Jump to content

Golf 3/4 Cabrio

serafim_iasi

Postare recomandată

frumos cabrio...interesant motorul d pe ea care arata ca al meu de 1.6 8v 101cp AKS :vaidecapulmeu:

Ce greutate are ? Al meu cabrio are 1240kg ...

Link către comentariu

Nimeni pasionat de tuning sa-mi dea ceva sfaturi de calitate?

Pai , niste jante cu 9j spate si 7j fata ar da bine rau de tot (inafara de borbet A pe 16 care pe cabrio ating pe spate rau de tot , au alt ET , niste Borbet T cu buza polisata , are un prieten , mortal "incalta masina" sau daca nu , niste brock-uri ca ale mele) asta in primul rand.

Recomand niste stopuri clare modelul , cum il am eu pe golf , dau bine rau de tot pe cabrio (tot la prietenu asta al meu am vazut)

La capitolul faruri , ceva R32 look , o masca fara semn si cam atat , pleoapa bad-boy , ramane de discutat , depinde de tine cum iti place , dar fiind golf 4 cabrio nu prea ar da bine.

La interior niste inele cromate la ceasurile de bord si clima ar intregi mai bine definitia de golf4 si nu de golf3.

Si nu in ultimul rand , suspensie , reglabila eventual , una reglabila este vreo 1000 Ron si se monteaza foarte usor.

Mult succes cu masinuta , ai grija de ea bafta.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut. In primul rand felicitari pt masina asa frumoasa!

Al doilea rand...motorul asta de 2.0 e de Golf 3 si nu de Golf 4..mai exact de pe Golf 3 platforma americana...la ei e motorul asta cu admisia de aer in fata... Are tot 115cp ca si pe Golf 3, doar ca la Golfurile 3 editie europeana admisia de aer este in spate.... Cu ceva tuning la ea cred ca te pot ajuta si eu....

Id meu e s3b4s7i4n. Putem vb pe messenger mai lejer sa nu facem aici offtopic ;)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Potzi spune ca e un Golf 3 aproape 4. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...
serafim_iasi
Publicat (modificat)

:icon_cool:

Modificat de serafim_iasi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!