Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

eu nu sunt de acord cu single mass, toate socurile care le preia volant bimasica ajung in pinioane, sincroane si altele...are rost sa terminati o cutie buna pt single mass, plus ca mai e si foarte zgomotoasa

Eu unul nu am vazut cutie picata de la SMF, poate doar daca:

1. e ambreiaj marca XiaoLinMizerie produs in Ughanda de mexicani mahmuri

2. schimbi din 2 in 3 cu degajare ca golul lui Hagi din '94

Scuze de offtopic dar trebuia facuta precizarea pentru ca lumea sa nu fie indusa in eroare.

PS1: zgomotos este intr-adevar la idle si pe decelerari.

PS2: sunt destui colegi pe forum cu 380+ cai care au ambreiaje cu SMF si nu au avut probleme in ani de zile.

Link către comentariu

@TEFF - bineinteles, nu-i nicio problema :)

@anorganix - in primul rand... :)))) ai dreptate si ai spus-o intr-un mod foarte funny :D doi, cred ca o sa urmez si eu calea SMF pana la urma. Si 2fast4you a avut dreptate, nu stiu daca legat de cutie, dar legat de zgomot da. Oricum, sunt gata sa fac un compromis, avand in vedere performantele unui asemenea ambreiaj.

:Driver: safe everyone!

Link către comentariu

Nu ca ii mai face ceva :). Face economie la pagini pe topic

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ma scuzati ca nu am facut update-uri lately. Din pacate nu am poze cu update-urile dar vor veni.

Masina a primit lupe, cu tot cu un kit Xenon de 4300 K. Mare chin, dar un rezultat excelent. Si pe langa asta, a primit si jante de GTI, 18", cele Silver Polished. Sunt putin zgariate, dar voi rezolva asta cumva. :blah:

Momentan imi caut cauciucuri, am neaparat nevoie si imi trebuie ceva la un pret rezonabil. Daca aveti vreo idee sau stiti pe cineva care vinde 225/40/18 sau 235/40/18...nu ezitati :P

;) safe everyone!

Link către comentariu

Am vazut aseara masina. Geniale faruri, la primul salariu te vizitez pentru supraveghere, sa nu fac vreo prostie. Jantele sunt criminale si vin ca si turnate pe masina. S-ar putea sa am niste Reyken pentru tine, exact ce am vorbit noi aseara. Da-mi add pe mess si vorbim. Bafta in continuare cu tot ce vrei sa faci.

Link către comentariu

frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos.suspensia ai schimbat o,jante le ai luat,tipsurile le ai pus,fusta spate deasemena ....dc ai mai schimba si bara cu una gti ai rezolva problema.felicitari.masina arata in mare fel

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

Multumesc frumos. Bara fata cred ca va fi de GT Sport, nu de GTI. Dar mai dureaza, deocamdata am cam investit toti banii si am nevoie de cauciucuri foarte urgent, ca sa zic asa :))

Multumesc inca o data!

Link către comentariu

:P "au la farmacie" :))

Maine dupa finalizarea farurilor sa ii faci o baie, ocazie cu care vei vedea si daca se aburesc :)). Si un bine meritat set de poze :))

Link către comentariu

Yep, asta e intentia. Dar nu stiu daca apuc maine sa ii fac baie, ca va dura ceva. Poimaine sigur :))

Link către comentariu

Sigur nu le lipim azi la loc :)

Azi vor fi doar vopsite si puse la loc lupele (sau eu asa vad lucrurile)

NU are rost sa ne grabim ca data trecuta

Si ale mele prind bulgarii momentan si reglajul ma omoara :(

Link către comentariu

Da, ideea e macar sa terminam cu tot restul in afara de lipire. O sa le reglam pe toate cum trebuie pana la urma, nu se pun niste lupe cu noi :biggrin:

Link către comentariu

Evident nu am apucat sa termin nici azi farurile, am avut mici belele. Dar aveti aici niste poze, sa vedeti cam ce va iesi, asa...orientativ :D

post-49779-1285191319_thumb.jpg post-49779-1285191325_thumb.jpg post-49779-1285191329_thumb.jpg

:D safe everyone!

Link către comentariu

Am fost la fata locului. Confirm "deosebiciunea" farurilor :D Spor la treaba in continuare :D

Link către comentariu

Abia astept sa vad farurile in stadiul final. Ce fel de lupe le pui? De unde? Cat costa? Da-mi si mie pm te rog.

Spor la treaba!

Link către comentariu

deosebiciunea si dedicarea oamenilor implicati :(

pacat ca au mai fost unele incidente...toate rezolvabile totusi :D

Link către comentariu

Multumesc Kirkus pentru raspuns, asta era raspunsul corect :)

Si acum vreau sa vad reactii, pareri :D cam asa o sa arate masinuta, cu "noile" faruri :

post-49779-1285249877_thumb.jpg post-49779-1285249886_thumb.jpg post-49779-1285249890_thumb.jpg

Scuzati va rog mizeria de pe ea, nu o pot spala pana nu termin farurile. De asemenea scuzati calitatea pozelor, cand voi finaliza totul, voi pune si poze calitative.

:Driver: safe everyone!

Link către comentariu

Cam ce mai e de facut pana sa fie cu adevarat gata :) Au iesit ff bine. Si jantele la fel ... asta ti-am confirmat si live. :Driver:

Link către comentariu

Nu stiu ce mai e de facut, sunt foarte off-track din cauza ca mi-au facut problema dupa problema farurile. Momentan e o piulita rupta si nu am cum sa o rezolv. Lupa sta, dar stiu eu ca e piulita rupta. Mai am un pic si cedez nervos :Driver: Mai am de facut reglajul fin, ca de reglate sunt reglate ok, dar nu perfect. Mai am de primit piulite noi de la Matt, de finisat canalul pe care se prinde plasticul din fata de far, de retusat micile erori de vopsea(aici iar am o dilema) si de lipit farul la loc. Doar atat :)

Multumesc pentru aprecieri, am nevoie de incurajari, macar sa stiu ca a meritat tot ce am facut. Bine, sunt convins ca a meritat si imi place ce a iesit, dar nu cred ca as mai face asta vreodata, cel putin la farurile de Golf V.

Link către comentariu

Draguuuuuuuuuuuutze faruri si jante :icon_thumright: . Cum e cu 18? Vii la CP? Poate ma risc sa nu mai gasesc loc de parcare si dau si eu o fuga sa o vad.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!