Jump to content

Phatnoise

koz
 Share

Postare recomandată

The PhatBox Digital Media Player is an evolutionary breakthrough in car audio entertainment. Imagine a factory CD changer with boundless capacity that knows how you like to listen to music, and you

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

E misto ideea, da' cam scumpa. Oricum, merita luata in calcul. :)

Link către comentariu

Daca tot s-a ajuns la ideea asta...

De ce n-am folosi un laptop in masina? Putem avea DVD, GPS si orice tampenie electronica ce s-a inventat pt masina, chiar si un program de diagnoza sa ruleze non-stop.

A, e mai comod sa apesi pe telecomanda? Sunt telecomenzi si pt laptop.

A, e prea mult sa ai 2 telecomenzi? E preferabil doar cel de pe volan? De ce n-am face o intrerfata intre laptop si "scula" masinii? Poate fi vorba de un "box" care sa asigure alimentarea laptopului si sa ofere legatura intre CD sau CAS si laptop.

Cred ca voi deschide un topic pe aceasta tema...

Link către comentariu

sunt de acord cu tine, decat sa dai 700+ $ pe PhatBox, mai bine-i dai pe un laptop pe care poti sa-ti pui absolut ce vrei.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Si pe care sa-l arunci dupa 3-4 luni de "zgaltaiala" bucuresteana!

Laptopul nu e gandit pentru vibratiile induse de o masina in mers, cel putin nu pentru una care ruleaza pe "soselele" din RSR!

Link către comentariu

asta probabil ca este intr-adevar o mare problema...da' totusi ce-ar putea sa crape? Hard-disku' si CD-romu', ca restul nu cred sa aiba probleme.

si hard de laptop e scump, asha ca s-ar putea sa nu merite.

Pan' la urma tot la Cd sau mp3 player ajungem.

Link către comentariu

Pe langa vibratii ganditi-va la temperaturile extreme la care ar trebui sa lucreze. Eu am la serviciu un astfel de laptop proiectat sa lucreze in conditii extreme si pot sa va spun ca a costat in jur de 300 mil. lei/buc.

Link către comentariu

Ca fapt divers: un laptop pI la166MHz e cam la 200 de EUR. Daca gasesti unul fara incarcator si fara baterie iti iese pe la 130 EUR. Chiar asa de inspaimantatoare e suma? Cred mai degraba ca e vorba de snobism. Nimeni nu o sa pice pe spate stiind ca ai un laptop in masina, dar daca zici ca ai dat 800 de EUR pe un PhatNoise o sa zica toti WOW!

:D

CONDITII EXTREME?! Sa fim seriosi...

Link către comentariu

Se gasesc deja Laptopuri la preturi accesibile pentru omul de rind .Nu trebuie neaparat sa ai un pentium 4 , ca poti sa-ti cumperi un P2 .

Poti sa-ti pui laptopul undeva unde sa nu-l afecteze vibratiile intr-un mode foarte brutal .

Link către comentariu

Daca tu vrei sa-ti iei laptop-ul in masina si sa asculti muzica, e ok si poate fi chiar o idee buna daca nu te deranjeaza sa-l iei in casa in fiecare seara, dar pana a vedea laptop-uri "din fabrica" ... e cale lunga. Poate doar la masinile de lux. Costurile ar fi mult prea mari. PhatNoise e scump tocmai pentru asta.

Link către comentariu

Poate ca pentru cine are deja laptop si-l cara toata ziua cu el oricum, n-ar fi mare lucru sa-l foloseasca si in masina, pe post de "taraf" ambulant. :-o

Link către comentariu

Eu am experimentat :D Ii foarte misto sa ai 20GB de muzica in masina

Link către comentariu

Eu am experimentat :D Ii foarte misto sa ai 20GB de muzica in masina

totul e sa scoata laptopu' sunetul kalumea, daca vrei fidelitate. :ok:

Link către comentariu

Daca vrei fidelitate nu asculti muzica comprimata, deci pica faza cu laptopu' si PhatNoise si mp3, etc

Da' ce scula ai in masina de nu accepta 'fideliatea' de 16 biti al laptopului? Sau nu esti multumit cu latenta placii de sunet al unui laptop? Ce raport semnal/zgomot are de tuseste la raportul de sub -50db al unui laptop?

Stiati ca urechea umana nu sesizeaza raport mai mic de -40db?

Link către comentariu

• 6 years later...

Super!!! Eu mi-am luat unul de pe Ebay acum vreo 2 luni , ft simplu de montat, controlat prin interfata standard de cd changer, doar ca e mult mai complex! notificari voce la schimbarea albumului ,playlist-ului etc..... calitatea sunetului e ft buna! sunt ft multumit, scump a fost la inceput prin 2002-2004 dar acum nu se mai fabrica si il puteti gasi pe ebay , cel mai des in USA, la pretul de 100-150 dolari dar va mai costa posta vreo 50 dolari si vama nu stiu exact cat, pe mine m-a costat vama in danemarca inca 50 dolari. Eu unul sunt ft multumit de el, se poate schimba hdd din el....fiind un hdd de laptop normal, se poate pune cat de mare vreti 320-500 gb dar eu cred ca 20 gb e suficient

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!