Jump to content

Golf-3GT

Golf-3GT

Postare recomandată

Incepand cu data de 19.08.2010 sunt fericitul posesor al unui VW Golf III an 96 varianta GT motor 1.6 74 kw (101 cai).

Masina are ca dotari

: aer conditionat

: geamuri electrice fata spate

: inchidere centralizata

: computer de bord

: volan reglabil

: air bag pe volan

: servo directie

Pana in momentul de fata sun foarte multumit de masina.Poze cu masina o sa postez putin mai incolo,pentru ca acum caut un loc unde sa pot face o sedinta foto putin mai artistica.

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf-3GT

48

• mabial

18

• JOHN EVO TUNING

6

• dreamer

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Care e diferenta intre un golf III 1.9 TDI GT SI unul 1.9 TDI?

as vrea sa-i cumpar la taica-meu un golf III cu consum mic. am avut un golf din 1982, 1.6 Diesel care avea un consum f mic si tracta si remorca aproape zilnic

Modificat de nele
Link către comentariu
andrei.toledo

Pare foarte ok din descriere.Asteptam poze.Poti spune un pret de achizitie ?

Link către comentariu

nele, diferenta intre golf 3 1.9 GT TDI si 1.9 TDI sta la baza dotarilor. Un GT are praguri, plasticuri la aripile rotilor, scaunele sunt diferite si mai era cate ceva care acu nu imi vine....

Modificat de N3buNul
Link către comentariu

Masina a costat 2300 de euro, si este inmatriculata.Postez doua poze,dar o sa vin cat de curand cu altele.

post-75401-1283096909_thumb.jpg

post-75401-1283096936_thumb.jpg

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu

arata ingrijita masina...te asteptam la intalnirile din cluj ca sa o vedem de aproape

Link către comentariu

Foarte bun pretul mi se pare si masina arata bine din cele 2 poze. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Motorul este excelent putere consum performante.

Link către comentariu

Din cate stiu eu intalnirile,au loc la Iulius in parcare sus ,in fiecare miercuri seara sau gresesc??Se tine in alta parte??

Link către comentariu

Multumesc pentru urari, o sa rervin cat mai repede cu poze noi.

Link către comentariu

da sti bine intalnirile au loc acolo in fiecare miercuri dupa ora 19

Link către comentariu
  • 1 month later...

Te-am gasit intr-un final :D.Mie mi-e tare drag acest G3 GT, a fost foarte ingrijit si de posesorul anterior si sunt convins ca si tu vei duce munca mai departe.Pune poze cu masina ,ca mie numai revistele cu poze imi plac ..mai putina vorbaraie :beerchug: .Poze cu grila cu interiorul si da,hai cu noua achizitie :beerchug:)nu m-am putut abtine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit mai Mariusica am facut pozele pe care mi le-ai cerut , pot sa postez si eu din nou.Poze cu cateva mici modificari :

Buza spoiler fata de GTI/VR6

Semul din grila fata inegrit

Am achizitionat un set de jante Borbet A pe 16" 7,5J et20

Un tips inox pentru esapament ,doar pentru aspect!!

Urmeaza o suspensie sport si sper cat pot de repede sa montez jantele,desi s-ar putea sa nu le pun pana la Primavra.

post-75401-1287604656_thumb.jpg

post-75401-1287604710_thumb.jpg

post-75401-1287604726_thumb.jpg

post-75401-1287604875_thumb.jpg

post-75401-1287604944_thumb.jpg

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu

Offf ,in sfarsit .Frumoase jantele ,sa ai noroc de ele si bafta la modificari,care sa le faci cu gust,e un GT :D

Link către comentariu

Frumos GT! Sa ai noroc de el si multi km fara evenimente neplacute!

Mie personal imi plac mai mult bbs-urile decat Borbet-urile! Numa bine!

Link către comentariu

Foarte bine arata GT-ul. :D

Si noile jante cred ca o sa dea bine pe masina, insa pana acum mie tot BBS-urile imi plac mai mult. :)

Sa o conduci cu placere!

Toate bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nici eu nu stiu cum o sa ii stea cu jantele Borbet,deoarece de montat am sa le montez numai la Primavara.Asa ca pana atunci o sa fie si pentru mine un mister.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sunt foarte nehotarat in privinta jantelor!!?? Acum am o pereche de Jante Borbet A,dar s-a ivit o combinatie cu un set de jante Exip.Postez niste poze cu fiecare set de jante pe masina si astept cateva pareri,cu care i-ar sta mai bine??

post-75401-0-85576400-1294527704_thumb.j

post-75401-0-11350400-1294527716_thumb.j

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

SINCER, DUPA MINE AS RAMANE LA JANTELE BORBET. MULTA BAFTA SI DRUMURI BUNE FARA EVENIMENTE.

Link către comentariu

Cred ca-s primu'...indecis..si parca totusi trag putin spre Exip

Modificat de mabial
Link către comentariu

Salut. Eu zic ca ar merge mai bine Exip, fiindca are putin negru pe el, si negrul cu gri ceva fenomenal...parerea mea, dar al tau e masina si tu trebuie sa decizi.

Poti sa-mi zici de unde ai cumparat si la ce pret tips de inox pentru esapament? sau o pagina de web. Merci tare mult. Imi place foarte tare masina ta, si eu am vrut sa cumpar exact ca al tau si in culorea,numai am gasit alta. Dar in suflet mereu o sa-mi doresc un golf gri.

Bafta cu masina :Driver: si cand vii in Bihor ne putem intalni... :icon_thumright:

Link către comentariu

M-am hotarat!!!Am ajuns la concluzia ca vreau sa dau borbet-urile la schimb.Acum totul depinde de om ca l-am tot amanat,fost nehotarat, si sper sa vai vrea.Cat despre tips (Gabi33) eu l-am luat de la un service de esapamenta unde l-am si montat si a fost 180 de lei.De gasit se gasesc si pe net,dar nu stiu exact pe unde ca nu am cautat. P.S. mie mi-ar fi placut sa fie un verde crud sau visinie culoarea masini,dar am gasit-o pe asta gri si mi-a placut!! :)

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!