Jump to content

GOLF V R32

Rms32

Postare recomandată

Arata bestial masina in culoarea in care e acum!

De ce sa te legi la cap daca nu te doare?

Pt ca e o culoare .... frumoasa dar prea comuna si de aceea ma gandea sa o fac alba

Link către comentariu

O masina superba, inca un vot contra autocolantului...

Incearca un photoshopat intai cu ce culoare ai dori sa pui pe ea, si daca tot vrei culoarea respectiva, vopseste-o, nu pune porcaria aia de autocolant..jignesti masina :icon_thumleft:

Modificat de Baghi
Link către comentariu

Daca nici albul nu e comun in perioasa asta, dupa ce toti aia carora le era rusine cu alb (ca de... era standard-culoarea saracului) ...

Link către comentariu

Mda cade varianta ,,vopsirea,, Multumesc de pareri , dar o pereche de S6 DRL se poate? cele originale bineinteles ( avand in vedere ca eu nu am proiectoare sper ca nu e foarte complicat de montat)

acestea din link http://www.geilekarre.de/upload/karre/1587529.jpg

http://i15.ebayimg.com/03/i/000/ea/a7/ec19_1_b.JPG

Modificat de Rms32
Link către comentariu

Parerea mea e una: ca si vopseaua din fabrica nu e nici o vopsea, oricat de meserias ar fi ala care o vopseste... Circoloco de acord cu tine. Unii platesc pe o culoare ca a ta si tu vrei sa o faci Candywiess care e gratis?!? Mi se pare aiurea. Ca sa exemplific ce a zis Circoloco... Un amic si-a luat un Citroen Berlingo nou petru muncitorii de la firma in valoare de 9000 de euro pe leasing. Dotari: AC Manual. Culoarea e bineinteles alb. :))

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

eu am masina negru mat foliata,la inceput toate bune si frumoase ..dupaia apar zgarieturi sau se dezlipeste pe la colturi cate oleak,ma gandesc sa dau folia jos si sa o vopsesc inapoi negru metalizat cum era inainte,sincer m`am plictisit chiar de negru mat,in concluzie n`o colanta ca o strici,las`o asa,masina oricum e super!

Link către comentariu
nu are rost sa i strici aspectu cu asa ceva . plus ca in timp apar probleme ..

Dc crezi ca aceste drl-uri ar strica aspectul? Si mai ales is curios ce probleme pot aparea

Link către comentariu

Dau foarte bine. Vezi ca @TIR avea asa ceva in magazinul lui online

Link către comentariu

Pune DRL-urile. Arata superb pe R32. Pe alte masini sunt oribile, dar pe R32 arata excelent :icon_cool: Si bineinteles sa iti pui originale de S6, nu chinezarii.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pune DRL-urile. Arata superb pe R32. Pe alte masini sunt oribile, dar pe R32 arata excelent :icon_cool: Si bineinteles sa iti pui originale de S6, nu chinezarii.

Trebuie putin ,,modificata,, bara si am renuntat la idee , :(

Link către comentariu

f frumoasa masina..sa ai noroc de ea!..si cati mai multi km fara probleme..p.s.-pe unde te plimbi cu ea?..ca nu am vazut-o prin arad...:)...sau nu umblu eu destul???..:))..bafta!

Link către comentariu

impozit 0 lei......persoana cu handicap ;)

Adica ai inmatriculato pe o persoana cu handicap?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!