Jump to content

VW Golf 5 1.9 TDI

Andrei AXN

Postare recomandată

Ieri am reusit sa montez si eu suspensia. Nu am coborat-o foarte mult pentru ca folosesc masina zi de zi si trebuie sa fie si practica.

Desi am avut momente in care nu am mai vrut sa o montez, pana la urma am ales sa o montez si nu imi pare rau.

Masina s-a schimbat foarte mult in bine, am alergat-o putin aseara sa vad cum se comporta si sunt multumit...nu se mai apleaca pe curbe, la franare simt o imbunatatire iar la schimbarea treptelor de viteza nu se mai ridica de bot.

Ma asteptam sa fie mai dura, dar este foarte ok. M-am dus special pe un drum mai prost (denivelat) si se poate conduce in conditii decente, cu viteza mult mai mica intradevar. Am trecut si peste cateva speedbumpere sa-mi fac o parere.

Per total sunt multumit, ramane de vazut cat de fiabila va fi.

O sa revin cu mai multe poze.

post-6569-1285223932_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

62

• rex

9

• lucian_90tud

7

• Sor!n

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt foarte multumit de cum se comporta masina cu suspensia TA Techinx.

Vreau sa o mai cobor putin atat pe fata cat si pe spate.

Am montat si numarul pe fata fara suport si i-am sters si banda neagra.

Pun cateva poze facute in parcare la serviciu:

post-6569-1285780889_thumb.jpg

post-6569-1285780898_thumb.jpg

post-6569-1285780905_thumb.jpg

post-6569-1285780914_thumb.jpg

post-6569-1285780921_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Bravo man! Arata foarte bine! Parca, totusi, ai putea sa o ridici de spate sau sa o mai cobori in fata.

Spor!

Link către comentariu

Inca o dovada ca jantele si suspensia schimba enorm look-ul unei masini :icon_thumright: . Ma bucur ca nu ti se pare prea tare suspensia.

Link către comentariu

@rex Am lasat-o mai mult de spate si mai putin de fata pentru ca vreau sa fie masina dreapta, sa nu mai fie "picata in bot". O sa mai umblu putin la reglaj, o mai cobor de fata si putin de tot de spate.

M-am obisnuit cu duritatea suspensiei si imi place mult mai mult decat cea de fabrica. Chiar si la denivelari, mi se pare ca amortizeaza mai bine, este mai ferma. Stabilitatea s-a imbunatatit considerabil, imi place cum se comporta si sunt foarte curios cum merge o masina cu o suspensie gen B16, KW V1 sau alte marci/modele renumite.

Referitor la fiabilitate, eu sper sa tina destul de mult pentru ca merg pe drumuri bune si nu o distrug prin gropi sau denivelari mari.

Multumesc pentru aprecieri.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi am comandat si eu fusta spate GTI, trebuie sa imi ajunga zilele urmatoare.

Va fi vopsita in culoarea masinii, dar cu difuzorul negru. Odata cu ea voi vopsi si fusta fata.

Masina se comporta bine, ambreiajul functioneaza perfect iar suspensia imi place in mare masura desi as fi vrut-o putin mai rigida. La inceput era ok dar acum ori m-am obisnuit eu cu ea ori s-a mai lasat putin.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Felicitari pentru toate upgrade-urile! Arata foarte bine, ba chiar excelent cu suspensia asa si cu jantele acestea. Pana la urma o sa ii scoti tips-urile afara odata cu fusta de GTI nu?

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri Calin. Si masina ta e super! :D

Dupa ce pun fusta de GTI o sa-i pun si tipsuri...doar nu las gaura in bara. :D

Link către comentariu

Arata foarte tare cu suspensia asa numai ca nu stiu cat de mult va tine sau cat de sigura este, este inca fara feedback pe niciunde acest gen de suspensie...

Bafta!

Link către comentariu

@gabriel Multumesc pentru aprecieri. La ce te referi cu suspensia sigura? :huh:

Eu sunt multumit de comportament pana acum, am facut aprox. 2500 de km cu ea. Masina sta mai bine pe drum comparativ cu stock, nu se aud zgomote ciudate, nu am sentimentul de nesiguranta cu ea. Si mie imi era teama ca o sa fie teapa, dar pana acum este peste astepterile mele. Daca ma tine 60-70k km ma declar foarte multumit la banii care i-am dat pe ea.

@Golfulica Multumesc! Fusta de GTI + tipsurile trebuie sa iasa bine. Am experienta de la celalalt Golf pe care l-am avut.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Astazi a sosit spoilerul spate de GTI si mi-am dat seama ca am uitat sa comand capacelul de la carligul de remorcare. :D

Luni o sa-l duc la vopsit impreuna cu spoilerul fata iar vineri o sa le montez si poate reusesc sa pun si tipsurile.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pun si eu o poza cu ultima achizitie. Trebuie sa fac rost de comenzi si sa-l montez, sper ca saptamana asta.

post-6569-1288164834_thumb.jpg

Link către comentariu

O sa ajungi la valoarea fostului Golf doar ca acum beneficiezi de consumul Diesel :icon_thumright:

Link către comentariu

Revin cu cateva poze cu spoilerul spate GTI + tipsuri si cu spoilerul din fata vopsit in culoarea caroseriei.

Volanul nu am reusit sa il montez, astept sa fac rost de comenzi si voi reveni cu informatii.

Vreau sa ii pun si folie pana la sfarsitul anului.

Astazi am trecut la rotile de iarna pe 15", masina a devenit confortabila.

post-6569-0-09580200-1288455110_thumb.jp

post-6569-0-00636000-1288455138_thumb.jp

post-6569-0-59174600-1288455154_thumb.jp

post-6569-0-18881500-1288455164_thumb.jp

post-6569-0-76281300-1288455184_thumb.jp

post-6569-0-12198900-1288455203_thumb.jp

post-6569-0-49084700-1288455214_thumb.jp

post-6569-0-68404700-1288455224_thumb.jp

Link către comentariu

Siuperb :D Imi place foarte mult. Poate si pentru ca gri-negru intotdeauna va da bine :D

Link către comentariu

DA foarte frumos lucrat, si vopseaua la nuanta masini si tips'urile aliniate si masina curata :screwy:

BRAVO

Link către comentariu

Felicitari Andrei! Arata excelent :) Si chiar merita folie, o sa arate exceptional! Succes in continuare!

Link către comentariu

Imi place cum a iesit bara spate si cu tipsurile, dar o antena shark fin cand Ii montezi, in locul celei vechi? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!