Jump to content

VW GOLF 4 1.4 16 V

artcafee

Postare recomandată

Salut all,

Sunt un proaspat propietar un unui VW GOLF Mk4

Ea are o vechime de aprox 11 ani fiind fabricata in anul 1999 si are urmatoarele "accesorii" :

-Culoare rosie (dar la cati ani are cred ca cere un nou strat de vopsea)

-Motor 1.4 16v (cu vreo 75 de caluti)

-Jante din nefericire 15" din otel cu capace,

-Abs,Ac

-Carlig tractare :D

-Oglinzi electrice,incalzite,heliomate,

-Toate geamurile electrice,

-4 AirBag-uri

Si lista poate continua cu dotarila dar nu stiu cat de mult conteza

Modificari efectuate pana acum:

-schimbat becuri pozitie+numar+plafoniere cu leduri SMD

-xenon h7 6000K

-H.U Blaupunkt Sandiego (nu e cine stie ce dar isi face treaba)

-Difuzoare pe usile din spate DLS Classic K6

-statie auto Blaupukt Velocity + tun de bass de la Pioneer (imi scapa modelul)

-Schimbat culoare leduri bord (tot ce e albastru in alb adica audi look)

-suport pahare fata-spate

-cotiera fata oem

Pe viitor imi doresc sa :

-faruri+stopuri aftermarket (nu am un model in minte)

-pun folie geamurile din spate+luneta

-folie negru mat pe plafon

-schimbat grila si inlocuit cu bad boy look

-scos sigla vw + mecanism deshidere portbagaj

-jante

Si cam atat pentru ca sunt foarte multumit de felul in care se prezinta masina,

Viitoarele modificari le voi face in timp in functie de cum vine salariu :)

Cateva poze :

lnkhJ.jpg

lnrM9.jpg

lnJe9.jpg

ln_H9.jpg

Deocamdata cam astea sunt pozele salvate in calculator promit ca o sa fac mai multe si o sa le uploadez

Modificat de artcafee
Link către comentariu

sticker fie iei sablonul si te duci la un magazin care are colantare si iti taie ei cateva fie vii la intalniri si poate are vreun membru in plus.

cati km are?

carligul de tractare il pastrezi montat?

asteptam poze cu interiorul,ti-a iesit bine cotiera?

Link către comentariu

Aha da am vorbit cu cineva si a zis ca ma ajuta

Da fii sigur ca la intalniri voi veni :D

Cand am luat-o avea 137.000 acum am sari putin peste 143.000 (am fost la Scorpion reprezentant VW pe tester in Focsani si au zis ca sunt Km reali)

Cat despre carlig chiar nu stiu ce sa fac m-a ajutat pana acum in 2 mici tamponari dar cand ma uit la ea si vad carligu ma zgarie pe retina.

Da cotiera a iesit bine ca am facut rost de ea de pe un Golf avariat

Link către comentariu

Bine ai venit in club!!! Foarte frumoasa masina felicitari pentru achizitie sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos fffff multi Km fara probleme!

Frumoasa "foc"! Asteptam pozele cu interiorul! :D

Link către comentariu

frumoasa masina si vad ca ai planuri mari cu ea. daca tot vrei sa ii pui colant pe plafon eu zic ca cel mai bine ar da negru lucios si nu negru mat

Link către comentariu

Mersi mult baieti ma bucur ca sunt membru.

Poze cat de curand

@ovidiu89 am vazut in CT un Mk4 rosu cu plafonul negru lucios si parca nu avea "lipici" adica nu imi placea cum venea pe masina,dupa care la cateva zile am vazut un passat cu plafonul negru mat si venea mai bine.Dar nah sa ajung la baieti cu autocolantul si sa vad ce zic si ei mersi oricum de sfat

Si multi km va doresc si voua :)

Modificat de artcafee
Link către comentariu

Scuzati de intarziere dar am eusit sa fac cateva poze cu noile modificari:

-folie geamuri spate+luneta

-paravanturi fata

-semnalizari aripi innegrite

YfjWA.jpg

YgvLS.jpg

RNN8J.jpg

qt0KA.jpg

Ygyg0.jpg

Am uitat sa fac la interior dar in schimb am gasit una dinaintea schimbarii luminii ceasurilor

qtddi.jpg

O sa adaug mai multe zilele astea dupa ce foi reusi sa innegresc stopurile si voi pune folie pe stalpi

Mie chiar imi place cum au iesit micile modificari de astazi astept si pararile voastre fie pro fie contra

Modificat de artcafee
Link către comentariu

eu zic sa pui jantele pe primul loc in "to do list", o sa schimbe aspectul intr-un mare fel...

imi place foarte mult culoarea si faptul ca pare foarte ingrijita... s-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

bine ar fi daca ai da jos literele de pe haion,clean look all the way ;)

Link către comentariu

@ www_ionut_ro da sunt pe to do list dar nu gasesc modelul care imi place la un pret acceptabil.

Poza cu modelul care imi place :

Dxev9.jpg

+ ca acum a trebuit sa schimb distributia+revizie si mi-a cam golit buzunarul :)

@ TIBI_84 am vorbit cu cineva la un service care sa ma ajute sa fac un clean look pe spate (scoatere litere,sigla si maner) dar este plecat in concediu si cand revine ne punem pe treaba :huh:

Modificat de artcafee
Link către comentariu

Modelul se numeste pacific , jantele fiind pe 16" :P Frumoas masinutza, fa-i bandourile rosii :)

Link către comentariu

@ RedFighter da stiu modelul dar nu le gasesc la un pret convenabil :Driver:

cat despre bandouri nu stiu ce sa zic,vroiam la un moment dat sa le fac rosii dar din lipsa de fonduri am last-o balta.

