:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata foarte bine exteriorul; nu fa prostia de a-i pune stiu eu ce kit aiurea. Mergi pe un look cat mai OEM. Uita-te fie in revista VW Scene, fie in VW Speed si ai sa vezi ca cele mai frumoase masini sunt cele "clean", precum arata a ta acum. Cat despre kitul turbo, avand in vedere ca masina e Syncro, GO FOR IT! Succes!

Link către comentariu
Silvian91imAuto

OMG OMG OMG, Super! :)

Cat mai multi kilometrii si activitati fara probleme ! :)

Pastreaza look-ul de VR6, fiindca ai motivul principal :D

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Bun venit :) pe forum. Cat despre masina am admirato si pe celelalte forumuri. Impresionant ce ai reusit sa faci. Felicitari!

Multi km fara probleme. :)

Link către comentariu

este absolut superba !!! noua culoare este spot on . las-o asa , nu-i schimba bara cu una de r32 look . daca vrei , fa-o clean look ( astupai bandourile si santuletele din bare ) + un bad boy look si e perfecta

Link către comentariu

E super masina. pe primul plan ar trebui sa pui achizitia unei turbine, apoi toate celelalte. Farurile si stopurile pot astepta.

PS: pune si niste poze cu interiorul.

Modificat de vs91mrc
Link către comentariu
E super masina. pe primul plan ar trebui sa pui achizitia unei turbine, apoi toate celelalte. Farurile si stopurile pot astepta.

PS: pune si niste poze cu interiorul.

Cand vine turbina? :D :D Spor la modificari

:blah_: vad ca te ocupi cu piese imi poti face rost de ceva? as dori si montaj daca ai cunostinte

Model de exceptie atunci si acum :P Pacat ca acum te cam indoaie impozitul dar probabil pentru satisfactia care ti-o da, merita. Nu te baga la kit r32, replica evident. Este un vr6 autentic si pastreaza-i elementele lui originale. Multi cu golf 3 normal isi pun accesorii de vr6 si tu vrei sa o strici cu un kit care nu a fost facut pentru masina asta. E ca si cum pui pe un C class din 90 un kit AMG de la C classul din 2000. Bafta multa si ai grija de ea :icon_thumright:

Sincer aveti foarte mare dreptate referitor la bara R32...interiorul l-am pus, faruri, lampi la fel mai am sa ii fun bad boy look , capota e rezervata deja de pe una din masinile mele urmeaza a fi vopsita si evident montata,

:blink: vad ca te ocupi cu piese imi poti face rost de ceva? as dori si montaj daca ai cunostinte

Sincer aveti foarte mare dreptate referitor la bara R32...interiorul l-am pus, faruri, lampi la fel mai am sa ii fun bad boy look , capota e rezervata deja de pe una din masinile mele urmeaza a fi vopsita si evident montata,

apropo cum vi sa parut cursa de la slatina?...pt cei care au fost prezenti evident... o sa atasez cateva poze

post-55090-1283720649_thumb.jpg

post-55090-1283720828_thumb.jpg

post-55090-1283721018_thumb.jpg

post-55090-1283721367_thumb.jpg

post-55090-1283721471_thumb.jpg

post-55090-1283721569_thumb.jpg

post-55090-1283721574_thumb.jpg

post-55090-1283721612_thumb.jpg

Link către comentariu

Fara sa se supere colegul yawa_x99 atasez filmul cu bijuteria lui in concurs. :)

Modificat de eleet
Link către comentariu

foarte tare masina

imi place culoarea foarte mult,de motor nu mai zic

seamana cu a mea putin,la culoare bineinteles :()

Link către comentariu

Arata f.bine masina, jantele se potrivesc perfect cu masina . sa o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente :) safe ! .

Link către comentariu
jos palaria.un vr6 frumos.multi km fara incidente. :)

va multumesc frumos la toti pentru aprecierile facute ...cat de curand o sa vina si capota Bad boy... daca e sa nu dea bine o sa o pun la loc pe cea veche ;)

post-55090-1284357635_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!