Jump to content

Golf 4 Variant Special

!vl@d

Postare recomandată

Hello Hello !

Un site din care poti sa afli multe despre viata unei masini :D .

O masina superba adusa de la mama ei (germania) este un model Special, dupa cate am cautat eu putine sunt identice.

VW GOLF IV Variant 1.9 TDI Special 2003

-Culoare Gri metalizat

-motor ASZ 1896 cmc diesel 131 cp (cu de dezvoltare de pana la 190 cp din auzite)

-6+1 trepte

-jante aliaj

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice,incalzite

-cotiera fata,spate

-scaune reglabile pe inaltime, lombar

-bancheta spate rabatabila 1/3

-volan ,reglabil

-10 AirBag-uri

-Climatronic

-computer de bord

-alarma,inchidere centralizata de fabrica

-CD/MP3 cu 4 difuzoare originale

Prea multe nu am ce sa zic, sunt multimit de alegerea facuta.

Investitii in ea nu prea s-au bagat,decat cele necesare DRUMURILOR ROMANE bucsaraie, amortizoare si aletele, ce sa ii faci asa e in Romania, dar pe viitorul apropiat vreau sa investesc ceva banuti in jante pe 17' santa monica, faruri R32 look, infoliere, si poate o navigatie originala pe ea.

Cam atat despre ea :)

post-37582-1282576911_thumb.jpg

post-37582-1282576918_thumb.jpg

post-37582-1282576922_thumb.jpg

post-37582-1282576928_thumb.jpg

post-37582-1282576932_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• !vl@d

60

• rudolf.s

12

• Laurentiu_LWR

9

• Muale

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

bine ai venit pe forum. masina e draguta. jante de 17 mi se par cam mari pt drumurile noastre si sigur o sa schimbi regulat bucsaraia de care ziceai

. aceleasi jante (avus,15inch) le am si eu pe masina,daca schimb pun ceva pe 16.

daca numeri si tweeterele cred ca ai 8 difuzoare. ai si spalator de far,nu ai mentionat.

vopseste bandourile gri. folie pe geam si neaparat colant pe stalp,sa se vada frumos.

arata-ne si interiorul!

Link către comentariu

Scuze, am uitat:), apropo in legatura cu spalatoarele de farurui, mai am o serie de spalatoare originale de vanzare complete fara capacele de pe spoiler(sper ca nu se supera moderatorii k am zis).

Mersi de sfat in legatura cu jantele ma mai gandesc:), vreau sa scot bandourile de pe portiere si le las pe spoilare, dar le vopsesc aceeasi culoare cu masina si fustele f+s, poze cu interior revin zilele astea

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

pe langa alea iti trebuie vasul de lichid mai mare si pompa pt ele (sau asta poate o ai )

capacele de pe bara se gasesc la piese,nu stiu pe de rost codul lor.

Link către comentariu

Am revenit si cu ceva poze la interior, nu e prea curatata :)

Astept sugestii chiar si critici , nu ma deranjeaza :)

post-37582-1282663558_thumb.jpg

post-37582-1282663563_thumb.jpg

post-37582-1282663567_thumb.jpg

post-37582-1282663571_thumb.jpg

post-37582-1282663576_thumb.jpg

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

Frumos modelul si destul de dotat.

Sa-l conduci cat mai multi km pe drumuri cat mai bune!

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere , de puterea motorului nu sunt insa sigur , ca sa ajungi la 190 cp iti trebuie ceva modificari ... Trage cu ochiu` si la prezentarea mea poate iti place ceva.Te asteptam sambata la spontane sa discutam.

Link către comentariu

Am o problema cu inchiderea centralizata, :) inainte merge de la o distanta de peste 20m , am crezut ca e bateria am pus baterie nou varta cr2032 de 3v, degeaba, uneori daca stau in coltul fasinei din dreapta fata la mai putin de 1 m nici nu merge, trebuie sa fiu pe langa portiera ca sa mearga, am citit pe forum probleme legate de asa ceva, dar nu am vazut mai pe nimeni sa zica ca a reusit ceva in legatura cu asta, as dori si eu ce pot sa fac sa aiba din aceeasi distanta la inchiderea centralizata

Va rog sa ajutati !

