Jump to content

VW GOLF 4 1.4 16 V

artcafee

Postare recomandată

stie cineva ce diametru aer teava de evacuare pentru motorizarea mea ? (vreau sa pun una de la magnaflow la pret bun si nu stiu daca se potriveste la diametru)

Link către comentariu
  • 6 months later...

Scuzati de pauza dar din cauze financiare nu s-a mai intamplat nimic nou pana azi cand se facu lumina pe strada mea pentru ca am gasit jantele mult cautate si dorite, dupa lungi lungi cautari.

DSC_2059.jpg

DSC_2062.jpg

Daca are cineva idee unde pot gasi acele capacele originale din mijlocul jantei sa imi dea de stire.Caci am cumparat aftermarket si nu se potrivesc.

Scz de poze dar nu am avut cand sa fac cu prima ocazi postez niste poze mai ok

Am ca am scapat de o investitie urmeaza restu :))

Link către comentariu

Arata bine masina,daca mai vopsesti si bandourile e si mai bine.Autocolantul ala de carbon din interior cum l-ai pus si de unde l-ai cumparat?E foarte bine cu dala mai ales ca la mine sa luat aproape toata vopseaua caucicata si se vede foarte urat

Link către comentariu

Ma gandeam sa vopsec bandourile si manerele sa o fac "pacific"(vreau ca la final sa arate ca in poza de mai jos) dar la pretul de 7 mil doar asta am zis pas si sa mai stau putin si o vopsesc toata,dau un ban dar e treaba facuta bine.

dsc00445r.jpg

Autocolantul e de la cineva din BR care se ocupa cu asa ceva ... si erau niste bucati ramase de la colantari de capote,haioane,etc.Deci nu am dat cine stie ce pe autocolant.

El se aplica si modeleaza la cald ... asa ca am incercat cu un feon dar nu era destul de puternic.Asa ca m-am dus in casa si pe masa din bucatarie, cu multe brichete la indemana incalzeam si modelam cm cu cm,a durat cateva ore dar s-a rezolvat.

Aveam de ales intre vopsea sau autocolant caci si la mine se cojise mai tot ... am ales varianta mai usoara din cate se vede.

Modificat de artcafee
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

arata bine masina, ar da mai bine cu bandourile vopsite si eu le-am vopsit si sunt multumit

daca mai vrei scaune recaro ti-am pus poze in aria "cumparari"

multi km fara probleme

Link către comentariu
  • 1 year later...

New stuff,a trecut anu si multe schimbari au avut loc,detalii mai multe curand.

399385_441506219203993_2047718215_n.jpg 032.jpg 025.jpg

314089_445062082181740_741373107_n.jpg

Dupa care

020.jpg 023.jpg 030.jpg

002.jpg 024.jpg

In zilele ce urmeaza ne punem iar pe treaba la interior.

Modificat de artcafee
Link către comentariu

La interior vreau sa schimb scaune/bancheta/tapiterie plafon/pedate/manson schimbator si inca vreo 2-3 chestii minore.

Nu am dat lac pentru ca ieseau prea lucioase si oricum vopseaua are ceva lac in ea.

Link către comentariu

Recaro da :icon_cheesygrin: ,plafon negru nu am gasit,am gasit tot crem dar intr-o stare mult mai buna ca al meu,manson piele cu cusatura rosie iar pedale si footrest nu am gasit de tt am gasit de R ... dar sunt prea scumpe asa ca mai astept putin la capitolul asta. :dry:

Link către comentariu

pe la 300 lei te duc pedalele si footrest-ul.

plafonul negru merge vopsit dar implica vopsirea si celorlalte piese sau cumpararea lor negre (parasolare,lampi,stalpi,manere)

de ce nu il cureti pe al tau...sau stare proasta te referi ca e ars,rupt?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a fost vanduta fara a mai apuca sa fac modificarile dorite,rog un moderator sa inchida acest topic.

Link către comentariu

Soon to come new ride ... un mic tease mai jos :

passat.jpg

Modificat de artcafee
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!