Jump to content

Skoda Yeti

TheNullNull

Postare recomandată

Prima mea masina din grupul VAG - o Skoda Yeti TDI 4x4. Are doar vreo 3 saptamani si ~2500km, deocamdata sunt foarte multumit de ea si sper sa raman cu parerea asta si de-a lungul timpului. Nivelul de echipare este Experience (9 airbaguri, ABS/ESP/HHC/HDC etc, Climatronic, Maxi-dot, faruri bi-xenon, cotiere, geamuri electrice, pachet sumar piele, proiectoare cu Cornering, Radio CD/MP3 cu 8 boxe, monitorizare presiune, functie off-road, scut otel, jante de 17) + niste optionale (trapa, RNS310, volan cu 3 spite + comenzi, senzori fata + spate, duze incalzite, alarma, alt model de jante).

Deocamdata n-am apucat sa o scot in afara asfaltului. Oricum, ma astept sa se descurce ok pe drumuri forestiere iar de mai mult n-am nevoie. Urmeaza un set de jante de table (de 16) + cauciucuri de iarna si poate un chip mai la primavara.

post-72606-1282732096_thumb.jpg

post-72606-1282732116_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Sa o stapanasti fara incidente si la cat mai multi km inainte :)

PS:Daca se poate cateva poze din fata

Link către comentariu

Multumesc :). Am pus si o poza din fata.

Motorizarea mi se pare ok, trage bine dar nu e chiar sportiva (se simte ca e un pic mai grea decat o Octavie de exemplu).

post-72606-1282741038_thumb.jpg

post-72606-1282741046_thumb.jpg

Modificat de TheNullNull
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

felicitari pt achizitie!

de mare efect mi se pare trapa panoramica.

cat mai multi km si fara evenimente

Link către comentariu

Exceptionala masina! :D

S-o stapanesti sanatos.

O alegere foarte buna, pe care am facut-o si eu de altfel. :rolleyes:

Trebuie totusi sa marturisesc ca eu am admirat-o deja acum cateva saptamanii la PBV :D

Numai bine si drive safe.

Link către comentariu

Multumesc tuturor.

Ozzy - deci inca un Yeti, foarte bine ;) Inca un pic si poate ajunge si Yeti sa egaleze ca numar Ferrari-urile din Ro :)

Rempha - pretul final a fost de aprox 26k (pretul de lista in jur de 28k).

Link către comentariu
Ozzy - deci inca un Yeti, foarte bine :) Inca un pic si poate ajunge si Yeti sa egaleze ca numar Ferrari-urile din Ro :)

In ritmul actual, slabe sanse. :)

Ce mai, suntem posesori de masini exclusiviste, exotice. :))

Link către comentariu
Motorizarea mi se pare ok, trage bine dar nu e chiar sportiva (se simte ca e un pic mai grea decat o Octavie de exemplu).

Acum cca 1 an am testat pe Brasov-Poiana si Poiana-Rasnov exact modelul tau. Mi s-a parut foarte ok si la motorizare si la stabilitate, foarte apropiat de octavia 2 (marog, mai putin pozitia la volan care, evident, e ceva mai inalta). Ca si senzatie mi s-a parut lafel de usoara ca octi2 (repet, ca si senzatie; nu stiu cat cantareste una si cealalta).

Nu demult insa am avut ocazia sa incerc Yeti cu tractiune fata si 1.2 TSi. A fost primul meu contact cu tsi-ul. Am ramas foooooarte surprins de cat de vioi este motorul (culmea, montat pe un sasiu greu). Atat de usoara era masina de nu-mi venea a crede.

In fine, ca si concluzie a mea a fost, revenind la 2.0TDi 4x4, ca e o masina care are o tinuta de drum si o dinamica foarte buna, cu ceva ceva veleitati sportive (chiar suspensia mi s-a parut mai ferma decat la Tiguan 2.0TDi 4x4).

Un singur cusur i-am gasit masinii, si anume portbagajul. Dar sunt convins ca daca ai achizitionat-o stii despre acest aspect si l-ai acceptat ca si compromis.

La final nu-ti doresc decat s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Multumesc din nou :screwy:

Si mie mi se pare ca sta f bine pe drum, practic nu se simte garda marita. Am si avut niste mici conflicte "in familie" de genul "nu mai lua curbele ca nebunul" :lol: 1.2 TSI n-am condus, dar intr-adevar este laudat in cam toare review-urile.

Da, portbagajul este mic pentru o masina de familie, dar pentru mine asta nu prea a contat. In alte tari masina vine fara roata de rezerva si portbagajul e mai adanc.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Excelenta masina! Foarte bine adaptata drumurilor noastre si se descurca foarte bine si in oras. De cand am vazut cum merge a lui Ozzy :eek: chiar imi place Yeti. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! :wub:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!