Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Eheeee, punkreas-ule, eu am avantaje, pile, cunosc lume peste tot :)))))))) Te ajut sa prinzi un aligator? :))

Link către comentariu
the_punkreas2003

Lasa, frate, ca-l pun p-ala din cabinet pe bord si rezolv treaba :blink:

Link către comentariu
the_punkreas2003

foarte tare masina...sunt si eu nou posesor de Vw Golf MK5 2008, 1.4 TSI, 122cp, ...38.000km...luata SH in aprilie...la 25.000km din Bucuresti...aproape full, inafara de navi, magazie de cd, piele, comenzi pe volan, xenon, volan/levier/schimbator piele...si cam atat...in rest am tot ce se poate pe ea..pun si cateva poze :)..as vrea sa stiu si eu cam cat te a costat fusta..si toba..o sa revin cu pozele promise..

Link către comentariu

@kaway. felicitari pt masina, dar o sa o prezinti intr-un topic separat nu? Sper ca nu pui pozele aici pe topicul baiatului

Link către comentariu

Merci kaway! Si felicitari pentru achizitie, 1.4 TSI e un motor exceptional. Fusta am luat-o de la cineva, un prieten de-al meu, care mi-a dat-o cu 400 de lei si am mai dat 100 de lei pentru vopsit. Dar a fost o ocazie...la reprezentanta e aberant de scumpa...asa ca nu stiu ce sa zic. Cat despre evacuare, datul finalei jos + ornament tips dublu + manopera - undeva la 300-350 de lei. :))

Link către comentariu

Merci kaway! Si felicitari pentru achizitie, 1.4 TSI e un motor exceptional. Fusta am luat-o de la cineva, un prieten de-al meu, care mi-a dat-o cu 400 de lei si am mai dat 100 de lei pentru vopsit. Dar a fost o ocazie...la reprezentanta e aberant de scumpa...asa ca nu stiu ce sa zic. Cat despre evacuare, datul finalei jos + ornament tips dublu + manopera - undeva la 300-350 de lei. :))

Multumesc Calin ! Tot respectu pt masina ta si pt ce modificari i-ai facut. A iesit exceptional ! Ma onorezi cu un PM in care sa imi lasi un id de mess sau ceva de genu sa putem vorbi mai multe si mult mai usor si cu raspunsuri mai prompte?

Ps: pt cultura mea generala :)), unde pot sa postez poze cu masina ?

Link către comentariu

salut

imi place ce ai facut la masina calin...keep goin

p.s elibereaza-ti inbox-ul sau trimite-mi si mie un msg cu id-ul de mess

cheers

beck

Link către comentariu

Merci justbeck! Inbox-ul meu nu e plin, nu stiu ce are :P O sa iti dau un pm cu id-ul. Merci inca o data.

Link către comentariu

Masinuta simtea nevoia de un update, asa mi-a spus :)) Asa ca, dupa o noua sesiune de infrumusetare, folosind cateva leduri, iata ce a iesit :

post-49779-0-73706100-1289398346_thumb.j

post-49779-0-31072900-1289398354_thumb.j

post-49779-0-51268800-1289398364_thumb.j

post-49779-0-86715800-1289398373_thumb.j

Link către comentariu

Da te misti repede tu asa :D Aseara la 21:00 nu prea stiai unde sa te duci si acum deja le ai. BV, dar franele ?! :icon_rambo:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Multumesc colegii pentru aprecieri!

@TEFF - nu stiu inca, in principiu cele de S3/Cupra/R20...dar inca nu sunt fonduri, sa vedem cum merg lucrurile pana in primavara. In orice caz, am neaparat nevoie de frane si simt asta, discurile pe 288 cu placute stock sunt insuficiente, cel putin pentru ce am eu nevoie...

Si inca o poza cu ledurile, facuta adineauri, din pacate nu foarte clara :

post-49779-0-49944800-1289434507_thumb.j

Link către comentariu

prea puternica lumina pentru gustul meu...dar daca tie iti place...si da,stiu ca exista potentiometrul de reglat intensitatea.

brgds

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri/sfaturi!

@vali - este putin puternica lumina cu intensitatea la maxim, asa merg ziua. Seara o scad pe la jumatate si e ok.

@guessWHO - nu am frane de GTI acum, am franele stock. Ma batea gandu sa pun de GTI, dar am zis ca daca tot fac o investitie sa o fac asa cum trebuie...si in plus, orice putere ai avea, o frana buna este esentiala...parerea mea :) Inca nu sunt 100% hotarat, o sa ma mai gandesc.

@iepumare - multumesc frumos!

Modificat de Calin.
Link către comentariu

mie la GTI mi-au fost suficiente franele de fabrica, chiar si la 290 CP

ce e drept, placutele se duceau cam repede :P

Link către comentariu

Sunt si avantaje la franele de GTI, pot pastra rotile de iarna care sunt 16", si cu franele de S3 nu vor mai intra...si sunt convins ca o frana de GTI cu Ferodo DS2500 este o frana buna, dar nu sunt sigur inca ce voi face :) O sa ma gandesc, oricum upgrade-ul asta va veni la primavara cred.

Multumesc mult pentru sfaturi!

Link către comentariu

ai de gand sa treci de 300 de cai cu ea? :blink: altfel nu inteleg de ce ai vrea frane de s3,cand cele de gti ar fi more than enough.sau vrei sa le vada baetii seara la intalnire :blah_: .adica sunt pentru upgrade,dar cel folositor.

brgds

Link către comentariu

Probabil ai dreptate Vali, nu stiu daca mai cresc ca si putere, dar eu repet, o frana performanta e buna pe orice putere. In functie de bugetul pe care il voi putea aloca, voi vedea in primavara ce aleg.

Oricum multumesc tuturor pentru sfaturi, sunt bine primite oricand :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Auzi, vezi ca eu am trebut la turbina de 2.5TDI. Iti recomand si tie acelasi lucru, daca iti crapa turbina la drum lung ai pus-o. Norocul meu a fost ca eram in Fundeni si Cipos m-a ajutat imediat. Si cu tractarea si cu schimbarea turbinei. Nu stiu ce ma faceam daca nu era el. Sau mai rau, daca eram in vreo depasire pe DN ... Iti mai ramane sa schimbi ambreiajul dupa care sari de 200CP.

Link către comentariu

Un tip asa a si patit, cu turbo, pe autostrada...si si-a pus tot de 2.5 TDI...ma imbolnaviti :)) Nu era in plan o turbina de 2.5, dar cred ca o voi integra in planurile de viitor. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!