Jump to content

Lumina din scrumiera

alexebog
 Share

Postare recomandată

MAi are si dupa climatronic unul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum 5 min am inceput sa surubaresc si am reusit sa desfac primul surub care de altfel e vizibil si simplu numai ca sint blocat in descoperirea celui de al doilea si nu il gasesc sub nici o forma Deci ce mai trebuie demontat ca sa ajung la el??Trebuie desfacuta rama?!!

Link către comentariu

• 7 months later...

Am constatat ieri ca am becul din scrumiera ars. Puteau si ei sa monteze un bec civilizat, cum e cel de la bricheta de exemplu. Asta e putin mai scurt si nu are soclu deloc, nu cred ca il gasesti separat, decat tot ansamblul.

Am pus si eu in loc de bec un led de 3 mm cu rezistenta de 560 care lumineaza mai bine decat becul, are unghiul de focalizare destul de mare, l-am orientat perpendicular sa bata spre interiorul scrumierei.

Acum am: lumini albe la picioare (lampi oem cu bec), lumina verde in scrumiera, lumina verde bricheta (soclu cu bec), leduri verzi in manere usi, leduri verzi in rotitele de la grilele de ventilatie, lumini rosii de avertizare usi spate (lampi cu bec oem - passat), iluminare portiere la coborare leduri verzi 10 mm (toate usile). Mai am de montat plafoniera de superb si am facut-o orga de lumini :)

Intrebare: acest bec din scrumiera e monitorizat in vreun fel de centrala electrica? Eroare nu da pe nicaieri...dar se coreleaza cu ceva?

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

Acel bec ar fi trebuit sa aasigure punerea la masa a controlerului ce regleaza intensitatea luminii, dar tu avand bec la bricheta, il foloseste pe acela.

Link către comentariu

Dar becul de la bricheta e legat la lumina butonului de inchidere, parca. Toate functioneaza normal, inclusiv intensitatea.

Ar trebui sa leg becul de la bricheta de asta de la scrumiera sau nu are importanta, fiind acelasi circuit e suficient un bec (la mine cel de la bricheta)?

Ce spui tu inseamna ca daca se arde becul respectiv nu mai merge reglata intensitatea?

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

Nu are importanta, toate sunt legate pe acelasi fir.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

• 7 years later...
ionalexandrudan

Ceau,

Nu mi s-a ars becul  din scrumiera, dar am decis sa pun un bulb LED luna trecuta. Diferenta este clara intre becul normal si LED.

Soclul e compus din 2 bucati, cu un cutter special (subtire) se pot separa cele doua elemente de plastic.

Toata manopera a fost facuta de electronistul de la fostul loc de munca, foarte bun profesionist; ii multumesc inca o data pe aceasta cale.

00.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!