Jump to content

VW Golf 5 1.9 TDI

Andrei AXN

Postare recomandată

Multumesc pentru aprecieri baieti!

Si mie imi place cum a iesit masina, abia astept sa ii pun si folie.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

62

• rex

9

• lucian_90tud

7

• Sor!n

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai scriu si eu cate ceva in acest topic: intre timp, masina a ajuns la aprox 36000 km, se comporta foarte bine iar consumul este foarte mic.

De cand am trecut la rotile de iarna cu anvelope 195/65/15, masina a devenit mult mai confortabila, acum pot merge linistit si prin oras.

Suspensia se comporta bine, nu bate, nu troncane...pana acum sunt multumit (sunt curios si eu de fiabilitate).

In caz ca o sa fie zapada mare, voi fi nevoit sa ridic masina pentru ca este foarte joasa si nu vreau sa lovesc spoilerele fata si spate.

Nu am apucat sa ii pun folie sau sa mai fac alte modificari, dar la primavara vor mai urma unele chestii pe care mi le doresc:

- folie

- un sticker vwforum :D

- soft

- praguri GTI (acum trebuie si vopsite)

- simt nevoia unor faruri mai bune dar nu prea ma indur sa dau atatia bani pe Hella Xenon Look si alte variante nu imi plac

- mai am cate ceva in minte dar sunt destul de scumpe si nu stiu daca le realizez

Cheia masinii a primit si ea un cadou de sarbatori. :icon_thumright: post-6569-0-54033700-1292153529_thumb.jp

Va doresc sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai pun si eu 2 poze cu masina de la intalnirea aniversara VWforum + o poza cu masina curata...

post-6569-0-88434800-1295108270_thumb.jp

post-6569-0-11088000-1295108278_thumb.jp

post-6569-0-69085800-1295108352_thumb.jp

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Revin si eu cu informatii nu tocmai placute...am avut si eu un mic incident cu masina miercuri noapte.

Mai pe scurt, la o trecere de pietoni l-am lovit usor pe un tip cu un Logan. Impactul a fost la viteza mica, masina fiind foarte usor lovita.

Daune: grila fata cu un piciorus de prindere rupt, prinderea de la emblema cred ca s-a rupt pentru ca am pierdut-o in drum spre casa, numarul sifonat, bara fata zgariata.

Cu ocazia asta cred ca voi pune o grila fata mai frumoasa sau poate chiar badgeless...o sa vad care imi place.

Link către comentariu

Imi pare rau pt incidentul avut..parca de fiecare data cand intru pe forum ma astept sa mai vad cate o masina sifonata si nu inteleg de ce toti o patim in perioada asta(si pe mine nu demult m-a lovit cineva in spate..)

Da-mi te rog pe pm eventual niste detalii despre tips-urile pe care ti le-ai pus..eventual cat au costat unde le-ai montat.. multumesc!

Link către comentariu

Nasol domnu. Numai vesti rele :(.

Referitor la grila fata, eu te-as sfatui sa te uiti la colegul Acidutzul. Mie imi place mult grila lui :).

Sanatate si spor!

Link către comentariu

Si eu ma oftic asa putin dar asta e...neatentia + mazga = love. :blah:

Nu fac conversia la fata de GTI din mai multe motive: bara fata nu are nimic (este foarte putin zgariata) si nici nu vreau sa fac masina GTI-look pentru ca nu trebuie sa fie confundata cu un GTI.

@rex La grila aia Caractere ma gandeam. Imi place foarte mult si am vazut la un vecin o grila identica si care costa extrem de putin(cred ca este copiata dupa cea Caractere).

Momentan nu am timp sa o repar, o sa-i pun emblema la loc, iar de vopsit mai tarziu putin...sa dea caldura.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi am trecut la rotile de vara si am facut si cateva poze.

Saptamana asta vreau sa o bag in service sa o repar dupa incidentul din iarna. Trebuie sa vopsesc bara fata si sa ii schimb grila centrala care are niste cleme rupte.

M-am gandit sa elimin bandourile de pe bara fata si poate sa astup si adancitura din locul unde se pune numarul. Am atasat o poza cu o bara de genul asta (eu pun grila fata cu emblema).post-6569-0-01283400-1300050609_thumb.jp

Ce parere aveti? Ar arata bine sa elimin bandourile? Ma gandesc ca ar arata ciudat...si trebuie sa iau o hotarare pana marti.

post-6569-0-93643600-1300050314_thumb.jp

post-6569-0-63433700-1300050323_thumb.jp

post-6569-0-41417700-1300050332_thumb.jp

post-6569-0-28929300-1300050340_thumb.jp

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Ar arata bine cu bara fata clean-look :D Pentru bandouri ai ceva de munca.

Pana una alta, scoate suportul la numar de pe spate :blah_:

Link către comentariu

Foarte bine arata masina cu suspensia si rotile acestea!! :)

Sa o stapanesti sanatos!

Eu sunt pentru CLEAN-LOOK! ;) Cum a spus si colegul de mai sus.. fa ceva cu suportul de pe spate. Vad ca rama neagra e deja stearsa, tocmai bun de lipit!

