Jump to content

T3-ul meu Multivan

mishubv

Postare recomandată

Imi prezint si eu jucaria cu care ma distrez incepand cu luna martie. Pana atunci am avut un Transporter de marfa, pe care inca il mai am.

Multivanul e fabricat in 1990, are motor de 1.6 td tip jx si cutie cu 5 viteze. Nu am niciun merit pentru cum arata, asa l-am cumparat. I-am facut doar huse pentru a pastra scaunele si bancheta in stare cat mai buna. Pozele sunt facute de fostul proprietar in vederea vanzarii. Acum are alte numere.

post-61718-1282852153_thumb.jpg

post-61718-1282852177_thumb.jpg

post-61718-1282852219_thumb.jpg

post-61718-1282852283_thumb.jpg

post-61718-1282852335_thumb.jpg

Link către comentariu

deci pana la urma s-a vandut...frumos..ii sta bine cu folie pe geamuri:)

Modificat de B XX Adi
Link către comentariu

Si eu sunt foarte curios de acest detaliu...imi place foarte mult despre ea :) Sa o stapaniti sanatos.

Link către comentariu

Multumesc tuturor! A fost 3000 de euro. Unii spun ca-i mult, altii ca-i putin. Parerea mea e ca a meritat. Mai ales bancheta rabatabila si incalzirea suplimentara fac toti banii. Am in celalalt Transporter o saltea pe care dormeam inainte sa iau Multivanul, dar nu se compara.

Link către comentariu
  • 6 months later...

foarte tare masina sa o stapanesti sanatos,as dori sa mai achizitionez si eu inca una in starea asta,am una deja dar nu arata asa,daca stie cineva vruna intretinuta ,cumpar urgent

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!