Jump to content

B 500 NST

nst.alex

Postare recomandată

pai m`au costat fetele de usi , scaune , bancheta si climatronicul 350 e biggrin.gif ,,, usor usor ma apropii de proiectul dorit .. am asteptat si cautat .. si am gasit ce-mi doream ... sper sa nu fiti invidiosi pe pretul obtinut blah_.gif si norocul meu a fost ca am avut un prieten in Suceva ca a fost si le-a vazut live (avand treaba pe acolo) pe langa ce vazusem eu in poze .. si mi le-a adus el.

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nst.alex

61

• kirkus

5

• dark_master

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte bun pretul la cat de bine arata si la cat de mult vor schimba interiorul masinii. :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa masina. devine passat all black?

OFF: coane kirkus poate fac si eu manevra asta, asta daca renunti la scaunele alea de piele ;) :blah:

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

84445734.jpg91747040.jpg84078918.jpg74447204.jpg36557202.jpg35099568.jpg64954830.jpg74648686.jpg68561731.jpg

cip - merci frumos , masina este un verde inchis ,,, iar interiorul este grey/blacksmile.gif

trebuie sa imi imbrac si cotiera in piele ... daca stiti pe cineva prin bucuresti care face treaba buna ... pm me ... thx ! ( cotiera trebuie imbraca pe masina ca nu se poate scoate doar cotiera din cate am inteles sau sa-mi faca o husa unsure.gif

cu ajutorul lui Cristi - Al Bundy caruia ii multumesc frumos si aici pt treaba excelent realizata .... masina a mai primit si "ceva optiuni" : coming home/leaving home , sa faca beep la inchiderea si deschiderea masinii , aprinse semnalele .. impreuna cu pozitiile la 40% , window auto closing , imi activasem si DRL pe proiectoare la 40% dar ulterior am renuntat

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Cu incalzirea in scaune ai rezolvat? Cat a fost de complicat de montat/legat?

Link către comentariu

dark .... DA am rezolvat smile.gif ....ca sa-ti faci o idee zic eu ca nu a fost foarte complicat deoarece scaunele aveau incalzirea , am avut climatronicul , mufe .. s-au tras fire in panoul electric si de sigurante .. si apoi s-a facut codarea.. a durat 1,5h ( inst. el. ) si cam 2,5 - 3 demontat/montat ( in paralel ce Cristi lucra la inst. el. eu cu un prieten demontam si montam ... ce era de demontat si montat scaune,fete de usi,bancheta ) ... dar noroc cu colegul Cristi Al Bundy care pe langa ca stie ce face si lucreaza frumos are si scule ... si aceste scule ne-au ajutat sa demontam/montam totul elegant.

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Auauau...cum arata acum passatul!

Nu stiu ce a fost in capul lor cu scaunele tl si cl

Asa ar trebui sa arate un passat.

Bravo

Link către comentariu

mersi kirkus .. da si eu sunt multumit de cum arata 95% .. mai trebuie sa-mi imbrac cotiera ... si aia e ... biggrin.gif

si o poza de seara ... cu pozitia si semnalele aprise 40% ....

post-65586-0-86053500-1307731102_thumb.j

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Super cu noile scaune. Schimba si becurile din pozitii cu w5w galbene :icon_thumright:

Link către comentariu

Sunt superbe scaunele, ca si masina, insa eu sunt de parere ca nu trebuia sa renunti la panourile usilor cu gri.

Acum bordul nu se mai asorteaza cu nimic, parca e in plus.

No offense!

Link către comentariu

Sanatate si bani sa fie ca de schimbat se schimba si alea :)

Link către comentariu

Mersi de informatii. Arata misto de tot cu noile scaune. Aveti mare noroc in Bucuresti ca aveti un coleg priceput ca Al Bundy!

Link către comentariu

multumesc tuturor de pareri/aprecieri ...

florin r. daca citeai si putin mai sus de poze vedeai ca jumatate de masina este gri .. plafon + stalpii de la usi ... in plus ... daca ar fi numai negru .. pt mine ar da mai urat .. imbracate tu in negru : la costum si puneti si cravata neagra da bine ? .... trebuie sa existe si o pata de culoare .. oricum mie mi-a placut asa ... blah_.gif n-am sa incerc sa te conving cum imi place mie fiecare cu gusturile lui ...biggrin.gif

Link către comentariu

nu stie nimeni pe cineva cunoscut sau sa-mi recomande unde sa-mi imbrac cotiera ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Frumos Passat!Cred ca am stat de vorba putin intr-o seara la CP,daca nu ma insel.

Sa o stapanesti sanatos in continuare! :icon_thumright:

Link către comentariu

mersi Adrian .. nu stiu daca am stat de vorba . ca nu prea am ajuns la intalniri .. masina a mai primit presuri OEM de textil si leduri la numar :P

ca viitor upgrade .. o sa vina o navigatie ..acum sa vedem ce gasesc si cum ma incadrez cu banii :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Te-am vazut vinerea trecuta,de dimineata,la Petrom pe str. Sibiu,eram fix langa tine la pompa(jetta neagra). Mi se pare pacat sa vinzi masina,mai ales ca are asa putini km :mellow: ,dar nah,fiecare cu planurile lui :icon_cheesygrin: . Bafta!

Link către comentariu

salut baboon,scz ca nu te-am vazut dar dimineata pana ajung la birou sa-mi beau cafeaua conduc la instinct nu deschid ochii prea mult :))) .... da am bagat-o ca idee mai mult pt un schimb ( ma batea gandu de un gti :D ) dar nu cred ca o mai dau ... vreau sa ii mai fac cateva modificari :D

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutări. Man, ți-am văzut mașina de foarte multe ori. Nu ai sticker pe ea? Odată am văzut-o la Mc Donald s ul de pe Barbu Văcărescu. Se urcau soția și copilul în ea.

Link către comentariu

salut gHapciu .. da n-am sticker :( trebuie sa-mi fac rost .. cat despre sotie ... momentan e .. iubita si nu avem copii ... decat un ... yorkshire terrier toy :)) poate eram cu prieteni .. cine stie :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!