Jump to content

VW Golf 5 1.9 TDI

Andrei AXN

Postare recomandată

@stefan z Cauta pe forum si vei afla multe detalii despre resoftari/chiptuning pentru modelul tau de masina.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

62

• rex

9

• lucian_90tud

7

• Sor!n

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai scriu si eu cate ceva pe acest topic: masina a ajuns la aproximativ 50000 km, se comporta foarte bine, consumul este foarte mic, sunt extrem de multumit de modelul VW Golf, atat de cel de 1.6 cat si de 1.9 TDI.

Nu a mai aparut nicio modificare intrucat, mai mult ca sigur, masina o voi scoate la vanzare in scurt timp. Voi face topic la vanzari de masini si aici pe forum.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Vreau sa cumpar o alta masina, de preferat tot diesel, putin mai puternica, tot hatchback.

Inca nu m-am hotarat ce voi alege, ramane de vazut dupa ce vand masina actuala. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp masina a ajuns la 54.000 km. Am cochetat o perioada cu ideea de a vinde masina si de a cumpara altceva, pana la urma nu am rezolvat nimic. Gasisem o masina care imi placea, nu am reusit tranzactia si pentru moment sunt in standby.

Sincer sa fiu, nici nu prea stiu ce masina vreau, ma tenteaza un Golf 6 dar parca nu imi vine sa iau al 3-lea Golf, Audi A3 iese din discutie din cauza pretului mare si nu ofera mare lucru peste Golf, mai am cateva modele non VAG care imi plac dar nu am gasit ceva la care sa ma opresc. :screwy: Mai vedem, nu ma grabesc si nu ma arunc sa cumpar ceva si apoi sa nu-mi placa.

Rotile raman de vanzare pentru moment, in cazul in care nu mai schimb masina le voi pastra.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut,

Frumoasa si aranjata masinuta ta.Spune-mi si mie te rog de unde ai luat fusta spate si la ce pret.

km cati vrei tu ca planuri sunt multe.

Drive safe

Link către comentariu

Multumesc pentru urari!

Pe spate am fusta originala de Golf GTI vopsita in culoarea caroseriei. Se poate cumpara de la orice reprezentanta si costa in jur de 350 RON.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :icon_thumright: . Jantele vin la fix, atat ca design cat si culoarea ce se potriveste cu cea a caroseriei. Suspensia chiar face sa para masina inchegata. Eu cochetez cu ideea de arcuri Eibach Sportline.

La 54000km e inca tanara, in floarea varstei ;) , eu zic sa o mai alergi putin :)

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Salut Andrei si multumesc de raspuns.

Poti sa ma mai ajuti cu ceva?

As vrea sa montez si eu o fusta spate GTI.Problema e insa la evacuare,eu am 1.6 si iesirea din toba e cumva in jos.

Ar trebui sa schimb toba finala ca sa pot pune tipsuri sa arate frumos??? Ca eu asa ma gandesc.

Multumesc si astept un raspuns

Drive safe

Link către comentariu

Se pot monta fara probleme tipsuri la evacuare. Se taie partea care iese din toba finala si se monteaza tipsurile noi. Ca sa iasa bine trebuie sa apelezi la o firma de specialitate. Da un search pe forum si o sa gasesti toate detaliile despre spoiler spate + tipsuri.

Link către comentariu

M-am hotarat! De astazi masina este de vanzare. :icon_cheesygrin: Momentan am pus-o doar pe forum dar voi pune anunt si pe site-uri de specializare.

Link către comentariu

Inca nu m-am hotarat ce voi cumpara. S-ar putea sa iau o masina ieftina (aprox 5-6 mii EUR) si mica, voi cauta cea mai buna varianta la momentul respectiv.

De curand am achizitionat un teren si la primavara ma apuc de constructia unui imobil si va fi nevoie de fonduri mari.

Nu ma grabesc cu vanzarea Golfului, cand se va ivi ocazia o voi vinde si voi cumpara altceva. :icon_cheesygrin:

Pana atunci va fi utilizata si intretinuta corespunzator.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cu parere de rau ieri m-am despartit de masina. Am folosit-o 1an si 3 luni si aproximativ 32000 km fara sa am vreo problema.

A ajuns pe mana unei doamne si sper sa aiba grija de ea.

Ma declar foarte multumit de cele 2 VW Golf 5 pe care le-am avut, atat de cel pe benzina cat si de cel diesel.

Saptamana viitoare sper sa reusesc sa-mi cumpar o masina, iar pe viitor e posibil sa mai deschid un topic al unei masini din grup.

Avandin vedere ca masina s-a vandut, rog un moderator sa inchida topicul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!