Jump to content

mocheta portbagaj

teros
 Share

Postare recomandată

Salutare

As vrea sa stiu si eu de unde iau o mocheta de portbagaj cea cu lemn presat sau ce e ca a curs niste motorina pe ea si e praf ,si cat costa pla

Octavia tour|(cea din semnatura)

respect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adrian Florea

Mergi in targ la Vitan si vei gasi o tavita care se potriveste si la Logan. Eu asa ceva am si este perfecta.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Eu mi`am scos porcaria aia de carton presat sau ce o fi el si mi`am lipit OSB de 6 mm grosime cu prelandez.

Este mult mai bine acum.

Link către comentariu

Cari 2-3 tone cu ea? :unsure: La ce iti foloseste sa pui OSB de 6mm.Nu vad rostul

Link către comentariu

Pai si cartonul acela avea 6 mm, de ce sa ii pun mai subtire?

Iarna trecuta aveam putina apa in portbagaj, banuiesc de la condens, si cartonu acela nu mai era chiar drept si facuse putin mucegai.

Modificat de n0reRs
Link către comentariu

• 1 month later...

Cer scuze, dar ce este OSB ? Cartonul de pe spatele mochetei s-a lasat si arata tare naspa cu "valea" aceea in mijlocul portbagajului .Multumesc ! :)

Link către comentariu

Mai fratilor dar cum ai scos voi mocheta? Sunt io chior sau mocheta aia e dintr-o bucata cu cea care e sub bancheta spate? Intreb pentru ca si eu am vrut sa o scot ca sa o spal,si ...surprise!! scoate-o daca poti, nenicule. deci?

Link către comentariu

Mai fratilor dar cum ai scos voi mocheta? Sunt io chior sau mocheta aia e dintr-o bucata cu cea care e sub bancheta spate? Intreb pentru ca si eu am vrut sa o scot ca sa o spal,si ...surprise!! scoate-o daca poti, nenicule. deci?

daca ai vazut unde se termina portbagajul propriuzis in spatele scaunelor e mocheta sectionata (gen plicurile acelea de le rupi) si acolo tai cu cuterul

sper ca m-am exprimat ok :))

Link către comentariu

Dansim. Ca sa scoti mocheta , trebuie mai intai sa demontezi spatarul banchetei spate . Dupa aceea , scoti acei "nasturi"negri care prind mocheta in capatul de langa bancheta (se desfac prin desurubare ) . Trebuie totusi sa tai o bucata mica de mocheta care este prinsa in centura de pe mijloc (sau demontezi si centura ca sa nu tai bucatica aceea de mocheta ). Succes ! :)

Modificat de pte
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!