Jump to content

GOLF V R32

Rms32

Postare recomandată

Te astetapm la Arad :( Sambata la ora 11 la ponton la baza sportiva uta (sus pe mal in spate la liceul pedagogic) ;)

Link către comentariu

Solutia pentru R32 e kitul turbo sau biturbo :icon_thumright: Atunci o sa se miste asa cum trebuie :)

Link către comentariu

Frumoasa masina...daca nu ma insel am vazut bolidul prin Arad de cateva ori si odata erai cu masina langa mine la semafor... :huh:

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente...

Link către comentariu

Cred ca e senzatie, cu R32-ul. Mama, ce m-as da si eu odata cu unul, sa vad macar cum se simte.

Link către comentariu
Se vede ca ai "motoru' mare" ca indicatorul combustibilului te tradeaza :vaidecapulmeu:

De fapt e pe gaz si e full la gaz ca arata invers ..... oricum imi place comentul tau , foarte elocvent . multumesc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

o super masina, atat pot sa zic, pacat ca "alesii" nostri isi bat joc de noi, si asa o bijuterie e cam greu s-o ti la ce impozite au bagat, ce vei face ? :icon_thumright: o treci pe bulgari?

Cu consumul cum stai? cat ia in arad? si extern? O treci pe gpl? :) ...glumesc desigur

Link către comentariu
o super masina, atat pot sa zic, pacat ca "alesii" nostri isi bat joc de noi, si asa o bijuterie e cam greu s-o ti la ce impozite au bagat, ce vei face ? :RO flag: o treci pe bulgari?

Cu consumul cum stai? cat ia in arad? si extern? O treci pe gpl? :)) ...glumesc desigur

impozit 0 lei......persoana cu handicap ;)

extern intre 8 si 9 ....peste 9 mers pasibil de dosar penal

in arad am avut medie de 14 pe 1400 km doar in arad

octavian79 am luat warn pt detalii de genu in acest topic , dar dc ai vazut-o acolo ....acolo fiind site specializat in astfel de tranzactii ....no comment

;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Un frumos exemplar.Sa o alergi cu placere.Si sa ai grija de ea.

Pe alb ar fi mai frumos ??? Ma bate gandul rau de tot la o infoliere

Link către comentariu

Eu as face'o alb mat, mi se pare genial...

Uite cateva poze cu golf4 alb mat:

post-40430-1285802075_thumb.jpg

post-40430-1285802079_thumb.jpg

post-40430-1285802082_thumb.jpg

post-40430-1285802084_thumb.jpg

Modificat de opkbv
Link către comentariu

Doamen terminati cu prostiile si cu colantarile lasa masina asa cum e, ca e perfecta ;)

Link către comentariu

Nu o tigani cu colantare totala cum fac toti cocalarii. Deschizi usa si hopa..alta culoare. + ca arata urat la colturi si e doar e chestiune de timp pana incepe sa se decojeasca. Si sa nu zic ce fain o sa fie cand o sa vrei sa dai colantul jos...

Daca vrei sa ii schimbi culoarea profi, vopseste-o. Daca nu, las-o asa.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Nu face prostia asta. Nu o colanta. Las-o asa e superba. Am 2 prieteni care si-au colantat masinile nu au mai mult de 2 luni si deja se gandesc sa dea colantul jos pt ca au mici zgarieturi. Una din ele facuta la spalatorie cu carpa i-au lasat o dunga pe toata aripa. Las-o asa!

Link către comentariu

Nici nu am vazut ca tu despre folie vorbeai...intr'adevar ar fi de prost de gust. Dar raman la parerea ca VOPSEAUA alb mat ar face r32'u sa arate intr'un mare fel. In fine, stii cum e, gusturile nu se discuta :scratch:

Link către comentariu

Arata bestial masina in culoarea in care e acum!

De ce sa te legi la cap daca nu te doare?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!