Jump to content

Golf 4 Variant Special

!vl@d

Postare recomandată

in sfarsit am rezolvat si problema cu geometria la roti + un set de anvelope noi michelin pilot exalto 2 . . . . :D mai am sa vad cu anvelopele de iarna si am pregatit-o si de iarna, apropo caut 2 anvelope noi sau second continental wintercontact ts790 sau ts810

Link către comentariu
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• !vl@d

60

• rudolf.s

12

• Laurentiu_LWR

9

• Muale

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

recomand tuturor service-ul din iasi mai exact din tataras , pe strada ion creanga, un service foarte bun si bine intretinut, si preturi foarte ieftine fata de manoperele pe care le fac alte service-uri

Link către comentariu

iaca au mai trecut km, 143257 , si iam facut si un schimb de ulei SPECIAL PLUS original si un filtru de motorina, urmeaza luna asta sa ii fac si un schimb de distributie completa, daca e careva interesat de un uleiul care lucreaza cei de la vw, SPECIAL PLUS pot sa trimit si prin curier in limita stocului :)

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

eu cand am fost la sandra iasi, asa mi s-a spus ca acest ulei este cel din germania, cu care se echipeaza gama vw

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

Ulei de genul:

37e97b7927e9a49e6abd5bb67ef0b045.jpg

Eu numai asta il folosesc. E direct de la VW. Probabil de la Castrol, dar in ambalaj VW. :)

Link către comentariu

da asa este uleiul, daca vrea careva sa chizitioneze antigel sau ulei original vw, poate sa ma contacteze, si vorbim :)

eu il folosesc, decand am detinut primul vw golf, si e foarte bun, toate piesele pe masina la mine sunt originale, nu de producator :)

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

nu are nimeni nevoie de spalatoarele de faruri? ca nu am ce face cu ele, despre pret, vorbim si negociem cat mai bine :icon_thumright:

Link către comentariu
eu cand am fost la sandra iasi, asa mi s-a spus ca acest ulei este cel din germania, cu care se echipeaza gama vw

acelasi lucru mi l-au zis si cei de la cybernet autocenter neamt... dealer si service vw pe bacau si neamt...

ca mobil1 e uleiul cu care se echipeaza toate modelele de vw :rolleyes:

nu le-am zis nimic, dar in gandul meu.. hai ca nu v-ati gasit fraierul ;) vroiau 230 lei pentru schimb de ulei si filtru...

si eu am dat 135 lei pe castrol si 35 lei pe filtru :mop:

Link către comentariu
Ce contine pachetul de spalatoare de faruri?

pai are furtunurile, 2 pompe de presiune si cele 2 de jet

si inca o poza, spalatoarele sunt aduse din germania, le-am luat ca am zis poate o sa am nevoie de ele, sunt originale hella

post-37582-1285777240_thumb.jpg

post-37582-1285777377_thumb.jpg

Modificat de !vl@d
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in sfarssit am incaltat-o cu cauciucurile de iarna... :D), apropo, caut 1-2 cauciucuri de iarna continental wintercontac ts 790 sau 810, ast oferte:) ms

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

are cineva ideie, ce preturi sunt la golfuri, asemanator cu al meu?:-/..... ma tenteaza sa o scot la vanzare, dar nu prea stiu preturile, m km reali cu carte service vw, unik proprietar romania, si un singur proprietar in germania fiind o persoana putin invarsta....

Link către comentariu

Nu vreau sa iti dau eu vesti proaste, dar in jur de 5000 EUR e un Golf IV. Cauta pe site-uri cu anunturi auto gen autovit..

Link către comentariu

inseamna ca o tin, si incep cu modificarile propuse , vroiam sa o dau sa caut inafara modelul 1.9 tdi sport, modelul cu 150 cp ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

are careva ideie cam cat mar costa sa pun folie pe geamuri spate+ luneta inchisa, iar fata catusi de cat sa se vada inauntru,+ ambii stalpi? un pret ceva? aveti ideie? ms :icon_thumright:

Link către comentariu

doritori la spalatoare de faruri de g4 hella? :icon_thumright: fac si schimb, depinde de ce se ofera :)

Link către comentariu

am doar ce se pune in bara.... cele 2 jeturi + 2 de presiune cateva cleme, si furtunurile

ce se vede in poza

pret 3,5 mil..... sau o instalatie xenon de 4300k + dif

post-37582-0-68532500-1293648197_thumb.j

post-37582-0-94501900-1293648219_thumb.j

Link către comentariu

din cate stiu mai trebuie rezervor de apa de 5.5l si pompa. sau daca foloseste pomp si pe parbriz scade din presiune

Link către comentariu

daca te intereseaza spalatoarele, as putea sa iti fac rost si de rezervorul de 5,5 l si de pompa...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!