Jump to content

Audi B5 quattro 1.8T

rainstorm07

Postare recomandată

vai e superba masina sa ai grija de ea si cat mai multi KM posibili fara probleme si fara incidente

Link către comentariu

mi se pare mie in poza sau ai cumva clima automata cu reglaj de temperatura bi-zone?

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

@Circoloco atunci nu am nevoie de un control oftalmologic curand! :icon_thumleft:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

frumoasa masina

motorul e superb, mai ales in combinatie cu quattro

sa o stapanesti sanastos

clima nu e "bizonica" ;) deci totusi n-ar strica controlul (glumesc). un display e pt temperatura, celalalt e pt treptele ventilatorului

Link către comentariu
un display e pt temperatura, celalalt e pt treptele ventilatorului

sa sti ca m-am gandit si la asta...

Link către comentariu

Salutare baieti !!

Astazi am revenit intara de aceea nu am mai apucat sa va scriu

am fost azi pe la finante si astept sa imi calculeze taxa de poluare pana miercuri

la RAR masina a iesit Euro2...din pacate nu sa pututa face depreciere pt ca e destul de dotata :)

am o problema cu magazia din spate pt Cduri...nu prea mai citeste

ce parere aveti?merita reparata sau iau mp3 player nou?

sincer imi place mult sistemul ei audio original insa decat sa dau o groaza de bani(nusth sincer cat ar costa daca e defecta)tind sa iau un cd player nou

un dezavantaj este ca nu am de fabrica la acest sistem boxe si pe spate...

aexista undeva locasuri pt ele pe spate?

Modificat de rainstorm07
Link către comentariu

pana la urma am renuntat la magazie si masina a primit un nou cd player kenwood care se aude impecabil :)

ma intereseaza daca se pot schimba farurile cu unele cu lupa si cam cat ar costa daca cineva a mai facut operatiunea asta

si totodata daca stie cineva cum se demonteaza plasticul de pe ceasuri pt a monta inele cromate ;)

post-22323-1284363638_thumb.jpg

Modificat de rainstorm07
Link către comentariu
.....

un dezavantaj este ca nu am de fabrica la acest sistem boxe si pe spate...

aexista undeva locasuri pt ele pe spate?

Daca vrei boxe pe spate, in portiere, sa stii ca trebuie schimbate fetele usilor cu unele cu locasuri pentru boxe.

post-52549-1284364936_thumb.jpg[

Modificat de cozmino
Link către comentariu

frumos model, cred ca trage bine de tot motorasul ajutat de toate rotile. Cat te-a costat daca nu sunt indiscret, ca sunt in cautare inca unei masini '95-'00 si ma uitam la Golf III, A3, A4, unele Golf IV. Sa ai grija de ea, bafta. :8:

Link către comentariu

Frumos cadoul pe care l-a primit masina... :rolleyes: Ai gasit adaptor la el? Casetofonul original e mult mai mare... Stiu asta de la un amic ce a avut un A4 din 2000...

Niste faruri originale cu sticla clara de facelift i-ar prinde totusi bine...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Frumos cadoul pe care l-a primit masina... :blink: Nu ai avut nevoie de adaptor la el, pt ca casetofonul original e mult mai mare. Stiu asta de la un amic ce a avut un A4 din 2000...

Ceao!! :eek:

ba da ..am avut nevoie de adaptor ...de fapt este vorba de 2 bucatele de plastic special concepute pt audi a4 care intra perfect in locasurile laterale (practic sunt ca niste capacele de-o parte si de alta)apoi cd playeru a intrat cu usurinta!!!

o intrebare!!! :rolleyes:

daca vreu sa dau jos ceasurile de bord..am descoperit dupa aparatorul de plastic de la volanul reglabil cele 2 suruburi..intrebarea este?dupa ce demontez suruburile iese doar protectia d eplastic de pe ceasuri sau ceasurile cu totul?

Modificat de rainstorm07
Link către comentariu

Ceasurile ies cu totul . IC-ul (Instrument Cluster) este prins doar cu cele 2 suruburi. Dupa ce le-ai desfacut , apesi in capete (stanga-dreapta) pana se misca din loc si tragi usor spre tine. Te poti ajuta si de cele 2 butoane daca nu reusesti .

Ai grija ca in spate ai cel putin 2 mufe, e posibil sa ai conectate 3 . Ai una pe o parte si una pe cealalta. E bine sa ai o sursa de lumina (lumina telefonului e de ajuns) pana iti dai seama cum scoti mufele deoarece au un sistem de blocare mai ciudat.

Sa ai o surubelnita cu capul drept de marime medie spre mica.

Sa nu ai contactul pus. Sa nu te sperii daca la repunerea ceasurilor la loc ai sa constati ca s-au ars anumite becuri. Li s-a intamplat multor posesori de B5, inclusiv mie . Explicatia nu o stiu .

Becurile sunt de 1.2W cu soclu si se blocheaza/deblocheaza prin rotire.

Bafta!

Modificat de cozmino
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!