Multumesc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

as dori sa achizitionez pt golfuletzu'meu husa pt capota.... ce parere aveti?

as vrea sa o pregatesc oleca de iarna, ca nu vreau sa ma prinda pe nepregatite :icon_thumright:

as dori avantaje si dezavantaje pt asa cv :

post-37582-1284061166_thumb.jpg

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

Intra praf, griblura sub ea si la primavara o sa o ai zgariata toata ... parerea mea

Link către comentariu

Mi se par bani aruncati pe geam. De banii aia poti face multe alte chestii. Parerea mea. :)

Link către comentariu

@Circoloco: am auzit si eu de asa ceva. Solutie?! lipirea cu banda dublu adeziva ar merge? :)

Modificat de GabiAB
Link către comentariu

Si cand o sa fie nevoie sa o dea jos? Lacul o sa fie matuit, iar cel pe care a stat banda o sa fie lucios in prima faza si zgariat dupa ce te chinui sa dai lipiciul ramas. N-are rost dupa parerea mea

Link către comentariu

In plus mentine umezeala si te trezesti ca trebuie sa revopsesti in cel mai bun caz, schimbi cu totul in cel mai rau caz, toata capota.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de golful tau :icon_thumright: o masina nemaipomenita . felicitari pt. achizitie

Link către comentariu

mersi de sfaturi, ma gandeam sa o protejez oleaca de griblura ca la cum arunca bolovanii pe strada astia de la drumuri si poduri, ca numai nisip nu e ala cu ce dau iei. :( . ma mai trezesc cu ceva spart, asa ca parbrizu e ciupit in vreo 3 locuri, sanatate sa ii de-a celui care a inventat aparatul de sudura pt asa cv :icon_thumright:

as dori sa mai stiu, chestia cu xenoanele cele de 6000k sau 8000k, am inteles ca cele de 8000k iarna daca ninge abundent nu prea vezi nimic, mai ales pe ceata, cu ce sfaturi ma indrumati?

as mai avea ceva de adaugat, asta numai sa nu se supere moderatorii, pentru ca nu am acces la topicul de vanzari sa adaug anunt, am sa adaug aici un mic anunt poate este vreu user care are nevoie, am un set de spalatoare de faruri originale hella aduse din germania, daca sunt doritori pot sa ma contacteze... scuze moderatorilor daca nu e bine ce fac :(

post-37582-1284136400_thumb.jpg

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

Iti recomand xenon de 5000 K. Daca nu, atunci maxim 6000 K. Ce e peste, e deja prea albastru si pe ploaie nu mai vezi nimic. Ideal ar fi 4300 (cum vin din fabrica) dar mi se par prea galbene. Deci 5000 sau 6000. :lol:

Ce mai e nevoie pentru instalarea spalatoarelor de faruri? La ce pret le ai?

Link către comentariu

Imi permit eu sa raspund. Mai e nevoie de vasul de lichid de 5,5 L, pompa, mufa electrica pentru pompa, cred ca lipsesc ceva piese si din traseul pentru lichid, capacelele de la spalatoare si instalatia electrica pana la bord.

Link către comentariu

pai din spalatoare nustiu exact, ca nu prea ma pricep la astea :D ceea ce am eu, le-am luat de la dezmembrari din germania, am zis sa le iau pt mine, si sunt date jos de pe un radiator complet cu suporul pentru faruri si altele, daca erau si celelalte le luam :P , din cate am auzit are dreptate Inginerul, pret nustiu ce sa zic ceva exact, as vrea o instalatie xenon pe ea de 5000k sau 6000k sau 3,5 mil , faza e ca numai pompele de presiune si cu jeturile alea costa in jur de 6 mil noi, dar nu hella,

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

am si eu o rugaminte la useri care is din zona IASI, vreau si eu o recomandare de un service unde sa fac geometria la roti, undeva sa faca bine si sa aiba un pret convenabil

Link către comentariu

dau la schimb cd playerul jvc care e pe masina mea, pe un cd-changer original beta, si mai discutam :vaidecapulmeu: , vreau sa pun inapoi originalul

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

poi am sunat la un service in tataras unde face geometrie roti, mi l-a recomandat cineva de la vw sandra si ma duc azi sa o echipez si cu anvelope michelin pilot exalto :icon_thumleft:

Modificat de !vl@d
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!