Jump to content

Golf 4 Variant Special

!vl@d

Postare recomandată

poi de 4300k cum sunt cele de fabrica, as vrea..... deocamdata am pus la vanzare masina, daca e sa prin ceva bun pe ea o dau, daca nu, vreau sa imi schimb farurile cu cele cu lupa si angel si sa pun xenoane, folie pe geamuri... acum mai astept cam o luna sa vad :D

Link către comentariu
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• !vl@d

60

• rudolf.s

12

• Laurentiu_LWR

9

• Muale

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

cu tot cu vasul de 5.5 l si partea electronic, astea 2 ar ajunge vreo 200 ron maxim, iar ce am eu 350 ron sau schimb cu xenon 4300k

Link către comentariu

da asa este uleiul, daca vrea careva sa chizitioneze antigel sau ulei original vw, poate sa ma contacteze, si vorbim :)

eu il folosesc, decand am detinut primul vw golf, si e foarte bun, toate piesele pe masina la mine sunt originale, nu de producator :)

Frumoasa masina si destul de multe dotari. Sa o stapanesi cu placere si cati mai multi km fara incidente.

Uleiul e la bidoane de 1 l sau 4 l? Un pret, m-ar interesa pentru urmatorul schimb. Mai am vreo 4000 de Km.

Numai bine!

Modificat de R0C0
Link către comentariu

nustiu, daca prind ceva la schimb bine de bine, daca o vand, vreau sa caut modelul gti diesel cel de 150 cp, sau sa trec la ceva mai mare :icon_thumright:

Link către comentariu

Poate te mai gandesti la pret totusi.. tu vinzi golf 4 2003 la pret de golf 5 2006-2007 mai ales ca nu este foarte dotata masina (nici macar volan piele nu are, nici macar manerele nu sunt vopsite in culoarea caroseriei). Am mai vazut golfuri 4 pe la 7000 dar erau full option (navi, piele peste tot, scaune sport, maxi dot etc)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

oricum pretul e pus doar asa, informativ, e foarte usor negociabil, o las si la 7000 :icon_thumright: , dar prefer un schimb :)

si pe langa ce are masina stoc, mai am faruri look r32 cu angel eyes, care nu-s montate inca si de curand vine si o folie pe geamuri + bandouri, spoler vopsit complet culoarea masinii :icon_thumright:

Link către comentariu

Nimeni la o eventuala vanzare nu iti apreciaza sau il intereseaza ca ai pus tu un led, o bara sau o remorca :D. F putini apreciaza asta si sunt dispusi sa plateasca, preferand sa o ia stock si sa o faca dupa bunul plac. Succes la vanzare insa la pretul cerut mi se pare un pic cam dificil

Link către comentariu
  • 1 month later...

care poate sa ma ajute si pe mine cu un kit complet de distributie, curele , pompa apa, filtre, tot :D, o mica recomandare de firme de distributzie, as dori ceva pe original dar nu stiu preturile :( :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

schimbata distributia complet (role inna, curea contitech vw, filtre) :icon_thumright: 149751 km up :)

un mica modificare daca s-ar putea zice :blah_: pozitii albe led fata + spate :icon_cool:

post-37582-0-66482000-1301731523_thumb.j

post-37582-0-40852300-1301731534_thumb.j

Link către comentariu

am nevoie de un mic sfat :rolleyes: daca merita pus kit r32, toba sport si lambo doors pe masinuta mea :)

Link către comentariu

Kit R32 - da

Toba sport - categoric

Lambo Doors - sub nicio forma

Link către comentariu

ai ideie, cat ar ajunge kitul sport de toba de r32? ambele evacuari, eventual un mic designe pe spate la evacuare 2 si 2 :-X

Link către comentariu

Cu respect...nu am mai postat de mult pe forum dar urmaresc zilnic posturile...am citit despre vanzarea masinii...nu stiu cat de optimist esti tu in a vinde masina cu 7000..iti urez bafta, dar slabe sanse...am un g4 variant mai dotat ca al tau si mi-a trecut prin cap sa il dau si pe 6000.

Am avut ceva probleme si de aceea nu am postat dar in curand o sa adaug noutatile despre modificarea tractorasului meu sau despre noua achizitie:)

Link către comentariu

momentan o tin, dar anuntul e inca valabil, vreau sa lucrez olea la exterior, un body kit, folie , tobe, faruri look r32 dar necesita timp dar si bani :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Ar fi o idee buna sa te hotaresti. :) Daca vrei sa o dai, nu mai baga bani in ea. Daca vrei sa o faci, nu o mai vinde. E simplu. Eu cand m-am apucat de modificari stiam clar ca nu o dau cel putin 3 ani. De atunci au trecut 5 ani.

Link către comentariu

singurl motiv pt care nu as da-o... e ca stiu ce masina e, nu am nici un fel de problema cu ea, si ce ma deranjeaza la ea, e ca variant, si mie frik sa imi iau vreo masina si sa imi tzeapa, ca doar suntem romania, ma refer la kilometraj si evenimente in trafic, eu am kilometri reali aprox 152.000 si is super multumit :icon_thumright:

Link către comentariu

poate ca uneori multi posesori de variant si-ar dori un coupe sau o berlina, dar sunt multe acele situatii in care variatu face si ultimul leut sau orice investitie adusa acesteia...poate sustine asta si rudolf, care are 2 masini variant si avand in vedere investiitle aduse este super multumit si de alegerea facuta dar si de masina, a facut` o pe placul lui si din propunerea de a tine masina 3 ani a ajuns la 5...in curand o sa ajung in situatia ta, ori o tin ori o vand, dar avand in vedere ca in majoritatea cazurilor nu prea sti ce nimeresti tind sa o tin...si mai este o chestie , nu sunt singurul (de asta sunt sg) cand masina pe care o avem ne-a ajutat cand nu aveam un ban in buzunar, cand nu aveam bani de benzina/motorina si ne-am facut treaba cu ea...poate faci o achizitie cu un motor mare si cand nu ai bani, ce o sa faci?plangi dupa tractoras?:))

Link către comentariu

Faptul ca e Variant e un bonus. Cel putin la mine. :)

Ca nu stii ce cumperi, e foarte adevarat. Mai ales in Romania. 90% dintre VW-urile de pe piata au km dati inapoi. Eu numai din Germania mi-as lua masina. Chiar daca platesc mai mult, dar stiu ce am.

Eu zic sa te mai gandesti. Daca mai ai destul de multi bani pusi deoparte, ia-ti un model mai nou. Daca nu, tine masina si nu o sa ai probleme. Parerea mea.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am o mica problema..... nu stiu de ce tot imi clipeste becul pe partea stanga la nr... de ars nu krek se ard asa de repede alea... :( :(

Modificat de !vl@d
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multzumesc soferilor "profesionisti" pentru fericirea pe care mi-au facut-o :angry:

post-37582-0-15721300-1304963439_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!