Jump to content

Golf 4 Variant Special

!vl@d

Postare recomandată

care ma poate ajuta si pe mine cu niste poze, cum pot sa desfac partea textila de pe capacul la cotiera, mi s-a rupt un piciorush care o tine, chiar cel de langa arc ms mult

Link către comentariu
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• !vl@d

60

• rudolf.s

12

• Laurentiu_LWR

9

• Muale

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce piciorus? Fa o poza. La arc e butonul care deschide capacul. Picioare mai are capacul unde se tine de corpul cotierei. Care s-a rupt?

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 month later...

in sfarsit am avut timp sa montez si xenoanele + leduri nr + pozitii fata led + plafonira si laterala led ...

revin cu pozele cat de curand sper ca pe zilele urmatoare sa urmeze si folierea geamurilor

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

nu, sunt pe faza scurta, am vrut sa pun si pe faza luga dar ca sa fac treaba ca la carte trebuia sa dau farurile jos

oricum nu le mai tin mult farurile, dupa sarbatori masina va ramane pentru ceva timp in garaj pt mici modificari la exterior

Modificat de !vl@d
Link către comentariu
  • 1 month later...

recomandati-mi si mie o baterie auto.. pt golf 4 1.9tdi asz 131cp:).. ceva bun :) ca a inceput sa ma cam lese bateria.. ii ajunge e din 2003 de cand e masina ;))

Link către comentariu

pe masina mea am avut varta originala din fabrica asa ca am schimbat tot cu una varta si nu am probleme.

Link către comentariu

vezi ca e topic in care se discuta despre baterii,unde gasesti mult mai multe raspunsuri decat vei primi aici.

Link către comentariu
  • 11 months later...

un mic upgrade ca sa zicem asa, si o investitie care era necesara, turbina + intercooler :X de la 131cp la doar 150 cp stock:X

pe viitor si o resoftare, poate poate si stage 1, acuma astept recomandari daca sa ii fac si stage-ul 1 :icon_thumleft:

Link către comentariu

salut...

de unde ai luat piesele? si la ce bani bineintels...ai luat si tubulatura sau iti faci custom?

Link către comentariu

recomanda careva un spoiler spate tuning, care sa de-ie bine cu bara de pe fata r32? incepe joaca de acuma la ea :X

sincer nustiu de unde au fost luate, din cate am inteles de la cineva care avea un golf 4 de 150cp diesel , poi toata joaca cu turbina m-a ridicat undeva la 1800 euro :icon_confused:

Link către comentariu

nu te inteleg...care toata joaca?piese + manopera?

piesele vechi demontate si montate cele noi?

nu stiu ce v-ati jucat voi acolo dar imi pare super mult...1800E...

Link către comentariu

pai zi asa...eu te-am intrebat de turbina si intercooler...si tubulatura daca ti-a dat-o si pe aia sau ai facut alta custom...dar banuiesc ca e pus totul stock

Link către comentariu

Deocamdata nu vreau sa pun poze ca vreau sa fie o surpriza ... Cand termin cel putin partea din fata de aranjat am sa postez ceva ceva

Link către comentariu

inteleg ca vrei surpriza...dar ai facut poze la montaj? ca asta ne intereseaza...nu produsul finit :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

imi recomanda si mie careva un kit de ambriaj + volant?

eu am cu masa dubla volant, multi imi zic sa pun cu masa simpla, voi ce parere aveti?

Link către comentariu

aia care ti-au spus de single mass, stiu ca fata de cutia in 5 trepte pe care poti monta lejer single mass si ai si multe optiuni accesibile, pentru 6 trepte problema este mult mai delicata?

ai 5 variante in functie de ce putere si ce cuplu vrei sa obtii si evident in functie de buget:

-ambreiaj stock sachs cu volant masa dubla; volant vulnerabila

-ambreiaj valeo cu volant masa simpla; disc vulnerabil

-ambreiaj custom facut la hexer; riscant

-ambreiaj sachs sport cu volant masa simpla; scump

-ambreiaj southbend cu volant masa simpla; scump

Modificat de TurboDIesel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!