Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

arcurile 100% se potrivesc, dar amortizoarele nu cred ca o sa mearga la tine pe masina...tine cont ca diametrul amortizorului tau daca nu ma insel este de 50mm, iar la GTI/RS/CUPRA/GTI ED30 este de 55mm, ca se le poti monta ar trebui sa schimbi port-fuzeta, sa iei tot de GTI.

Link către comentariu
.

Legat de ambreiaj, eu cred că ce are ANX-ul e ideal

Anx are ambreiaj de 228mm diametru, la BKD este de 240mm si nu prea se potriveste, in schimb se potriveste cel de pe motorul de 170CP ( FR/RS ), unde ferodourile de pe ambreiaj sunt mai dure si tine cuplu ceva mai mare, volant nu mai face atatea probleme ca la 140CP, iar cutiile au diferenta la pinionul de pe treapta a-6-a (este mai lung putin)

la BKD-ul meu nu am avut probleme deloc cu ambreiajul, desi cuplu era din belsug, aprox 480 Nm

Link către comentariu

Multumesc pentru urari gHapciu si multumesc amandurora pentru sfaturi. Legat de ambreiaj, sunt putin nehotarat. As putea lua unul stock, care stiu ca tine, cel de pe masina nu stiu cum a fost tratat. As putea lua Sachs Performance, dar intareste pedala destul de mult din ce am vazut/citit. Sau as putea lua Southbend stage 2 sau 3, care e foarte bun, si totusi pedala este inca ok...

Pe mine in schimb nu prea ma incanta ideea de single-mass la volant, nu stiu de ce, am eu piticii mei pe creier...

Astept pareri, multumesc. :D

:rolleyes: safe everyone!

Link către comentariu
Pe mine in schimb nu prea ma incanta ideea de single-mass la volant, nu stiu de ce, am eu piticii mei pe creier...

Și eu am aceeași pitici... Totul se rezumă la ce planuri ai tu cu ea. Dacă nu vrei să mai modifici altceva

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

Cel putin pana la vara nu mai umblu la putere, ramane asa. Dar ambreiajul este o decizie importanta, nu pot sa arunc bani pe un ambreiaj pe care la vara il schimb. De aceea sunt asa nehotarat...

Link către comentariu

Dap, sounds pretty easy :rolleyes: O sa ma gandesc, ambreiajul il schimb abia in octombrie, asa ca mai am timp :D Multumesc pentru sfaturi!

L.E. O sa ma gandesc si la cel de FR, e o varianta buna.

Modificat de Calin.
Link către comentariu

sfatul meu...macar sa faceti voi cai si cuplu sa terminati ambreiajul asta, abia atunci sa va ganditi la altul... eu nu sunt de acord cu single mass, toate socurile care le preia volant bimasica ajung in pinioane, sincroane si altele...are rost sa terminati o cutie buna pt single mass, plus ca mai e si foarte zgomotoasa.

inca o data....tine mult cuplu ambreiajul stock fara probleme, iar cel de FR/RS 170 CP, garantat e bolt on, am studiat destul de mult problema asta, abia pe la 600 Nm incepe sa patineze cand e foarte incins (adica dupa 2-3 accelerari 0-402m sau 0-200km/h)

Link către comentariu
nu pot sa arunc bani pe un ambreiaj pe care la vara il schimb.

Asta e evident. Te g

Modificat de gHapciu
Link către comentariu
Nu chiar toate. La cel single mass, discul are arcuri, și mai preiau ele din șocuri... Dă-mi pls pe PM, dacă mai ai, linkuri legat de ambreiajul de FR.

stii foarte bine ca arcurile de pe disc nu au acelasi rol ca cele din volant, cele de pe disc preiau decat socurile din momentul debreierii, nu cele transmise de motor.

informatiile nu le am de pe un anumit site, sunt probate direct pe diverse masini, studiate fizic...

Link către comentariu

Masinuta a trecut azi printr-un ritual de infrumusetare puternica si iata ce a iesit :D

post-49779-1284139761_thumb.jpg post-49779-1284139753_thumb.jpg post-49779-1284139764_thumb.jpg post-49779-1284139767_thumb.jpg

Eu unul sunt foarte multumit de cum arata acum, e o schimbare simtitoare la look-ul masinii. :)

:) safe everyone!

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri tuturor. O sa vina si jantele, dar probabil la primavara, acum am rotile de iarna pregatite, si nu are rost sa ma grabesc :eek:

Am uitat sa mentionez, odata cu aparitia tips-urilor, finala a disparut, acum masina suna putin diferit, schimbarea fiind in bine, bineinteles :D

:D safe evereyone!

Link către comentariu

Este foarte tare fusta spate de ED 30. Sa o sstapanesti sanatos.

Suspensia de ED30 nu ai mai luat-o? Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!