Jump to content

Antena SO1

Agopteam
 Share

Postare recomandată

Salut, inainte de a posta am facut o cautare dupa "antena" am gasit ceva, am facut, dar problema mea persista.

Am o SO1 care a venit echipata cu un rcd Kenwood 478R de la dealer(e un buy back), iar in oras aparea pe receptia radio un fisiit in anumite zone(unde rcd de pe DSN nu pierde semnalul), am citit ca trebuie "acea minune de piesa" specifica vw. Am fost la falcon am demontat rcd, si surpriza a fost ca exista. Am crezut ca rcd are probleme, si oricum il schimbam, asa ca ieri am luat un DEH 6700Mp si pentru orice eventualitate am luat inca un alimentator antena, cu toate ca cel de pe masina la verificare a iesit ca functional.

Problema e ca si cu noul HU pierd semnalul radio atit cu ce era echipata masina cit si cu noul alimentator.

Intrebarea mea este, ce-mi recomandati sa fac, sa ma duc in serivice sau nu am ce sa-i fac. Ramin totusi surprins de faptul ca in DSN nu am aceasta problema.

Multumesc pentru eventualele sfaturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine, in anumite zone ale capitalei, mai ales pe langa centre de comunicatii (pe la Connex de ex) pierde usor semnalul. Nu mi-am pus problema ca ar avea ceva aparatul si nu ma deranjeaza. Fiind de specialitate imi dau seama ca apar interferente si este normal. Fiecare aparat functioneaza altfel. Problema ta este sa-l alegi pe cel care-ti satisface nevoile. daca nu te satisface un anumit model, incearca altul.

Link către comentariu

Si la mine, in anumite zone ale capitalei, mai ales pe langa centre de comunicatii (pe la Connex de ex) pierde usor semnalul. Nu mi-am pus problema ca ar avea ceva aparatul si nu ma deranjeaza. Fiind de specialitate imi dau seama ca apar interferente si este normal. Fiecare aparat functioneaza altfel. Problema ta este sa-l alegi pe cel care-ti satisface nevoile. daca nu te satisface un anumit model, incearca altul.

<{POST_SNAPBACK}>

Am inteles dar intreb are rost sa fac o verificare in service a antenei? specific ca ambele HU puse pe dacie nu pierd semnal deloc.

Link către comentariu

Din ce an este masina?

Apar unele probleme cu antena, cu trecerrea timpului, datorita infiltratiilor de apa la amplificator.

Link către comentariu

Din ce an este masina?

Apar unele probleme cu antena, cu trecerrea timpului, datorita infiltratiilor de apa la amplificator.

<{POST_SNAPBACK}>

2003.

Link către comentariu

Chiar ... am o vaga impresie ca la masina din semnatura lipseste acest amplificator, si as vrea sa stiu unde este situat el, ca sa pot verifica. De unde se poate cumpara o antena originala VW cu tot cu amplificator, si cam cat ar costa ?

Link către comentariu

... lipseste acest amplificator, si as vrea sa stiu unde este situat el

Este chiar in antena, la baza ei.

Link către comentariu

Este chiar in antena, la baza ei.

<{POST_SNAPBACK}>

m-am programat la service saptamina viitoare, intreb se poate face ceva pentru a verifica "in parcare" amplificatorul din antena?

in cazul in care e defect, din experienta, ce stiti se demonteaza cumva plafoniera? sau se intervine asupra lui din exteriorul masinii?

Link către comentariu

Daca tot suntem la capitolul antena, am si eu o intrebare.

A reusit cineva sa scoata antena de pe o1 sau o2 numai cea care se pliaza ma intereseaza pt a o schimba cu alta, eu reusesc decat sa o desurubez dar nu iasa, stiti ceva despre asta?

Link către comentariu

eu de la inceputuri am probleme cu receptia. In orase prind, cand ies afara, absolut nimic...

Link către comentariu

Automotive Electronics
Daca tot suntem la capitolul antena, am si eu o intrebare.

A reusit cineva sa scoata antena de pe o1 sau o2 numai cea care se pliaza ma intereseaza pt a o schimba cu alta, eu reusesc decat sa o desurubez dar nu iasa, stiti ceva despre asta?

<{POST_SNAPBACK}>

:P Se demonteaza tapiteria din spate(in zona lunetei) si se desface piulitza de 22 sau 24 , se scoate mufa antenei din cablajul care duce in fata la R-CD si gata :P

Link către comentariu

Am verificat antena in service autorizat, am facut permutari cu HU-urile in masini similare, concluzia este ca: antena nu are nimic, se putea inlocui cu una noua (1.600.000 ROL) dar e inutil, va pierde semnalul in anumite zone.

Multumesc tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!