Jump to content

Octavia Scout vs Yeti

PsyChoRo
 Share

Postare recomandată

Nu exista scout cu DSG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ba exista in oferta:

Scout: 4x4 / 2.0 TDI DPF - 103 kW (140 CP) /6 trepte, DSG aut. 29.779Euro (TVA inclus)

Link către comentariu

Scout 30.000e, deja iti iei X5 adica premium. Au reduceri cei de la bmw de 10.000euro :)

Link către comentariu

Hai nu mai exagera, x5 incepe de la 59.000 euro. De unde pana unde 30.000... 59.000 euro - 10.000 = 49.000 euro, pana la 30.000 sunt 19.000 euro, te rog nu mai induce lumea in eroare!

P.S.: Parca am mai avut noi 2 o discutie pe aceasi tema gen propozitii aruncate in vant.

Modificat de Eto
Link către comentariu

vali_devill

offtopic:Un x5 sh,din ala cu de toate si cu 200k km in doi ani,gasit la mega oferta in vitan.end offtopic.

Brgds

Link către comentariu

Dintre cele doua, consider ca Yeti e varianta mai buna, daca ar fi avut portbagajul cu 100 l mai mare fara sa rabatezi parte din bancheta ar fi fost ideala..

Ca variante, in ordinea nr de pe tricou: X1, Q3, Ford Kuga, Tiguan, Qashqai.

Modificat de kvaleroo
Link către comentariu

Imi cer scuze fata de cei isterici dar glumeam,cu ambele idei si cu X5 si cu reducerea de 10.000.

Prefer Yeti, dar cred ca cel care a deschis topicul a ales deja.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

la 30000 euro iti poti lua subaru forester 2.0 d varianta de top. nu cred ca se compara cu skoda nici in off-road nici pe sosea.

Link către comentariu

nu s-o fi comaprand dar cand vine vorba de design japonezii cred ca erau la closet cand au schitat masina

Link către comentariu

si eu m-am confruntat cu o problema asemanatoare.

Doream o masina pentru familie cu ceva potenta offroad.

Nu sa explorez prin padure ... ci sa ajung acasa in orice conditii.

Asa ca am avut de ales intre un break 4x4 sau un cross over.

Cross over a iesit din discutie din mai multe motive:

Portbagaj mai mic, manevrabilitate mai proasta.

E mai bun offroad dar asta nu ma impresioneaza exagerat.

E mai prost echipata si de calitate mai proasta.

Intre cele 2 eu as alege skoda scout .. strict dar mi se pare scumpa.

In schimb daca as putea alege si alte masini eu ti-as recomanda skoda octavia combi 4x4 cu pdg.

Dar daca vrei si ceva confort si spatiu .. skoda superb combi 4x4. iesi mai bine decat scout-ul.

Iar referitor la skoda yeti ... am facut drive test cu el sa vad cum se misca motorul de 140 tdi cr. Motorul e fain .. dar masina ... lasa de dorit parerea mea.

Link către comentariu

clar scout, in ciuda pretului f mare. mariusx, chiar nu se compara octavia 4x4 cu scout. sa nu crezi ca e aceeasi masina, doar cu mici modificari. eu ma intind un pic si mai introduc in ecuatie audi A6 allroad second hand. eu zic ca esti mai castigat, doar ca nu ai garantie.

Modificat de paul.todea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!