Mersi oricum de sugestie :biggrin:

Link către comentariu

Frumusica roscata.

Modelul de jante de mai sus s-a pus pe echiparea Pacific si se cheama Route 66 si sunt facute de Borbet daca nu ma insel si sunt pe 16.

Ca sa nu se considere ca fac reclama ascunsa si sa fiu sanctionat de catre moderatori iti recomand ca si jante pe 16 care sunt mult mai reusite decat Route 66, modelul BBS Montreal 2.

Ai si un pm de la mine referitor la un set de jante.

Link către comentariu

Dap stiam ca pe pacific sunt pentru ca mai am in familie un Mk4 (al mamei) care e echiparea pacific dar nu vrea sa imi dea jantele asa k trebuie sa le cumpar :icon_redface:

5GxH0.jpg

Dar nu le gasesc sub 250E(echipate) pe cand eu nu am nevoie de cauciucuri (am vreo 3 seturi de vara si 2 de iarna pe 16")

Cat despre modelul Montreal e ok dar nu pe placul meu de la BBS mai mult imi place modelul BBS RK

L.E mersi de PM,frumoase jantele dar nu le pot permite ;))

Modificat de artcafee
Link către comentariu
  • 1 month later...

Haideti ca nu am mai dat nici un semn din lipsa de timp dar ... au aparut mici retusuri la masinuta (dar din lipsa de fonduri s-a amanat achizitioanarea de jante) de genu :

Autocolant pe stalpi :

gkehr.jpg

O grila fara sigla :

gkqL9.jpg

Un parasolar :

gkvKr.jpg

bINuJ.jpg

Putin autocolant carbon la interior :

bIDw9.jpg

bIG0i.jpg

Si cd-player NOU+ ceva carbon pe consola :))

gkSbJ.jpg

aaaa... si sa nu uitam cea mai importanta modificare Sigla 4 tuning :icon_cheesygrin::lol:

gkZG9.jpg

Cum vin fondurile vor veni si modificari noi

Modificat de artcafee
Link către comentariu

vezi ca spatiul de depozitare de deasupra cass-ului sta invers... gurile alea de aerisire stau pe partea de sus :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

@ Circoloco da stiu dar din pacate cd-player-ul nu a incaput decat in partea de jos si tavita sus (adica o rocada intre ele) si din cauza asta tavita a trebuit montata invers (cel putin la mine nu a vrut sa intre normal cu gaurile in sus) ... dar o sa ii fac un covoras :icon_cheesygrin:

Modificat de artcafee
Link către comentariu

E imposibil sa nu-ti intre.

La golful meu(fosta masina) le-am pus in ambele feluri si intra perfect si normal.

Link către comentariu

@ TIBI_84 o sa incerc maine

Cand am montat cd-player-ul era tarziu (dupa o zi de aplicat autocolant pe diverse) si nu am avut rabdarea de a incerca incet incet sa o pun cum trebuie

Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente, dar baga niste poze cu ceasurile din bord dupa modificarea ledurilor albastre cu cele albe :D

Link către comentariu

@ MariusAP

Ca bine zici chiar nu am pus nici o poza

Prin pc vad ca nu am o sa incerc sa ii fac cat mai curand

LE:

@ dumitruvlad mersi

Modificat de artcafee
Link către comentariu

Frumusel golfuletul dar cum au zis si persoanele de mai sus cere neaparat jante de aliaj, pe 16 la motorizarea ta cred ca ar fi compromisul ideal(nici 15 ca sunt prea mici si nici 17 ca o sa chinui saracuta masina).

Astept o poza cu luminile interioare schimbate la ceasuri din albastru in alb ca ma tenteaza si pe mine sa fac pasul asta sa le fac din rosii in alb doar la ceasuri.(unde ai facut modificarea asta si cat te-a costat?)

Spune-mi te rog toate aplicarile de colant le-ai facut tu sau le-ai facut la vreun centru de colantat prin Galati?

Vad ca arata bine grila mea fara emblema :wub: (in caz ca nu ti-ai dat seama de la mine o ai, ce mica e lumea ;) ), dar cum ti-am zis si pe mess recomand sa colantezi marginile de langa faruri ale barii in negru mat ca o sa arate mult mai bine.

Recomand de asemenea sa renunti la scrisul de pe haion cu Golf, sa renunti la carligul de remoracare sau macar la plasticul ala alb cu Mitsubishi ca arata urat si mai ales la manerele cromate ca a trecut de mult vremea lor.

Link către comentariu

Salut Auras =)) chiar ca e mica lumea

Da pe 16 caut ceva in genu Ga08r.jpg

La bord o sa ii fac mai pe seara si da la cineva din GL a fost 150 ron

Cat despre bord eu m-am chinuit 2 zile =)) (neavand pistol cu aer cald sau feon mai puternic am folosit multe brichete =)) )

Grila ... offf grila cat m-am chinuit sa o pun (nu avea clemele jos .... etc) o sa ma pun zilele astea sa vad cum af veni cu autocolant geru langa faruri

O intrebare de baraj daca dau jos literele ramane lipici (daca da cu ce il pot da jos in afara de o lama? ) cat despre manere au zburat repede

Modificat de artcafee
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!