Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Super tare spatele man. Acum isi asteapta suspensia si repede asta. Diseara dai pe la CP? O sa ajung si eu. Ma inscriu si eu la o tura. Bafta in continuare :Driver: safe

Link către comentariu

felicitari, chiar arata bine... spor la modificari in continuare...

inca o data iti spun, SUSPENSIA DE GTI ED30 NU SE POTRIVESTE LA TINE... AMORTIZORUL TAU ARE 50mm DIAMETRU, IAR CEL DE GTI ARE 55mm, nu cred ca se desface portfuzeta atat de mult incat sa intra inca 5mm

inainte sa te apuci de demontat, ia un subler si masoara diametrele amortizoarelor

Link către comentariu

Multumesc din nou tuturor! :rolleyes:

@Andrei - ba da, am suspensia pe balcon, luni o montez.

@Soso - cred ca da, vin diseara, dar nu promit nimic :)

@2fast4you - m-am interesat peste tot, si la oamenii cu G5 2.0 TDI, si la companiile producatoare de articulatii, Golf-ul cu 2.0 TDI are 55 mm ca diametru al amortizorului.

Asa ca...abia astept luni suspensia :offtopic:

:) safe everyone!

Link către comentariu

Foarte frumoasa fusta spate! I-ar prinde bine niste jante cel putin de 17inch (cum ai spus tu, in primavara).

Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Multumesc 2fast4you & rex. La jante pe 17" ma gandeam si eu, mai mult de 17 nu prea vreau, consider ca e suficient. Stii cum e, este timp :)

Numai bine!

Link către comentariu

Acum sunt la service, am avut dreptate din fericire, diametrul este de 55 mm. Cam intr-o ora noua suspensie va fi pe masina :)

Voi pune poze mai tarziu.

Link către comentariu

Am ajuns in sfarsit acasa, sa va pot povesti :D Montajul a fost ok, nu a pus probleme nici pe fata nici pe spate, dar am sesizat cat de tari si cat de scurte sunt noile arcuri/amortizoare.

Cateva poze de la montaj, plus o poza cu teava care a inlocuit finala, cand am pus fusta de ED30 :D :

post-49779-1284383582_thumb.jpg post-49779-1284383593_thumb.jpg post-49779-1284383623_thumb.jpg

Dupa ce a fost gata, am avut un mic soc...suspensia este FOARTE tare...la propriu si la figurat :) Dar sunt foarte multumit, e la limita confortului, cel putin din punctul meu de vedere si este totodata destul de tare si de joasa, conferind o stabilitate foarte buna masinii. Nu conteaza foarte mult acum ca e mai joasa masina, desi astfel arata foarte bine, dar conteaza foarte mult ca suspensia este performanta si s-a ridicat la asteptarile mele.

Asa ca...

Before :

post-49779-1284383799_thumb.jpg

After :

post-49779-1284383816_thumb.jpg

Diferenta e una sesizabila si din nou look-ul, cat si performantele masinii s-au schimbat complet...evident, in bine :)

Astept si parerile voastre!

:somnmare: safe everyone si sa auzim de bine!

Link către comentariu

well,ma bucur ca ai ales corect,tii minte ce vorbeam noi la cp.

intradevar,look-ul s-a schimbat un pic,dar acum ai nevoie de jante...ca sa se evidentieze mai bine...bafta si la mai mare.

brgds

Link către comentariu

Da Vali, imi aduc perfect aminte, si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Multumesc la fel! Numai bine.

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Bv Bv. Nici bine nu ai luat-o si deja ai facut o treaba excelenta. Planurile tale suna foarte bine si astept sa le duci la bun sfarsit. Sper sa ne vedem la CP sa ma invart si eu putin in jurul ei :)

Link către comentariu

Felicitari pentru ce-ai facut la masinuta! Ma bucur ca o consideri la limita de confortului... inseamna ca ti-ai luat exact ce-ti trebuie :wub:. Acum ca ai si suspensie, trecerea la 17 e un "must" din toate punctele de vedere.

Bafta!

L.E.: daca mergi cu masina, jantele de 17 s-ar putea sa te duca peste acea limita a confortului; daca iti place sa conduci masina, atunci jantele o sa fie exact acel plus pe care probabil il vei mai dori dupa ce te vei mai obisnui cu suspensia.

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

Bravo. Arata foarte bine masina si sunt sigur ca sta si bine pe drum.

Ai un filmulet cu sunetul evacuarii?

Spor la modificari.

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari si aprecieri!

@mami - o sa vina si folia, dar mai tarziu

@acidutzul - jantele pe 17" sunt un mare must, si chiar daca sar de limita confortului, sunt gata sa fac compromisuri :)

@teff - te plimb cu cea mai mare placere

@andrei_jse - nu am filmulete inca, din pacate, dar o sa incerc sa fac unul si o sa il postez

Pana una alta in seara aceasta am testat putin suspensia...e o diferenta enorma fata de minunatul pachet de drumuri grele pe care il aveam, in sensul ca sta pe viraje exceptional si nu mai pleaca de spate, in schimb pleaca obiectele prin masina, dar asta se rezolva. :)) Ma interesa sa stea lipita de sosea in viraje, si am obtinut asta, in anumite limite...destul de inalte, zic eu.

Per total, ca o concluzie, masina e mai precisa, mai agresiva si mult mai stabila pe viraje.

Multumesc inca o data tuturor si... :P safe everyone! :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Oo, foarte frumos! Abia astept sa inceapa facultatea ca sa ne gasim pe la CP si sa-i dau si eu tarcoale noii "jucarii", care acum s-a transformat in ceva mai agresiv! Niste pleoape peste faruri nu servim? Dau si alea o nota destul de...rea...masinii :P

Cu pleoapele e posibil sa nu ne potrivim la gusturi si sa ma certe lumea p-aici, insa mie mi se pare ca dau bine!

Link către comentariu

Multumesc sosoCKX, te astept pe la cp. Nu prea ma incanta ideea de pleoape, arata bine si asa, deci pleoape...nu prea cred :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!