Jump to content

Golf V - 2008

Calin.

Postare recomandată

Thanks guys! :)

bine ca nu ai pus badge-ul de GTI

Asta a fost si ideea, am avut noroc ca am gasit bara asta. Si in cel mai rau caz, ca sa nu se vada locul facut pentru badge, pot pune GTD, dar o sa ma gandesc :)

Link către comentariu

:D chiar ma gandeam sa las numarul in geam si sa ma prefac ca mi s-a spart suportu de numar si nu am unde sa il pun :)) nu de alta dar arata foarte bine asa :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Tine macar un suport spart in masina. Pe mine m-au dat prin statie la Udriste si m-au oprit pt ca imi cazuse nr de pe spate si il pusesem in luneta, provizoriu ... :( "Dom'le, iti dai seama ca eu nu am avut cum sa vad ca aveti sau nu placuta pe spate, v-a dat sefu' prin statie, circula in Passatul ala care a trecut pe langa noi, si trebuie sa va amendez ..." Bleah!!!

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari!!! Am pus numarul pe fata, o sa fac o poza cu prima ocazie, sa o postez :D

Link către comentariu

Ohoooo cand am vb era doar in plan! Felicitari;) ca vad ca de fonduri nu duci lipsa :blah_: e frumoasa domne ce sa mai, hai cu incalzirea aia ca ii da ninsoare nu vezi si u iti iei bari...offff :frigbaitata:

Link către comentariu

Mersi adytzu :) facem si incalzirea, vine si randul ei :D fonduri nu prea sunt, am avut noroc doar :P

Pe aceasta cale multumesc din nou colegului alygatorul si pentru bara :D

Link către comentariu

arata foarte bine acum. ai avut noroc sa fie vopsita in aceeasi culoare ca masina ta.

ai luat si farurile cu xenon de la alygatorul?

spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Merci mult Andrei. Farurile nu sunt de la el, sunt cele originale in care am montat lupe :)

Link către comentariu

Stiam ca ai pus lupe in cele originale. Ma gandeam ca vrei sa cumperi si farurile de la colegul alygatorul.

Bafta!

Link către comentariu

Masina a trecut printr-un make-up session azi :

- embleme fata/spate colantate negru-mat

- folie foarte putin inchisa speciala pe stopuri si semnalele din oglinzi

- colant negru-lucios pe dunga rosie de pe bara

Per total sunt multumit, are un look ceva mai agresiv, dar pe spate cred ca voi renunta la colantul de pe emblema, nu prea imi place...astept pareri :D

Poze [scuzati mizeria de pe masina, dar vremea este de vina :D ]:

post-49779-0-22905800-1292352458_thumb.j post-49779-0-98501800-1292352453_thumb.j

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Hmmm...pe spate e urat,in tot acel spatiu se vede ok emblema neacoperita.in rest,sanatate.si mai spala frate masina aia,nu iti e rusine?hahaha.

Brgds

Link către comentariu

Biiii, scoate colantul de pe masina si lasa-l doar pe ala de pe stopuri/semnale.

Daca totusi nu renunti la black-badges, macar scoate-l pe ala de pe dunga rosie...

Link către comentariu

Pe stopuri ai pus folie si ai decupat cercurile sau e folie peste tot?

Unde ai facut operatiunile?

Stopurile imi plac, fata imi place, emblema spate nu arata prea bine.

Spor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!