Bafta!! ;)

Link către comentariu

Voi lipi ambele numere cu banda. Astept sa primesc un numar nou pentru fata pentru ca pe acesta l-am sifonat, iar dupa ce vopsesc bara lipesc ambele numere.

Cu bara fata nu stiu ce sa fac, ba zic ca elimin bandourile ba ma razgandesc...sa vad ce dispozitie am in ziua cand duc masina la service. :D

Saptamanile astea as vrea sa ii fac soft, inca nu m-am hotarat la ce firma, tot citesc feedback si ma documentez. Daca aveti recomandari argumentate, va rog sa mi le comunicati si mie.

Va multumesc pentru aprecieri!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Suspensia se comporta normal, am trecut iarna fara sa mai modific inaltimea masinii. Am facut in jur de 13000 km de cand am suspensia si totul este ok. Si eu sunt curios cat o sa tina...eu oricum merg pe drumuri bune si am grija sa nu dau in gropi sau denivelari mari.

Chiar ieri mi-au ridicat colegii de la service masina pe elevator si am verificat tot ce tine de suspensie si articulatii, totul se comporta normal si nu exista nicio problema.

Saptamana trecuta i-am facut geometria si am montat volanul de GTI. :lol:

Peste 2-3000 km urmeaza sa ii fac revizia si voi trece pe ulei Motul. Am pus la Audi acum 2 saptamani si se comporta foarte frumos motorul, merge mai rotund si este putin mai silentios.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Suspensia mi se parea atractiva, mai ales din prisma pretului! Tu ai schimbat si respectivele bielete sau doar suspensia?

Link către comentariu

Nu am schimbat bieletele pentru ca nu am lasat-o chiar asa de mult incat sa fie nevoie. Pretul pentru aceasta suspensie este mai mult decat ok si se comporta destul de bine.

Am mai condus pe alte masini (BMW E36): suspensie KW reglabila pe inaltime si pe alta masina suspensie FK fixa.

KW-ul se comporta foarte ok, este mai rigida decat ce am eu dar pe denivelari se comporta mai bine...FK-ul nu mi-a placut deloc...este rigida si masina topaie rau pe drum.

Nu pot sa fac o comparatie obiectiva pentru ca masinile sunt diferite si rotile sunt diferite de ce am eu.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Uite ca volanul nu l`am remarcat cand ne`am intalnit Andrei ! :(

Mi`a placut tare mult cum este asezata masina acum si clar o sa`mi pun si eu la fel :blah_:

Cat despre soft ... ti`am spus eu am de la TCM, fac 2 ani in vara cu el si nu am avut nici`o problema.

Link către comentariu

Eu am chiptuning tot la TCM si am fost si sunt foarte multumit. L-am facut la 1.343km si acum masina are 30.050km. In 2 luni fac 3 ani de cand il am.. N-am avut absolut nicio problema.. :)

Link către comentariu

Te-am vazut azi pe centura spre otopeni. Mergeam in paralel si eram cu Q7-le, asa ca salutare aici. Iar masinuta, arata muuult mai bine live decat in poze.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri!

@micnea Acum imi aduc aminte ca am mers paralel cu un Q7...te salut si eu aici. :icon_thumright:

Referitor la soft...o sa vina si el...mai prospectez putin piata si iau o decizie.

Prioritar este sa o las la service sa ii vopsesc bara si grila fata, apoi mai modificam una-alta.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pt soft trebuie facuta cu fibra de sticla... Iar pe urma sa ii faci cu kit sa netezesti... ASta vreau si eu sa fac....

Link către comentariu

Soft=resoftare=remapare=chip tuning :D El la asta se referea prins soft.

Link către comentariu

Multumes Circoloco pt explicatii.

Referitor la bara fata, m-am hotarat: o sa ramana cu bandouri, nu o mai fac clean...voi pastra look-ul de acum al masinii, iar in cazul in care gasesc o buza Individual la un pret bun o voi achizitiona.

As vrea sa cumpar si pragurile de GTI ca sa completez exteriorul masinii, dar momentan nu exista fonduri pentru asa ceva...poate pe viitor.

Vreau sa imi activez si eu cateva functii la masina: cornering la proiectoare, coming home si pozitiile US style

Se pot face la masina mea fara sa fie nevoie sa schimb ceva?

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Nu am apucat sa imi spun parerea dar personal imi place mai mult cu bandouri (bineinteles in culoarea masinii). Doamne fereste sa te atinga unul in colt si stai ca iti crapa fibra, chitul etc. Si treaba asta cu clean look la bari, bandouri e cu dus si intors. Personal imi creaza impresia ca masina va semana cu un OU devenind toata rotunda :).

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ieri am lasat in sfarsit masina in service pentru a-i vopsi bara fata, aripa din staga (avea o mica indoitura) si am cumparat o grila normala care se vopseste si ea.

Pana la urma am renuntat la ideea de clean look si voi lasa masina cu bandouri si grila fata normala.

Mi-am luat si o placuta de inmatriculare noua pentru ca cea veche este sifonata si arata urat.

Saptamana viitoare voi face revizia de 45.000 km.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!