Jump to content

GOLF V R32

Rms32

Postare recomandată

Salut ,dupa cateva bimere a venit randul vw si avand masini cu motoare maricele am prins aceasta ocazie si am achizitionat un golf 5 r32 an 2008 model usa destul de echipat , cutie dsg cu padele pe volan ,bixenon cu spalator faruri , dublu climatronic, senzor lumina si ploaie ,folie omologata , trapa , navigatie mare cu ipod in cotiera , volan multifunctional, piele , dublu climatronic , incalzire in scaune , jante aluminiu 18 inch , triple hella ( era necesar deoarece cele originale ,,cliponeau rosu ,,) si alte dotari ...etc

Masina tre sa recunosc ca mi-a lasat o impresie grozava la modul in care sta in viraje si franele brutale cat despre acceleratie ...ce sa mai...merge domle merge , pacat ca nu am facut prea multe drumuri cu ea sa va pot impartasi din experiente e a 2 masina si are doar 9600 km parcursi cu ea

post-55236-1282552701_thumb.jpg

post-55236-1282552711_thumb.jpg

post-55236-1282552721_thumb.jpg

Modificat de voinea
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos pentru cat timp zici ca o sa o ti! E o masina extraordinara pe care multi si-ar dori-o, inclusiv eu. Sunetul motorului cred ca e senzatie! Zicea cineva pe net la un review in state ca toba aia are unul dintre cele mai calumea sounduri stock.

Pacat ca e cam scumpa la intretinere (asta ma refer la impozit mai mult ca restul trec ele cumva). E model US din cate vad....

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina, am reusit sa ti-o admir si mai in detaliu (cand era la Mircea Anca de ai montat triplele :blah: ) si mi-a placut foarte mult. Poate vi si tu la intalniri vwforum :P eventual da-mi un tel si povesitm mai multe (0743.657.017 - Luci) . Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Salut ,dupa cateva bimere a venit randul vw si avand masini cu motoare maricele am prins aceasta ocazie si am achizitionat un golf 5 r32 an 2008 model usa destul de echipat , cutie dsg cu padele pe volan ,bixenon cu spalator faruri , dublu climatronic, senzor lumina si ploaie ,folie omologata , trapa , navigatie mare cu ipod in cotiera , volan multifunctional, piele , dublu climatronic , incalzire in scaune , jante aluminiu 18 inch , triple hella ( era necesar deoarece cele originale ,,cliponeau rosu ,,) si alte dotari ...etc

Masina tre sa recunosc ca mi-a lasat o impresie grozava la modul in care sta in viraje si franele brutale cat despre acceleratie ...ce sa mai...merge domle merge , pacat ca nu am facut prea multe drumuri cu ea sa va pot impartasi din experiente e a 2 masina si are doar 9600 km parcursi cu ea .

more pics

post-55236-1282552847_thumb.jpg

post-55236-1282553554_thumb.jpg

post-55236-1282553704_thumb.jpg

Link către comentariu

E super interiorul, iar capodopera e sub capota! :P

PS: In fiecare zi il am pe desktop, iar altii il au in curte. :blah:

Modificat de Kostas
Link către comentariu
E super interiorul, iar capodopera e sub capota! ;)

PS: In fiecare zi i-l am pe desktop, iar altii i-l au in curte. :P

Da , dar eu nu am curte :blah: si vreau sa imi fac ...am doar balcon

Cateva poze din inaintea infolierii ...are pachet geamuri albastre

post-55236-1282554317_thumb.jpg

post-55236-1282554361_thumb.jpg

post-55236-1282554404_thumb.jpg

Link către comentariu

Superba masina. Pacat ca e atat de mare impozitul :blah:

Sa o stapanesti sanatos.

De curiozitate, cat a fost masina?

PS: Am vazut ca pe net exista tutoriale de convertit unitatea mfd2 US in EU.

Link către comentariu
Superba masina. Pacat ca e atat de mare impozitul :P

Sa o stapanesti sanatos.

De curiozitate, cat a fost masina?

PS: Am vazut ca pe net exista tutoriale de convertit unitatea mfd2 US in EU.

