Jump to content

Golf IV 1.9 TDI-PD

opkbv

Postare recomandată

VW Golf IV

Date tehnice:

Fabricatie: 11/2003

Kilometraj: 161.600

Motorizare: 1.9 TDI-PD 101cp 240 nm

Euro: euro 3

Transmisie: manuala 5+1

Dotari: geamuri electrice fata+spate, oglinzi electrice, climatronic - aer conditionat, radio/cd, airbag'uri, servodirectie, volan in 3 spite, scaune incalzite, scaune sport, cotiera fata, suport pahare fata, inchidere centralizata, jante aliaj 16", faruri xenon

Planuri de viitor:

- bara fata r32, praguri r32, bara spate r32 + r32 tips, eleron r32

- vopsit integral alb mat (model: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...rap-on-my-gti.)

- folii geamuri

- faruri xenon r32 (black)

- jante 17" OZ 35 Anniversary

- turbina de 2.5TDI, intercooler frontal, injectoare, soft, evacuare, admisie, suspensii reglabile (H&R probabil), toate cu scopul de a tinti cat mai sus catre limita de 200cp

img4612.th.jpg img4609q.th.jpg img4611r.th.jpg img4614u.th.jpg casapoporului.th.jpg

200wq.th.jpg dsc0435en.th.jpg dsc0438xp.th.jpg dsc0439cp.th.jpg dsc0441gy.th.jpg

Modificat de opkbv
Link către comentariu

Frumos golfuletul tau,sa-l conduci sanatos cat mai multi km.

Bara r32 gasisem in anunturi aici zilele trecute.

Link către comentariu

multumesc mult, momentan inca sunt nehotarat daca MERITA sa materializez planurile de mai sus investind (trece lejer de 5000 E) intr'o masina cu atatia km si pe care nu stiu daca o voi mai tine mai mult de 2 ani...

Link către comentariu

Estetic merita mai ales farurile cu xenon din fabrica .

Tehnic nu prea pentru ca la capitolul fiabilitate o sa ai de pierdut si in eventualitatea in care o sa vinzi masina.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Cred ca se referea la replicile r32 cu xenon aftermarket. Poti face modificarile si iti pastrezi elementele stock pe care le vei putea vinde separat. Mai recuperezi jumatate din investitie...

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut din nou!

Am o problema, tocmai am venit de la constatari, am avut un mic incident, derapat, m'am dus sanie in cel din fata, bara fata dreapta + aripa dreapta fata afectat + far dreapta avariate.

In fine nu asta e marea problema. Cand am plecat de la constatari am observat un lucru: mi s'a aprins la bord acest indicator asash.th.jpg cu mesajul pe computer "Emissions Workshop!". Masina nu mai trage, nu se mai tureaza, oricat de tare as apasa pedala de acc, chiar si pana la fund, se tureaza constant, treptat. A picat turbina? Astept raspunsuri..

Multumesc !

Modificat de opkbv
Link către comentariu

poza e a bordului tau sau ai luat-o de pe net>?

ce pagube ai avut in urma accidentului?

Link către comentariu

Luata de pe net, dar sunt identice ceasurile, echipare Pacific. Probabil te mirai de kilometraj :)

Am specificat in postul anterior care sunt pagubele.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!