Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Felicitari pentru volan. Sa il invarti sanatos!

Da-mi si mie un pm te rog cu pretul volanului si de unde l-ai luat. Ms anticipat!

Link către comentariu

Merci TEFF si Andrei. A costat 600 de lei, nou nout, si am luat comenzile si airbag-ul de la volanul meu vechi.

Link către comentariu

Nope. De la userul DanuAL, de aici de pe forum. Vinde mai multe tipuri de volane si la preturi foarte bune...

Link către comentariu

Vazut si pipait usor sa nu il muradesc. Sa il invarti de milioane de ori

Modificat de kirkus
Link către comentariu

mişto volanul. a trebuit să recodezi/recalibrezi Steering Angle Sensor sau airbag-urile, după montarea noului volan?

Link către comentariu

Merci Sorin. Este din piele, da. Cred ca dintr-o piele foarte speciala, un fel de combinatie de aligator saltaret cu cangur innotator. Este foarte fina si placuta la atingere :)))))

Link către comentariu

frumoasa masina.imi plac jantele.cei mai multi la vederea jantelor intreaba dc sunt originale sau replici...ei bine...pe mine nu ma intereseaza nici una nici alta,arata in mare fel masinutza si raman la considerentul ca astea sunt cele mai frumoase jante de oras care se potrivesc la g5 si g6

Link către comentariu

Jantele sunt originale, sunt putin zgariate, dar m-a interesat sa fie originale si drepte si asa si erau. :D

Link către comentariu

Nu este navigatie. Este un RCD510 OEM. Este cel cu touchscreen, cd-changer cu 6 cd-uri/mp3 + SD Card slot. Dar nu are navi sau hard-disk, asa cum are RNS-ul.

Link către comentariu

Din moment ce nu mai pot să mă uit pe topicul cu CC-ul (când văd farurile alea, parcă se uită în ochii mei, și mă hipnotizează :) ), îți scriu aici.

Foarte... ”cu cap” modificările :vwrullz: Mi te-a lăudat Punkreasul, și dacă dilăul ăla e încântat de mașină, îmi imaginez că e senzație.

Îmi place mult ce ai făcut farurilor.

Am văzut la un user, cum a eliminat separatorul de la semnal (de la jumătatea benzii) și acum semnalul se aprinde pe toată banda. Arată bine, și s-ar vedea super cu un 20% pe poziții.

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

Multumesc mult gHapciu. Chiar nu m-am gandit pana acum la separatorul ala...este o idee foarte buna. Si din cate imi aduc eu aminte, din ce am vazut cand am facut farul bucatele nu se scoate foarte greu. Poti sa imi dai un link sau ceva pe pm te rog?

Merci inca o data si merci pentru sugestii :D

Link către comentariu
the_punkreas2003

Caline, mie mi-a trimis DanuAL volan imbracat in piele de preputz de cangur. Daca tu ai si aligator in aceiasi bani eu fac reclamatie, asa ce va nu se poate :)))))))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!