Cat a fost nu va mai fi :blah: a fost multi bani si multa bataie de cap cu inmatriculatul , teste dinamice pe la bucuresti , oameni nebuni in rar , si fel si fel de taxe si tampenii .....

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari Remus pentru masina! Stiu ca a fost greu cu inmatricularea fiind catalogata EURO1 masina de cei de la RAR (!!) . Am ajutat si eu la reparatia masinii tale cu VINul meu de R32 DSG european

Link către comentariu

Ce pot sa zic.... oh boy oh boy oh boy :stupid: :salut: :icon_bounce: :) Am vazut masina in oras odata si m-am frecat la ochi... n-am vazut stickerul VWforum si ma gandeam ca nu e de-al nostru :)

Oricum frumoasa masina :wub:

Link către comentariu

Faina masina ! E super ! Pacat ca deja te gandesti sa o vinzi :icon_thumright:....

Link către comentariu
Stiu ca a fost greu cu inmatricularea fiind catalogata EURO1 masina de cei de la RAR (!!) . Am ajutat si eu la reparatia masinii tale cu VINul meu de R32 DSG european

Si in final s-a platit pt ea taxa de EURO1?!? Asta e o nebunie, fiindca taxa e uriasa asa.. E alt cod motor fata de cele europene? Astia de la RAR nu is normali...

Sunt faine geamurile albastrii... Pacat ca vrei s-o infoliezi.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
costyserbanescu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos . stiti cum pot sa fac sa intru si eu in posesia unui sticker VWforum :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masina si deosebita :)

Nu imi plac stopurile...daca puneai OEM de R32 european era :king:

Link către comentariu

Salut Remus,

in cele din urma te-ai decis sa-ti prezinti bijuteria de masina.

Pacat ca vrei sa o vinzi.

Link către comentariu

Dream car ... nu pot spera decat ca intr-o zi sa fiu si eu proprietarul unei bijuterii de genu` :)

S-o stapanesti sanatos si poate te razgandesti ... din mai multe motive ... printre care cele mai importante fiind pretul ( la care vei pierde destul de mult ) si alergatura care ai avut-o pentru inmatriculare.

Muuulti km turati fara probleme :))

Modificat de voinea
scos vand
Link către comentariu

Superb modelul,culoarea il prinde grozav,despre motor cred ca e avion

Totusi ma roade o intrebare...cum sa fie catalogata euro1?

S-au tampit cei de la r.a.r. ?

Link către comentariu
Superb modelul,culoarea il prinde grozav,despre motor cred ca e avion

Totusi ma roade o intrebare...cum sa fie catalogata euro1?

S-au tampit cei de la r.a.r. ?

A fost catalogat euro 3 nu euro1

Link către comentariu
Cat te-a costat taxa de inmatriculare cu norma "Euro 3" desi ea este Euro 4 ?

Am gasit o portita in sistem si ...... dar normal era 10300 euro sau ceva de genu plus inca aprox 1000 euro testul dinamic plus alte taxe pe la rar carte etc

Traim intr-o tara minunata nu?

Link către comentariu
  • Administrator

asa patesc toate masinile de state din pacate. Si 1.8Tul de pe A4 si Passat (si au venit masini bune de state si culmea chiar acelasi cod motor ca europa) si le-au pus non-euro sau euro 1 initial la RAR :(

Tu esti din Bucuresti sa inteleg ? Daca da poate ne intersectam candva cu cele doua Ruri (duminica la intalnirea de la sala polivalenta ? - eu cam ajung la una dintrei intalniri de la sala)

Link către comentariu
asa patesc toate masinile de state din pacate. Si 1.8Tul de pe A4 si Passat (si au venit masini bune de state si culmea chiar acelasi cod motor ca europa) si le-au pus non-euro sau euro 1 initial la RAR :(

Tu esti din Bucuresti sa inteleg ? Daca da poate ne intersectam candva cu cele doua Ruri (duminica la intalnirea de la sala polivalenta ? - eu cam ajung la una dintrei intalniri de la sala)

Multumesc de invitatie , din pacate sunt aradean . Ar fi fost o placere sa pot cumula ponturi si sfaturi de vw ( fiind primul vw al meu) dar serviciul ma cam subjuga , poate reusesc sa merg sambata la intalnirea de la arad

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!