Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Multumesc Andrei.

@TEFF - :)) eu ma gandeam la o soseta din aia cum isi pun americanii pe semineu :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu

:offtopic: B_U_T i-am recomandat o solutie provizorie si rapida la ce ai spus tu, era o gluma :D

Link către comentariu

Frumos...mai bine iti luai GTI de la inceput.la final,cand tragi linie o sa te ia cu dureri de cap.

Brgds

Link către comentariu

:) multa lume a spua asta Vali. Dar atunci cand am luat masina, nu erau fonduri pentru un GTI in stare buna si asta a fost o oportunitate buna.

La o adica, si GTI daca imi luam investeam cel putin la fel de mult in el :)

Multumesc pentru aprecieri!

Modificat de Calin.
Link către comentariu
the_punkreas2003

Auzi, ii faci ceva sa-ti mearga si incalzirea din scaune? :) Sunt tare bune iarna :)

Link către comentariu

deci dupa climatronicul cu incalzire urmeaza vnt20, intercooler s3, frane s3, etc, etc...

cu alte cuvinte...vinde-o si ia un GTI :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor din nou pt urari :)

Da...m-am hotarat si avand in vedere sfaturile voastre, imi voi lua un Ferrari 458 Italia :)) as vrea eu... :P

Link către comentariu
the_punkreas2003

Lasa ca ti-l dau pe-al meu. M-am hotarat ca duminica sa renunt la Ferrari si sa-mi conduc Koenigsegg-ul.

Link către comentariu

Merci ANX :)

Merci Punkreas-ule da mi-a imprumutat Anorganix Zonda lui pana sambata :))

Link către comentariu

Update - Masina a suferit o operatie estetica ieri(avea nevoie de o schimbare de look) si iata ce a iesit : :D

post-49779-0-01071200-1291976353_thumb.j post-49779-0-38896000-1291976361_thumb.j post-49779-0-61568700-1291976366_thumb.j

:icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!