Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Super tare !!!!!

foarte frumoase , sincer imi plac mai mult decat toate tiganiile alea cu leduri creculete si zorzonele .

BRAVO :icon_thumright:

Cat te-a ajuns cu totul? lasand la o parte munca ,numai piesele.

Link către comentariu

Multumesc TEFF, Acidutzul si spydy.

@TEFF - am venit :icon_thumright:

@Acidutzul - e cu totul altceva cu 18". e ceva mai dureros pentru spate, dar masina mi se pare kart fata de cum era cu 16", reactioneaza altfel, e mai aderent spatele, e mult mai sharp directia.

@spydy - lupele sunt 125$ + 30$ transportul. instalatia de xenon, cam 250 lei. Deci totalul este undeva la 800 de lei + 234516365123 ore de munca :D. Dar merita, rezultatul final este unul fantastic si satisfactia e imensa.

Vreau sa va cer tuturor un sfat. Ma bate gandul sa vopsesc jantele, sunt zgariate suficient si culoare asta nu va mai iesi orice as face, asa cred si asa mi s-a si spus. Asa ca...ce culoare imi sugerati? Eu m-am gandit la un gri, dar nu foarte inchis, lucios. Alte sugestii?

Multumesc tuturor pentru aprecieri inca o data!

:vaidecapulmeu: safe everyone!

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Este o idee, dar ma gandesc ca jante negre, masina neagra...e prea negru dupa aia :vaidecapulmeu: ori suntem golani ori nu mai suntem :icon_thumright:

Oricum, aparent, masina mea este pe cale sa devina un ED30 2.0 TDI :D Mai trebuie o pereche de praguri si o bara fata. :P

Link către comentariu

Eu sunt pentru ceva deschis la culoare, si nu te gandi la MOV :vaidecapulmeu:. Buza aia polishata la jantele de ED30, dupa parerea mea este aproape insesizabila si raman la parerea ca o janta neagra este un capac de canalizare vopsit negru :D. Chiar vorbeam si cu TEFF la Junior. Mie mi se pare ca negrul pe o janta ii ia din personalitate, fizionomie (metalonomie ca totusi e metal :icon_thumright: ), estetic s.a.m.d :P. As merge pe gri silver sau gri titan daca vrei ceva mai inchis dar cu care inca distingi ce ai pe masina

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Asa m-am gandit si eu...o sa vad ce optiuni am, asta cand o sa am si fondurile necesare.

Deocamdata azi am pus cauciucuri aproape noi, Bridgestone Potenza, multumesc pe aceasta cale colegului AlexKGS pentru cauciucuri. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Arata foarte bine masina cu jantele de GTI iar farurile sunt deosebite.

Eu cred ca cel mai bine ar arata jantele vopsite intr-o culoare cat mai apropiata de OEM, in niciun caz negru.

Spor la modificari!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Calin, am ramas surprins cand am vazut la CP cat de bine vin ornamentele ce inconjoara lupele. Sunt originale Porsche sau replica de la TheRetrifitSoursce ?

Am inteles ca lupele au fost 125 $, ornamentele cat au mai costat ? Cat a durat pana au ajuns in tara ?

Evolueaza bine masina, tine stacheta sus.

Numai bine !

Link către comentariu

voi raspunde eu:

sunt replica de la TRS.

au fost 20$, transportul a fost suportat de una din comenzile mele

fie priority, fie express au facut fix 7 zile.

Link către comentariu

Multumesc kirkus pentru raspuns! Scuze pentru ca nu am raspuns, nu prea am avut timp.

Ca tot am postat, un mic update - masina a ajuns la aproape 34000 de km, se comporta in continuare excelent si sunt super-multumit.

Cred ca urmeaza un volan de GTI, in viitorul apropiat :screwy:

:D safe everyone!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si iti doresc cat mai multi km fara evenimente. Referitor la culoarea pentru care sa optezi daca e sa vopsesti jantele, sfatul meu este in ordinea asta ori sa le lasi asa cum sunt, chiar daca sunt zgariate, in mers se vad super, ori sa le faci negre lucios si cu buza rosie(vezi ca era pe forum prezentat un Gti Ed30 cu bad boy look) si masina de culoare inchisa si dadeau f f bine, ori ultima varianta sa le faci un gri mai inchis(carbon look) dar nu cred ca o sa fie diferenta fata de negru si tind sa cred ca o sa arate mai bine negre cu buza rosie ca jantele sunt mari pe 18.

Recomand si un set de praguri Oem de Gti si bara fata de Gt sport ca sa nu o faci un Gti diselar.

Bafta cu proiectul si sa ne anunti ce alegere faci in privinta jantelor.

Link către comentariu

Multumesc mult Auras. Exact asa m-am gandit si eu, la praguri de GTI si fata de GT Sport, eventual cu o buza de R-line sau o Cupra Lip. Asupra jantelor inca nu m-am decis, multumesc mult pentru sugestii.

@TEFF - Da, foila va veni neaparat, cred ca saptamana viitoare. Vreau exact 50, pe toata masina.

@Kirkus - Da, evident ca mi-ai bagat prostii in cap cu RNS-ul :)) Daca nu il vedeam la tine, stateam si eu linistit :icon_cool: Glumesc, era demult in plan.

Link către comentariu

Astazi am achizitionat rotile de iarna pentru masinuta. Este vorba de jante O.Z. Anniversary 35 pe 16", cu cauciucuri Goodyear Ultragrip 7, pe care le voi inlocui cred cu cele pe care le aveam deja(intentionam sa iau doar jantele initial).

Multe multumiri colegului Kostas, de la care le-am luat. Sunt in stare foarte buna toate 4 si pe langa asta sunt foarte frumoase ;)

Poze :

post-49779-1287070526_thumb.jpg post-49779-1287070541_thumb.jpg

:D safe everyone!

Link către comentariu

Auzi man, dar daca tot pui tot de pe GTI pe ea de ce nu ti-ai luat un GTI?

Il mai stiu eu pe unu' cu Golf 4 AHF cu kit de R32 si cu "chiptuning" pe laterale! :)

Link către comentariu

Adevarat, imi spunea cineva ca vrea un TDI si ma gandeam sa ii dau Golf-ul meu sa trec la GTI. Dar, sunt sigur ca stii asta foarte bine, asa e mult mai fun. Chiar daca nu pot scoate puterea pe care o poate scoate un GTI, deocamdata e suficient. Si sunt destul de mandru de ceea ce a iesit pana acum :)

Da, da, il stiu si eu pe baiatul cu AHF si kit de R32, are o masina foarte tare, am admirat-o intotdeauna :D Si totusi, nu a apucat sa ma dea o tura pana acum. Eh...e timp :P

Link către comentariu

Update : masina a trecut azi printr-un nou ritual de infrumusetare, dar interioara de data asta :) A primit un volan de Golf 5 GTI, de care ma declar foarte, foarte multumit. A meritat investitia!

Iata si poze :

post-49779-1287499738_thumb.jpg post-49779-1287499734_thumb.jpg post-49779-1287499724_thumb.jpg

:Driver: safe everyone!

Link către comentariu
the_punkreas2003

Hmmm, trebuie sa ajungem la o intalnire :Driver: Sa vad cum e cu suspensia de Ed30. Ca eu nu prea mai am ce sa fac la masina si am nevoie de ocupatie :)

PS: eu as merge cu folia ca la mine, 21 pe spate si 50 pe fata. Mi se pare mai ok decat full 50.

Modificat de the_punkreas2003
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!